Moskisvet.com
Shaquille O'Neal

Novice

Šokantno: Shaquille O'Neal se je tako zredil, da ni mogel po stopnicah

E.R.
07. 09. 2023 05.00
0

Shaquille O'Neal je javno priznal, da zaradi prevelike telesne teže ni mogel hoditi po stopnicah, dokler ni shujšal 25 kilogramov. Ampak to je šele začetek, izgubiti jih mora še kar nekaj, preden bo dosegel želeno težo. Več pa v nadaljevanju.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanji košarkarski as Shaquille O'Neal je pridobil veliko telesne teže. "Največ sem tehtal kar 182 kilogramov," je razkril, ko je povedal, da zaradi tega tudi ni več mogel hoditi po stopnicah. "Ne samo to, tudi tisto, kar sem videl v ogledalu, mi ni bilo všeč, zato sem si rekel, da bom najprej poskušal izgubiti 20 kilogramov, nato pa še 20," je še dodal.

Te lepotice grejejo posteljo slovenskim košarkarjem
Preberi še
Te lepotice grejejo posteljo slovenskim košarkarjem

Nekdanji profesionalni košarkar je nato priznal, da so ga k temu spodbudile tudi zdravnikove besede: "Opravili so mi nekaj krvnih preiskav in zdravnik mi je kar povedal, da sem debel. Prej nisem bil pozoren na to, kar sem jedel. Nič od tega me ni zanimalo, zato sploh nisem vedel, kakšna je razlika med ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Šele, ko sem začel uvajati spremembe na tem področju, pa je teža pričela upadati."

Sloviti igralec je le še bleda senca samega sebe
Preberi še
Sloviti igralec je le še bleda senca samega sebe
Shaquille O'Neal
Shaquille O'Neal FOTO: Profimedia

Shaquille O'Neal si pri hujšanju pomaga tudi z dodatki in proteinskimi napitki. "Kilogrami sicer pridno padajo, ampak sem še daleč od postave ninje. Zdaj sem nekje na 75 odstotkih," je iskreno dejal nekdanji košarkar, ki ga trenutno za hujšanje najbolj motivira to, da si želi posneti oglas za spodnje perilo s svojima sinovoma. Shaquille ima sicer štiri otroke z nekdanjo ženo Shaunie O'Neal, s svojo nekdanjo punco Arnetto Yardbourgh pa enega.

Nogometne zvezde kmalu v Sloveniji
Preberi še
Nogometne zvezde kmalu v Sloveniji

Nekdanji košarkarski as je nato podal še nasvet, kako lahko težo izgubijo tudi ljudje, ki nimajo možnosti dostopa do zasebnega kuharja in trenerja: "Če lahko, začnite s 30 minutami hoje na dan. Veliko ljudi tega ne zmore, ker vem, da imajo otroke, da morajo na delo ... Če pa lahko, začnite s 30-minutno hojo na dan. Nadenite si slušalke, poslušajte svojo najljubšo pesem, 30 minut na dan. Potem moraš odstraniti z jedilnika nekaj, kar imaš rad. Odpovejte se nečemu. Jaz tako že kar nekaj časa nisem pil sokov, niti jedel kruha."

Fit

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sin nogometne legende praznoval 21. rojstni dan
Preberi še
Sin nogometne legende praznoval 21. rojstni dan

vir: www.usmagazine.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400