Moskisvet.com
Jordy Hurdes

Novice

20-letnik objavil videoposnetek, ki vas bo 'streznil'

N.J.
27. 11. 2015 10.53
5

Komaj 20-letni Avstralec Jordy Hurdes je na spletu objavil videoposnetek, v katerem opozarja na škodljive posledice uživanja drog in svari mlade, naj tega ne počno. Video ne bi bil nič posebnega, če ne bi spregovoril prav on, ki je utrpel hude možganske poškodbe.

Jordy Hurdes
Jordy Hurdes FOTO: Facebook

20-letni študent Hurdes je 21. novembra na Facebooku objavil fotografijo sebe v bolnišnici in pripisal: "Kot ste mnogi opazili, sem bil nekaj dni v bolnišnici. To ni objava, da bi se vam smilil, ampak je opozorilo. Hoditi ven in se zabavati, je dobro in v redu. In uživanje rekreativnih drog se zdi zabavna opcija in verjetno ne razmišljate o tem, da vam to lahko spremeni življenje. Jaz sem lahko vesel, da sem živ, a obstaja možnost trajnih poškodb živčevja in možganov. Prosim, ne izberite najbolj poceni zabave, saj ne morete vedeti, ali se bo to morda zgodilo tudi vam. Če bom s to objavo vsaj nekomu dal misliti, bom morda komu rešil življenje."

Objavo so mnogi delili, pristala je tudi v medijih. Ko je zadeva postala viralna, je objavil tudi videoposnetek, v katerem je izdal svojo izkušnjo, prav vsakdo pa se lahko tudi prepriča, s kakšno hudo poškodbo možganov bo mladenič moral živeti.

Zato – oglejte si video. In če boste imeli priložnost, osveščajte o nevarnostih uživanja drog in preprečite, da bi še kdo moral utrepti kaj takega ali celo hujše – da bi zaradi uživanja drog umrl.

 

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Posted by Jordy Hurdes on 22. november 2015

 

 
Jordy Hurdes on 7 News

Jordy Hurdes says his life has been ruined because of a party drug. MORE - Full 3 minute video: http://yhoo.it/1Yr1MHH WEB: www.drugs.health.gov.au #Drugs #Ecstasy #7News

Posted by 7 News Sydney on 23. november 2015

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382