Moskisvet.com
Samsung Galaxy S24 serija

Novice

Oglas

Galaxy S24 serija: Umetna inteligenca v mobilni tehnologiji

PR
14. 02. 2024 05.00
0

Umetna inteligenca (UI) je v zadnjih letih postala ključni element v razvoju in izboljšanju mobilnih tehnologij, ki oblikujejo naš vsakdan. Z vseprisotnostjo pametnih telefonov in drugih naprav, ki so postale neločljivi del našega življenja, UI prinaša revolucionarne spremembe v način, kako komuniciramo, delamo in se zabavamo. Umetna inteligenca v mobilni tehnologiji razkriva, kako ta tehnologija izboljšuje uporabniško izkušnjo, povečuje učinkovitost aplikacij in omogoča napredne funkcije, ki so bile še pred kratkim znanstvena fantastika.

Umetna inteligenca: Osrčje Galaxy S24 serije

Glavna odlika Galaxy S24 serije je Galaxy AI[1], sistem umetne inteligence, ki je na razpolago v vseh modelih. Sistem se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika, kar pomeni, da je telefon pravi partner za vsakodnevno življenje. 

Intuitivno spletno iskanje 

Galaxy S24 serija predstavlja inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do predmeta, ki so ga obrožili na zaslonu.

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serija FOTO: Arhiv naročnika

Poleg naprednih komunikacijskih in vizualnih funkcij, Galaxy S24 serija prinaša tudi vrsto drugih UI funkcij, ki izboljšujejo vsakodnevno uporabo, kot je funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost uporabnikov. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in idej. Z uporabo prednastavljenih oblik in enostavnim ustvarjanjem privlačnih naslovnic, Pomoč za zapiske zagotavlja, da so vaši zapiski pregledni in lahko dostopni s pomočjo hitrih predogledov.

Pri delu z glasovnimi posnetki pa funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) izkorišča moč umetne inteligence in tehnologijo pretvorbe govora v besedilo, kar omogoča učinkovito prepisovanje, povzemanje ter celo prevajanje posnetkov v realnem času. To je še posebej koristno v situacijah, kjer je več govorcev, saj omogoča jasno in natančno sledenje pogovorom.

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serija FOTO: Arhiv naročnika

Dolgoletna zavezanost podjetja Samsung k zagotavljanju izbire uporabnikom in nadzora nad njihovo napravo se nadaljuje tudi v dobi umetne inteligence. Uporabniki Galaxy S24 serije imajo popoln nadzor nad tem, koliko svojih podatkov želijo deliti za izboljšanje izkušenj z umetno inteligenco. To lahko dosežejo preko Naprednih nastavitev inteligence (Advanced Intelligence), kjer imajo možnost onemogočiti spletno obdelavo podatkov za funkcije umetne inteligence, če to želijo.

Vrhunska kamera z umetno inteligenco

Pametni telefoni so postali nepogrešljivi za zajem trenutkov v našem življenju, zato je kakovost kamere izjemno pomembna. Na področju vizualne tehnologije serija v telefonu Galaxy S24 Ultra vključuje izboljšan sistem Quad Tele kamere z novimi objektivi in zmogljivim senzorjem. S funkcijami, kot so izboljšana digitalna povečava, Nightography in prostorska povečava, uporabniki lahko uživajo v kristalno čistih fotografijah in videoposnetkih v vseh pogojih osvetlitve. Povečana gostota pik v ultra široki kameri in širši koti optičnega stabilizatorja slike zagotavljajo ostre in stabilne posnetke.

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serija FOTO: Arhiv naročnika

Izjemna estetika in oblikovanje

Poleg funkcionalnosti je Galaxy S24 serija tudi prava paša za oči. Tanjši in enakomerni robovi omogočajo boljšo izkušnjo gledanja, večje velikosti zaslona pa omogočajo več prostora za vsebine. Telefon je na voljo v različnih barvnih odtenkih, navdihnjenih z zemeljskimi minerali, kar dodaja dizajnu eleganco in edinstvenost.

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serija FOTO: Arhiv naročnika

Galaxy S24 serija je resnično presežek v svetu pametnih telefonov, saj združuje estetsko prefinjenost, zmogljivost in umetno inteligenco v eni napravi. Umetna inteligenca olajša naša vsakodnevna opravila, izboljša komunikacijo in omogoča ustvarjanje vsebin brez napora. Če iščete pametni telefon, ki bo zadovoljil vaše estetske in funkcionalne potrebe, potem je Galaxy S24 serija prava izbira. Pustite, da umetna inteligenca olajša vaše življenje in komunikacijo, medtem ko uživate v vrhunski kakovosti in dizajnu. Galaxy S24 serija je prihodnost mobilne tehnologije, ki jo lahko doživite že danes.

Razpoložljivost in barve

Vsi trije modeli nove Galaxy S24 serije so že na voljo v Sloveniji pri operaterjih in v maloprodaji ter na spletni strani Samsung

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serija FOTO: Arhiv naročnika

 

[1]  Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

 

Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382