Moskisvet.com
Bruno Mars in Jessica Caban

Novice

Je glasbenik po 13 letih zopet samski?

M.S.
11. 01. 2024 09.30
0

Razmerje glasbenika Bruna Marsa naj bi bilo na težki preizkušnji.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Hči pokojnega Paula Walkerja je ponovno samska
Preberi še
Hči pokojnega Paula Walkerja je ponovno samska

38-letni pevec Bruno Mars in 42-letna latino igralka, modna oblikovalka in model Jessica Caban naj bi po poročanju tujih medijev obupala nad svojim razmerjem, ki traja že vse od leta 2011. V teh letih sta veliko časa preživela ločeno, saj je Mars veliko koncertiral. Ločeno sta preživela tudi zadnje božično-novoletne praznike. Njuno razmerje je omajalo tudi dejstvo, da se glasbenik ne želi popolnoma predati in ustaliti. ''Le še redko preživljata čas skupaj. To je res žalostno,'' je dejal njun prijatelj. ''Živita ločeni življenji, kar ni dobro za njuno razmerje. Imata veliko skupne zgodovine, a bosta razmerje tokrat težko rešila. Ne bo lahko, a morda je tako najbolje.''

Znani hollywoodski igralec omrežil to lepotico
Preberi še
Znani hollywoodski igralec omrežil to lepotico
Toliko pokojni pevec zasluži iz groba
Preberi še
Toliko pokojni pevec zasluži iz groba

Par se je spoznal v restravraciji leta 2016. Pevec od tistega leta ni izdal novega albuma. Leta 2021 je ustanovil duo Silk Sonic in za prvi album prejel štiri grammyje. Pred zvezo s Cabanovo je med drugim prijateljeval s pevko Rito Oro.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390