Članki

To so sanje vsakega moškega!

17.07.2014, 08:00

Zvrniti nekaj kozarčkov in se nato vrniti domov k ženi popolnoma trezen ... ne sliši se slabo, kajne? Obstaja bitje, ki to zmore!

Šokantna napoved: Da, takšen bo svet leta 2025!

01.07.2014, 09:39

Newyorški analitiki so za Intellectual Property & Science business pri Thomson Reuters izpostavili deset sprememb, ki nas čakajo v prihodnosti in jih objavili v 'The World in 2025: 10 Predictions of Innovation'. Njihova napoved temelji na obstoječih podatkih o patentih in trendih, strokovnjaki pa se strinjajo, da se bo svet drastično spreminjal predvsem na področju tehnologije in biologije. Kot kaže, bo tako čez 10 let mogoče pridobiti zemljevid DNK posameznika in na podlagi tega preprečiti razvoj mnogih bolezni, zrak pa naj bi preplavila eklektična letala.

Okrepite prsne mišice!

23.06.2014, 13:11

Povečana količina maščobe na moških prsih je največkrat posledica debelosti ali zdravstvenega stanja, ki mu pravimo ginekomastija. Če se zaradi ginekomastije povečanih prsi ne boste mogli znebiti brez zdravniške pomoči, pa se lahko z veliko vadbe in manj hrane znebite povečanih prsi, ki so posledica debelosti.

Vedno je utrujen, ko seksata pa mu pade po dveh minutah

22.05.2014, 14:31

Živijo! Imam vprašanje, ker ne vem, kaj naj. Stara sem skoraj 18 let, moj fant pa 25. Včasih sva seksala vsakič, ko sva se videla, torej skoraj vsak dan. Zdaj živiva že 3 mesece skupaj in sploh ne seksava tako pogosto. Ima namreč probleme z ejakuacijo. Jutranjega "dviga" nima, to pa zaradi uporabe steroidov. Odkar jih je nehal jemati, se je njegovo hormonsko ravnovesje porušilo. Ne vem, kaj naj. Pravi, da se mu sploh ne "lušta". Zvečer je vedno zaspan, ne glede na to ali ima naslednji dan službo ali pa ne. Še takrat, 2x na teden, ko se zgodi, da seksava, vse skupaj traja 5 minutk, potem pa mu kar pade. Zaradi moje nizke samozavesti, imam občutek, da nisem dovolj "seksi", čeprav pravi, da sem TOP. Šel je k zdravniku, ki ga je napotil k urologu, in ta k zdravniku za hormone, pri katerem je najkrajša čakalna doba pol leta. Šel je na raziskave, izvide naj bi dobil domov v roku enega tedna, a od tega je že 4 mesece, pa nič. Mogoče poznaš kakšen način, kako se to pozdravi brez zdravniške pomoči? Mogoče veš, kaj lahko jaz naredim, da si me bo želel, in da bo trajalo dlje? Problem je tudi to, ker zadnje čase imava veliko stvari in skrbi, in sva pod stresom. Ko je on pod stresom, mu takoj "pride", torej v 3-4-5minutah, meni pa sploh ne tako hitro. Jaz sem ravno v letih, ko me najbolj "razganja". Potrebna sem zjutraj, po obrokih, popoldne, ko že ležim ob njem ... Zvečer, ponoči ... Za popestritev sva kupila dildo in vibrator, ki pa mi, iskreno, ni tako všeč. Paše mi in vse je super, ampak imam tak čuden občutek v glavi. Nekako pogrešam svojega fanta, rada bi njega čutila. Tudi 'cartava' se nič več ne ... Ne vem, kaj naj naredim. Njemu ne pomaga viagra, zdravniki mučkajo. .. Kako naj rešiva njegov problem, da bo spet stal, in bo zmožen konkretnega daljšega seksa? In kaj naj jaz, kako naj se pomirim, da ne bom neprestano čutila potrebe? Najlepša hvala! Porednica :*

Skrbi, da je ne boste pozabili!

21.05.2014, 10:28

Po dolgi odsotnosti, se je italijanska starleta Sara Tommasi, ki je zaslovela s svojo razuzdanostjo, znova oglasila na Facebooku.

V tem primeru je abstinenca edina rešitev!

24.04.2014, 13:29

Pri nekaterih nesrečnežih lahko seks sproži zelo močno alergijsko reakcijo – znanstveniki pa ne morejo odkriti pravega vzroka za to. Kako se spopasti s 'postorgazmičnim sindromom'? Je celibat edina rešitev?

Do orgazma v sekundi

08.03.2014, 20:55

Če je verjeti ameriškim znanstvenikom, naj bi bilo zadovoljevanje žensk v prihodnosti sila enostavna zadeva. No, vam to morda ne pomeni tako zelo veliko, vaši dami pa prav gotovo. In ker je potešena ženska tudi srečna ženska, utegnete imeti precej manj nevšečnosti v partnerskem odnosu.

Še en dokaz, da Slovenci sodimo v sam vrh!

05.03.2014, 10:20

Skupini slovenskih znanstvenikov je uspelo identificirati nov mehanizem za zvijanje molekul DNK, ki bi v bližnji prihodnosti lahko omogočil nove pristope zdravljenja. Dosežek bo objavljen v ugledni znanstveni reviji Angewandte Chemie, so sporočili iz centra odličnosti EN-FIST.

Je vaš penis v resni nevarnosti??

28.02.2014, 12:40

Čeprav rak penisa v primerjavi z ostalimi velja za redko obliko raka in se običajno pojavlja pri moških, starejših od 68 let, strokovnjaki glede na rezultate raziskave, objavljene v medicinski publikaciji Cancer Causes Control, opozarjajo, da je treba več pozornosti nameniti spremembam na penisu; število obolelih za rakom penisa se je namreč v zadnjih tridesetih letih povečalo za 20 odstotkov, niža pa se tudi starostna meja.

Skrbi jih skrivnostni virus, ki povzroča paralizo

26.02.2014, 09:16

V Kaliforniji so zaskrbljeni. 20 otrok je namreč ostalo paraliziranih, potem ko so se okužili z neznanim virusom, ki sicer spominja na poliomielitis, otroško ohromelost, poroča spletna stran NBC News.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14