Članki

V tem primeru je abstinenca edina rešitev!

24.04.2014, 13:29

Pri nekaterih nesrečnežih lahko seks sproži zelo močno alergijsko reakcijo – znanstveniki pa ne morejo odkriti pravega vzroka za to. Kako se spopasti s 'postorgazmičnim sindromom'? Je celibat edina rešitev?

Do orgazma v sekundi

08.03.2014, 20:55

Če je verjeti ameriškim znanstvenikom, naj bi bilo zadovoljevanje žensk v prihodnosti sila enostavna zadeva. No, vam to morda ne pomeni tako zelo veliko, vaši dami pa prav gotovo. In ker je potešena ženska tudi srečna ženska, utegnete imeti precej manj nevšečnosti v partnerskem odnosu.

Še en dokaz, da Slovenci sodimo v sam vrh!

05.03.2014, 10:20

Skupini slovenskih znanstvenikov je uspelo identificirati nov mehanizem za zvijanje molekul DNK, ki bi v bližnji prihodnosti lahko omogočil nove pristope zdravljenja. Dosežek bo objavljen v ugledni znanstveni reviji Angewandte Chemie, so sporočili iz centra odličnosti EN-FIST.

Je vaš penis v resni nevarnosti??

28.02.2014, 12:40

Čeprav rak penisa v primerjavi z ostalimi velja za redko obliko raka in se običajno pojavlja pri moških, starejših od 68 let, strokovnjaki glede na rezultate raziskave, objavljene v medicinski publikaciji Cancer Causes Control, opozarjajo, da je treba več pozornosti nameniti spremembam na penisu; število obolelih za rakom penisa se je namreč v zadnjih tridesetih letih povečalo za 20 odstotkov, niža pa se tudi starostna meja.

Skrbi jih skrivnostni virus, ki povzroča paralizo

26.02.2014, 09:16

V Kaliforniji so zaskrbljeni. 20 otrok je namreč ostalo paraliziranih, potem ko so se okužili z neznanim virusom, ki sicer spominja na poliomielitis, otroško ohromelost, poroča spletna stran NBC News.

Schumi premika ustnice!

21.02.2014, 12:55

Michael Schumacher se je malo pred novim letom hudo poškodoval na smučanju, vse od takrat pa je na zdravljenju v bolnišnici v Grenoblu. Tam ga je nedavno obiskal tudi Felipe Massa. O svojem obisku je Massa tudi spregovoril in dejal, da poskuša biti vedno optimističen.

Vse o raku, kar se bojite vprašati

04.02.2014, 12:10

Mednarodna zveza proti raku že šesto leto organizira Svetovni dan boja proti raku, ki letos poteka pod geslom Preženimo mite o raku. Opozarjajo, da je zmotno prepričanje, da se o raku ni treba pogovarjati, da simptomi te bolezni niso očitni, da posameznik ne more vplivati na raka in da nima pravice do zdravljenja.

Nizozemci plačujejo Srbkinjam za seks z ...

31.01.2014, 11:52

Srbski Alo! poroča o grozljivem oglasu, na katerega je naletela njihova reporterka. V njem naj bi Nizozemci iskali igralke za snemanje porniča z živalmi. Novinarji so takoj skočili v akcijo, stopili v stik z avtorjem oglasa in zgroženi ugotovili, da oglas ni bila zgolj šala.

Je to sploh mogoče? Pri nas zagotovo ne!

24.12.2013, 13:20

Ženska je tožila trgovino, ker se je spotaknila in padla čez dečka, ki je mimogrede njen sin, in dobila tožbo. Vlomil je v hišo in tožil lastnike, ker je ostal ujet v njihovi graraži in ja, tudi on je dobil tožbo. No, česa takega pri nas ne boste doživeli, v Ameriki pa je očitno vse mogoče.

Preden ji pod smrečico postavite vibrator ...

19.12.2013, 11:37

Odkar so izumili vibrator in ga začeli priporočati kot sredstvo za zdravljenje ženske histerije, je minilo že ogromno časa. Danes nanj sicer ne gledamo več kot na zdravstveni pripomoček, temveč bolj kot na predmet, ki zagotavlja užitek in zadovoljstvo, v trgovini pa lahko izbirate med najrazličnejšimi modeli.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3