Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Bilo je enostavno preveč!

J.V.
24. 12. 2014 10.08
8

Nemška manekenka Heidi Klum nikoli ni imela težav z goloto, in čeprav smo vedno radi 'pasli' oči na njenih mamljivih oblinah, pa nekateri nad njimi očitno niso preveč navdušeni.

Nekdanja manekenka in televizijska voditeljica Heidi Klum je pred kratkim posnela provokativno reklamo, ki so jo sedaj prepovedali. Razgaljena manekenka je krasila jumbo plakate po Las Vegasu, kar je bilo menda za marsikoga zelo moteče.

Na enem od reklamnih panojev je bilo zapisano 'Kaj Heidi počne pod tušem?', medtem ko se je napis na drugem glasil 'Kaj je Heidi všeč v postelji?'. V sporočilu javnosti so pojasnili, da se jim takšno prikazovanje ženskih prsi zdi neokusno, kar je le eden izmed številnih razlogov za ukinitev plakatov v mestu greha.

Marektinški strokovnjaki, ki so reklamo ustvarili, so nad negativnim odzivom presenečeni. „Šokirani smo. Nam se ne zdi neprimerna, ampak seksi in narejena z mero okusa.“ Kaj pa vi mislite?

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400