Moskisvet.com
Challe Salle

Novice

Glasbenik Challe Salle prijateljuje z Luko Dončićem

N. Č.
09. 12. 2022 05.00
0

Mnogi ne vedo, da je priljubljeni slovenski glasbenik Challe Salle (Saša Petrović) tudi izredno nadarjen športnik. Že od malih nog se je ukvarjal s košarko, zaigral pa je celo ob boku Zorana Dragića.

Življenje priljubljenega slovenskega glasbenika Saše Petrovića, mnogi ga poznajo po ustvarjalnem imenu Challe Salle, je bilo že od nekdaj ne le glasbeno, ampak tudi športno obarvano. Košarko je v mladosti treniral kar enajst let, še danes pa se z njo ukvarja rekreativno. 

Njegova košarkarska kariera je dosegla vrhunec med letoma 2006 in 2007, ko so z ekipo mladincev iz košarkarskega društva Geoplin Slovan dosegli naslov državnih mladinskih prvakov. V tistem času je bil del te ekipe tudi še danes odlični košarkar Zoran Dragić. Saša je bil v mladosti celo član mladinske državne reprezentance, Urošu Slaku v oddaji Ena na ena pa je minulo soboto zaupal zanimivo zgodbo o potovanju v Ameriko: "Imel sem veliko potenciala, pri petnajstih letih smo v bistvu šli tudi na en turnir v Ameriko, kjer sem dobil štiri ponudbe z različnih srednjih šol za štipendijo in za igranje tam, ampak sem jih zavrnil zato, ker sem bil premlad. Pri petnajstih letih sem se še nekako iskal. Ravno sem štartal v prvi letnik in nisem hotel pustiti svoje družine in biti sam v Ameriki."

Njegova športna kariera se je zaključila predvsem zaradi prepogostih poškodb in finančne pomoči družini, prav tako pa ni dosegel želene višine, ki bi mu igro še olajšala in približala. Čeprav si je od košarke vzel desetletni premor, danes znova igra: "Zdaj sem se pa vrnil nekako in se s tem ukvarjam še rekreativno, igramo neko ligo in tako."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Z Luko Dončićem Challe Salle sicer nikoli ni igral košarke, je pa v oddaji Ena na ena priznal, da z njim prijateljuje zasebno, prav tako pa imata oba svojo linijo šolskih potrebščin. "Se poznava zelo dobro. Letos smo se poleti družili, v bistvu, ko so imeli fantje odmor, tako da smo se videli nekajkrat in moram reči, da sem zelo vesel, da mu je tako dobro uspelo, ga spremljam redno in mu želim vse najboljše. Kar se tiče zvezkov, se o tem nisva nič pogovarjala, veliko je drugih tem, ampak je zelo lepo, ko vidiš nekoga, ki se vse življenje za nekaj trudi in mu uspeva in zelo podpiram vse naše športnike in na sploh ljudi, ki se z nečim ukvarjajo," je povedal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Celoten pogovor Uroša Slaka s Sašo Petrovićem si lahko ogledate na VOYO, že jutri ob 17.50 pa ne zamudite najnovejše epizode oddaje Ena na ena na POP TV! Tokrat bo gost obrambni minister Marjan Šarec. Od komika do predsednika vlade, ki je izpadel iz parlamenta, a je kljub temu obrambni minister, ki se za razliko od političnega rivala Tonina v tanku ne bo vozil v srajci in metal ročnih bomb. Kako se Marjan Šarec zoperstavlja ideji Levice, da je treba zmanjšati sredstva za Slovensko vojsko? Kakšno vlogo pri njem v ozadju igra njegov sekretar Damir Črnčec in koliko satire je v politiki?

Uroš Slak bo v oddaji Ena na ena tokrat gostil Marjana Šarca.
Uroš Slak bo v oddaji Ena na ena tokrat gostil Marjana Šarca. FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382