Članki

To pa je poteza!

24.04.2015, 09:35

Ameriški tehnološki velikan IBM je najavil partnerstvo z ameriško računalniško družbo Apple in drugimi podjetji za razvoj naprednih tehnoloških rešitev na področju zdravja.

To so najpogostejše poškodbe v fitnesu!

23.04.2015, 15:01

Telesna aktivnost je za ohranjanje zdravja in vitalnosti bistvenega pomena, a zaradi pretiravanja ali nepravilnega izvajanja določenih gibalnih vzorcev lahko zelo hitro pride do poškodb.

'Mamo je zanimalo, če sem ga zares namakal ...'

23.04.2015, 14:48

To je izjava, s katero je presenetil italijanski porno zvezdnik Rocco Siffredi, ko je v oddaji Domenica Live spregovoril o tem, kako se je njegova mama odzvala, ko je izvedela, da nastopa v porničih.

Cesar medaljo prodal za drogo

21.04.2015, 08:58

Nekdanji brazilski nogometni reprezentant Paulo Cesar, član slavne enajsterice okrog slovitega Peleja, ki je osvojila naslov svetovnih prvakov leta 1970 v Mehiki, je svojo zlato medaljo prodal, da bi si kupil kokain, poroča agencija Hina.

Vse za znanost: sekcija trupel in nehumani poskusi na živih

17.04.2015, 12:10

Že od nekdaj je vse v zvezi s človeškim telesom, rojstvom, smrtjo in trupli zanimivo za večino ljudi. Pri nekaterih vzbuja strah, pri drugih začudenje, tretji se ob truplu zgrozijo. A vendarle – človeško telo je nekaj, za kar zanimanje nikoli ne upade. Že od nekdaj preučujemo zgradbo telesa, njegovo delovanje, večno pa ostaja vprašanje, kaj se z nami zgodi po smrti.

Na žuru spala s 25 moškimi, a tega ni pričakovala!

16.04.2015, 11:56

»Noben ni uporabil kondoma. Ne vem, kaj naj z otrokom, naj ga obdržim ali ne? Osramočena sem. Oče je eden od 25 moških,« je v anonimnem pismu zapisala obupana Britanka, ki ni želela razkriti svoje identitete.

Vse, kar rabite, je ČEBULA!

14.04.2015, 08:15

Na spletu se je kot virus razpasel zdravilni nasvet. Vse, kar morate storiti, je, da si na stopalo položite čebulo, obujete nogavico in tako preživite noč.

Prepoznajte najbolj nevarne moške bolezni

07.04.2015, 08:41

Kadar govorimo o zdravju, smo sami sebi največji sovražniki. Kajenje, uživanje alkoholnih pijač, nezdrava prehrana, pomanjkanje gibanja, stres … Vse te slabe navade zaradi napornega življenjskega ritma tako med ženskami kot tudi med moškimi naraščajo in močno načenjajo naše zdravje. Poglejmo, katerih bolezni se morajo bati predvsem moški!

Ko korenjak 'non stop' stoji!

24.03.2015, 08:34

Zdravo Brane! Najprej, da ti povem, da redno berem tvoje zgodbe in morem reči, da imaš odlične odgovore na vse! Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor. S punco sva se spoznala nekaj mesecev nazaj, tam kjer dela. Sprva priznam, da mi je šla na živce kot že dalj časa nobena ne. Ampak potem mi je postajala iz dneva v dan bolj všeč in ni minilo dolgo časa, ko sva se začela družiti malo več kot zelo dobra prijatelja. Čez nekaj mesecev sem imel dovolj in sem ji povedal, da imam do nje čustva in začela sva zvezo, ki sedaj traja kakšna dva meseca. Vidiva se vsak dan in tudi seksava po večini vsak dan (2-3-krat na dan). Meni je to sicer dovolj, ampak moj 'korenjak' mi stoji non stop, kadar je ona z mano (tudi po seksu je čez 5 minut spet isto). To je problem, ker sem si našel službo pri istem delodajalcu kot ona in sva v bistvu sodelavca. Zaradi tega mi v službi ves čas stoji in komaj se zadržujem. V takšnem stanju je zelo težko delati. Občasno tudi seksava med službo. Prosim za odgovor, kaj storiti proti stalni erekciji. Lp, Anonimnež

Predpišejo vam seks na recept!

16.03.2015, 08:18

Navadili smo se že, da je spolnost pač nekaj, kar počnemo (vsaj večinoma) iz ljubezni, če na pa vsaj zaradi užitka, nikoli pa verjetno ne bi pomislili na seks, ker bi nam ga – predpisali kot terapijo!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2