Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

S kettlebelli se bomo zagotovo še srečali...

08.03.2012, 20:48

Nagradna igra ''Učvrstite svoje telo'' je končana, naši nagrajenci pa so v torek, 6.3. opravili še zadnji trening. Kot se za zaključek trimesečne vadbe spodobi, smo tudi tokrat opravili nekaj preprostih vaj, ki so lepo pokazale napredek na različnih področjih.

Napredek s kettlebelli je več kot očiten!

18.01.2012, 10:20

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'', ki se jim je pridružila tudi voditeljica in producentka Dijana Galič s kettlebelli in Sportasanom vadijo že dober mesec dni, tako da je že skrajni čas, da preverimo njihov napredek. V ta namen smo skupaj z Gregorjem opravili povsem enake teste, kot na prvem treningu.

Trening na poligonu za 'sprostitev'

23.12.2011, 17:06

Zmagovalci naše nagradne igre so opravili že kar nekaj treningov in po besedah trenerja Gregorja Sobočana že dodobra osvojili tehniko treniranja s kettlebelli. Da pa vse skupaj ne bi postalo preveč rutinsko, je bil tokratni trening malce drugačen.

Naši zmagovalci se predstavijo

22.12.2011, 12:48

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' imajo za sabo že nekaj treningov in čeprav so bili le-ti na začetku precej naporni, se vsi strinjamo, da gre za eno najboljših vadb. Šestim zmagovalcem pa se je pridružila tudi znana voditeljica in navdušena športnica Dijana Galič.

Prvo potenje nagrajencev s kettlebelli

08.12.2011, 14:43

Šest srečnih zmagovalcev nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' je v torek, 6.12. pod strokovnim nadzorom trenerja Gregorja Sobočana opravilo prvi trening s kettlebelli. Prav vsi kandidati so že komaj čakali, da se končno spopadejo z okroglimi utežmi.

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo''!

05.12.2011, 11:08

Izbrali smo šest zmagovalcev nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'', ki bodo imeli priložnost tri mesece trenirati s kettlebelli pod vodstvom priznanega trenerja Gregorja Sobočana, pri treningih pa jim bo seveda v pomoč tudi prehransko dopolnilo Sportasan.

Prijave na nagradno igro so končane!

28.11.2011, 12:50

Kar precej si vas želi preizkusiti prehransko dopolnilo Sportasan in skupaj s priznanim trenerjem Gregorjem Sobočanom tri mesece trenirati s kettlebelli. Prijave so sedaj končane, komisija pa že pospešeno izbira kandidate ...

Roman Rus

22.11.2011, 10:50

Ker se mi zdi kettlebell vadba zanimiva in bi jo rad sprobal in tako izboljšal telesno formo.

Vesna Mumirović

16.11.2011, 10:45

Rada imam zdravo hrano in še raje se ukvarjam z športom (tek, pohodništvo)...bolj se potim, bolj dobro se počutim! Vendar pa mi za preoblikovanje telesa nekako ne uspe uskladiti z zdajšnjo prehrano in z zdajšnjo telesno aktivnostjo.

Nastja Ignjić

15.11.2011, 09:55

V akciji si želim sodelovati, ker si želim izboljšati zdravje in izgled telesa ter povečati kondicijo. Nikoli nisem bila predebela, vendar se, od kar pomnim, borim z odvečnimi kilogrami.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek