Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

S kettlebelli se bomo zagotovo še srečali...

08.03.2012, 20:48

Nagradna igra ''Učvrstite svoje telo'' je končana, naši nagrajenci pa so v torek, 6.3. opravili še zadnji trening. Kot se za zaključek trimesečne vadbe spodobi, smo tudi tokrat opravili nekaj preprostih vaj, ki so lepo pokazale napredek na različnih področjih.

Napredek s kettlebelli je več kot očiten!

18.01.2012, 10:20

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'', ki se jim je pridružila tudi voditeljica in producentka Dijana Galič s kettlebelli in Sportasanom vadijo že dober mesec dni, tako da je že skrajni čas, da preverimo njihov napredek. V ta namen smo skupaj z Gregorjem opravili povsem enake teste, kot na prvem treningu.

Trening na poligonu za 'sprostitev'

23.12.2011, 17:06

Zmagovalci naše nagradne igre so opravili že kar nekaj treningov in po besedah trenerja Gregorja Sobočana že dodobra osvojili tehniko treniranja s kettlebelli. Da pa vse skupaj ne bi postalo preveč rutinsko, je bil tokratni trening malce drugačen.

Naši zmagovalci se predstavijo

22.12.2011, 12:48

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' imajo za sabo že nekaj treningov in čeprav so bili le-ti na začetku precej naporni, se vsi strinjamo, da gre za eno najboljših vadb. Šestim zmagovalcem pa se je pridružila tudi znana voditeljica in navdušena športnica Dijana Galič.

Prvo potenje nagrajencev s kettlebelli

08.12.2011, 14:43

Šest srečnih zmagovalcev nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' je v torek, 6.12. pod strokovnim nadzorom trenerja Gregorja Sobočana opravilo prvi trening s kettlebelli. Prav vsi kandidati so že komaj čakali, da se končno spopadejo z okroglimi utežmi.

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo''!

05.12.2011, 11:08

Izbrali smo šest zmagovalcev nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'', ki bodo imeli priložnost tri mesece trenirati s kettlebelli pod vodstvom priznanega trenerja Gregorja Sobočana, pri treningih pa jim bo seveda v pomoč tudi prehransko dopolnilo Sportasan.

Prijave na nagradno igro so končane!

28.11.2011, 12:50

Kar precej si vas želi preizkusiti prehransko dopolnilo Sportasan in skupaj s priznanim trenerjem Gregorjem Sobočanom tri mesece trenirati s kettlebelli. Prijave so sedaj končane, komisija pa že pospešeno izbira kandidate ...

Roman Rus

22.11.2011, 10:50

Ker se mi zdi kettlebell vadba zanimiva in bi jo rad sprobal in tako izboljšal telesno formo.

Vesna Mumirović

16.11.2011, 10:45

Rada imam zdravo hrano in še raje se ukvarjam z športom (tek, pohodništvo)...bolj se potim, bolj dobro se počutim! Vendar pa mi za preoblikovanje telesa nekako ne uspe uskladiti z zdajšnjo prehrano in z zdajšnjo telesno aktivnostjo.

Nastja Ignjić

15.11.2011, 09:55

V akciji si želim sodelovati, ker si želim izboljšati zdravje in izgled telesa ter povečati kondicijo. Nikoli nisem bila predebela, vendar se, od kar pomnim, borim z odvečnimi kilogrami.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2