Članki

Pevec si je odrezal penis in skočil z balkona

18.04.2014, 08:27

Ameriški rapper Andre Johnson, sicer znan tudi pod imenom Christ Bearer naj bi si v sredo ponoči odrezal penis ter nato s skokom z balkona skušal storiti samomor. Kaj je botrovalo njegovi nenadni reakciji, ni znano, so pa policisti že izključili zlorabo drog ter alkohola.

Grozljiva nesreča: vanj se je zapičilo drevo!

15.04.2014, 14:20

Da je človeško telo naravnost čudežno, dokazuje šofer tovornjaka iz Kitajske, ki je preživel resnično neverjetno, skorajda bizarno nesrečo, v kateri mu je zgornji del telesa preluknjalo deblo.

To pa je problem!

10.04.2014, 15:38

Star sem 38 let, sem srečno poročen in imam tri otroke. Seksam redno in kar pogosto. S partnerico imava normalne predigre in se kar privlačiva, samo čisti seks traja kakšno minuto, dve, največ tri. Več sigurno ne, saj mi potem erekcija upade in se mi ne dvignne več, čeprav si to želim. Šel sem k svoji zdravnici in ji povedal za svojo težavo, pa mi je rekla le, naj poskusim 'vreči preko ramen' in bo bolje. Po vseh teh letih si samo želim, da bi zdržal malo dlje, vendar ne gre. Žena me sicer tolaži, da je dovolj, vendar meni ni. Lp, ktm 950.

Je spet lulala ob cesti?!

09.04.2014, 14:17

Včeraj zjutraj so me zbudili policisti. Najprej sem bila prepričana, da je Mimi spet lulala ob cesti in jo moram iti spraskat s policista, ki jo je hotel ukleniti. Ta ženska ima res mali mehur. Ali pa naroča preveliko pivo. A ni bila Mimi, bila je moja mama.

Črn scenarij se je uresničil

09.04.2014, 11:55

Legendarni avstralski plavalec Ian Thorpe je končal na oddelku intenzivne nege v bolnišnici v Sydneyju, kjer so zdravniki skušali pozdraviti hudo infekcijo, zaradi katere bi lahko ostal brez leve roke. Roko so mu sicer rešili, vendar se za Thorpa uresničuje črni scenarij: nikoli več ne bo mogel plavati.

Najprej Lindsay, zdaj pa še on!

03.04.2014, 09:19

Potem ko se je smučarska sezona, vključno z olimpijskimi igrami, grenko končala za ameriško smučarko Lindsey Vonn, je sreča pokazala zobe tudi njenemu partnerju Tigerju Woodsu.

Nova grozljiva odvisnost: 19-letnik je prva 'žrtev'!

27.03.2014, 08:44

Obsedenost fotografiranjem in objavljanjem tako imenovanih 'selfiejev' oziroma 'sebkov' se je v zadnjih mesecih tako močno razširila, da bi lahko govorili o pravi epidemiji. Želja po popolni fotografiji pa je pripeljala tako daleč, da je najstnik zaradi nepopolne fotografije skušal storiti samomor.

Je za vse to kriv orgazem?!

25.03.2014, 12:28

Pri nekaterih nesrečnežih lahko seks sproži zelo močno alergijsko reakcijo – znanstveniki pa ne morejo odkriti pravega vzroka za to. Kako se spopasti s 'postorgazmičnim sindromom'? Je celibat edina rešitev?

Velike, večje, največje! In še rastejo ...

21.03.2014, 15:27

Zvezdnica resničnostnih šovov Lacy Wildd je za svoje oprsje, bolj natančno plastične posege, porabila že več kot 250 tisoč dolarjev. Kot kaže pa z njim še ni zadovoljna. Daily Mail namreč poroča, da si namerava svoji meloni še dodatno povečati.

Tega nikar ne počnite!

20.03.2014, 13:55

Od prekomernega stiskanja do gangrene ... Da, pri masturbiranju gre lahko marsikaj narobe. Predstavljamo nekaj najhujših možnih scenarijev, ki se lahko zgodijo med masturbiranjem.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3