Članki

Ste za neobrite?

22.04.2015, 09:14

Poraščenost se dandanes za ženske skorajda ne spodobi. Estetski standardi so pač taki, da veljajo za 'lepe' obrite pazduhe, gladke noge, da ne govorimo o intimnih predelih (no, kakšno črtico se že spregleda ...). Vseeno pa je na svetu kar nekaj 'pogumnih', ki svoje poraščenosti ne skrivajo.

Kruta nesreča zvezdnika, ki zdaj 'pomaga' zaslužiti?

22.04.2015, 08:47

Film Hitri in drzni 7 ruši vse mogoče rekorde. V ZDA že tri vikende zaporedoma ostaja prvi na lestvici najbolj gledanih, v zgodovino pa se je film vpisal kot film, ki je v svetovnem pogledu najhitreje dosegel milijardo dolarjev zaslužka s prodajo vstopnic.

Študent, ki piše zgodovino?!

17.04.2015, 14:44

Jackson Gordon je študent industrijskega dizajna na univerzi v Philadelphii. Vse, kar se je doslej naučil, je združil v en sam projekt in izdelal izjemno različico obleke slavnega junaka Batmana, odporno na udarce, brce, vbode in celo udarce z bejzbolskim kijem.

Oni brskajo po vašem Google računu!?

18.04.2015, 06:09

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste se na katerem računalniku doma pozabili odjaviti, ko ste šli od doma. A to niti ni takšna težava (če seveda ničesar ne skrivate pred domačimi) oziroma če ste vi edini, ki uporablja tisti računalnik.

Vse za znanost: sekcija trupel in nehumani poskusi na živih

17.04.2015, 12:10

Že od nekdaj je vse v zvezi s človeškim telesom, rojstvom, smrtjo in trupli zanimivo za večino ljudi. Pri nekaterih vzbuja strah, pri drugih začudenje, tretji se ob truplu zgrozijo. A vendarle – človeško telo je nekaj, za kar zanimanje nikoli ne upade. Že od nekdaj preučujemo zgradbo telesa, njegovo delovanje, večno pa ostaja vprašanje, kaj se z nami zgodi po smrti.

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Đoković pristal v postelji!

12.04.2015, 07:33

Novak Đoković ima zadnje čase več razlogov za veselje. Medtem ko suvereno kraljuje na vrhu svetovne teniške lestvice ATP, ga razveseljuje tudi sin Stefan.

Pred nami dirka stoletja?!

10.04.2015, 14:42

Po prvi dirki letošnje sezone Moto GP se je vse obrnilo na glavo. Rossi je prekinil špansko nadvlado, Pedrosa se vsaj za nekaj dirk umika, ob morebitni vrnitvi Stonerja pa so oboževalci skorajda ponoreli ... Po drugi strani pa je veliko razburjenja povzročila Yamaha, ki snubi Rossija in Lorenza, da bi sedla na R1 in se pomerila na zahtevni dirki Suzuka 8 Hours.

Nekoč je bilo tako, danes pa ...

08.04.2015, 08:32

O globalnem segrevanju in taljenju ledenikov zdaj verjetno že čivkajo ptički, a ob pogledu na razlike med fotografijami, ki so nastale pred 100 leti, in nedavno posnetimi je težko ostati ravnodušen.

To so najhujši zgodovinski uporniki

03.04.2015, 16:34

Medtem ko mnoge države danes pretresajo nasilne demonstracije, s katerimi ljudstvo zahteva spremembe v državi, so bili upori v starih časih še veliko hujši. Takrat so vodilni uporniki okoli sebe zbrali vojsko in se z njo zoperstavili oblastem.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2