Članki

57-letna Antonija bi seksala z drugimi, mož pa ...

13.08.2014, 11:02

Prav zanima me moško stališče glede moje trenutne, zagotovo nenavadne situacijske emocije, ki se me je lotila po 35 letih zakona. Skrajšam, kar je mogoče, mojo obrazložitev: Poročila sem se v času študija z 10 let starejšim zelo lepim moškim, univ. izobraženim, ki je imel za seboj 2 leti trajajoč študentski zakon s kolegico. Mož je bil poleg svoje med. izobrazbe tudi izjemno nadarjen glasbenik, ki si je krpal študentski "buđet" z igranjem na prekooceanskih ladjah in "spoznal" veliko žensk. Sploh je imel v življenju izjemno število žensk in me v začetku najine zveze z njimi tudi dražil in se hvalil. Kasneje je to obrazložil, da zato, ker se je zame zanimalo veliko število kolegov študentov, saj sem bila tudi jaz čedno dekle. V začetku najine zveze je mož osvajal in metal komplimente tudi marsikateri drugi, bila sem premlada, da bi se zavihtela in se ne bi ozrla za njim nikoli več. Ženske so ga zares oboževale. Ko se je poročil, je postal vzoren mož in oče, pri svojem poklicu je vsakodnevno imel opraviti z ženskami in milijardo procentov sem prepričana, da mi je bil zvest, kar mi je pred kratkim prisegel na otroka in na svoje zdravje. Mene pa so začele mučiti nenavadne misli, kako je vse, kar počneva v postelji, počenjal z drugimi, enačim ljubezen s seksom, ker sem se jaz dala edino njemu, a sem tudi kasneje imela nemalo prilik, strokovnih potovanj, še danes, pri svojih 57. letih imam dobro telo, še danes požanem vrsto pohval od mlajših moških, a vrtim se v enem samem krogu; začela sem pogrevati nekaj, kar je bilo 35 let nazaj, ko mož še ni poznal mene, ko je živel zelo promiskuitetno. Ko je igral po ladjah in hotelih kot študent, je imel zelo lepe mlade ženske, to so bile ladje, kamor ni stopil nihče iz bivše YU, saj so bile to prestižne ladje. In ko sem kot maldo dekle našla pri njem doma slike teh žensk ... sedaj me muči, zakaj se je poročil z menoj, zmanjkuje mi samozavesti ... Ali sem nora ? Moj mož je že 35 let posvečen družini, moje prijateljice ga obožujejo, v okolju veljava za vzoren par, tako po izledu kot vsebini. Ko sem začela s to dramo, je bil ves iz sebe, poudarja stvari, ki so zares pomembne v najinem zakonu, v katerem nisva prespala noči skregana, imela sva solidno seksualno življenje, sicer pa raj, saj sva videla svet, prepotovala ga po dolgem in počez ... sedaj pa sem nenadoma "zbolela" od ljubosumja na nekaj, kar je bilo pred menoj, česar ne moreva spremeniti, čeprav mož pravi, da bi prav rad in je pripravljen ostati z menoj tudi v primeru, da sama pogrejem posteljo še komu, samo da zadostim nekemu zadoščenju po maščevanju itd. ... Dragi in spoštovani Brane! Ste imeli v življenju kakšno podobno situacijo? Čemu pripisujete to moje "čustvovanje", ki se me je lotilo? Zelo vam bom hvaležna, če se vam bo zdelo vredno prebrati in mi odgovoriti, kako vi razumete nastalo situacijo. Hvala

Tako pijan, da ga je oklofutal ASFALT!

08.08.2014, 10:10

Marsikdo je v življenju že pogledal pregloboko v kozarec. No, možakar na posnetku je verjetno pogledal pregloboko v steklenico, kajti opotekanje še zdaleč ni bila edina njegova težava.

Slovenec, zaslužen za tehnično revolucijo!

18.07.2014, 07:56

V juliju bo minilo 100 let od smrti slovenskega izumitelja, tovarnarja in vizionarja Janeza Puha (1862-1914). Društvo rojaka Janeza Puha v Juršincih, ki skrbi tudi za Puhov muzej v njegovem rojstnem kraju Sakušaku v Slovenskih goricah, je jubilej med drugim praznovalo z odkritjem doprsnega kipa Janeza Puha pred muzejem.

Kaj vse lahko 'ubije' vašo erekcijo?

09.07.2014, 07:59

Znano je, da se z motnjami erekcije spopada vedno več moških, tudi mladih. Zaradi tega je še toliko bolj pomembno, da ste dobro seznanjeni s tem, kaj vse jih povzroča.

Je orgazmov lahko kdaj preveč?!

07.07.2014, 08:08

Če imate to srečo, da seksate tako pogosto kot porno zvezda, potem morate vedeti, da obstajajo določene nevarnosti, ki jih prinaša veliko število orgazmov. Strokovnjaki namreč trdijo, da čeprav je možnost trajne poškodbe tkiva majhna, pa lahko pride do drugih zdravstvenih neprijetnosti.

Privoščite si ga tudi po telovadbi!

30.06.2014, 08:07

Dobra novica za vse navdušene športnike, ki obožujejo pivo. Nedavna raziskava, ki so jo opravili v Avstraliji, je namreč pokazala presenetljive rezultate, zaradi katerih si boste kozarec hladnega piva sedaj lahko brez pomisleka privoščili tudi po uri športne aktivnosti.

Zaradi tega morate pogosto seksati!

27.06.2014, 13:22

Seks ni le zabavna popestritev dneva, ampak je obenem tudi eden najbolj pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na vaše zdravje. Nobena skrivnost ni, da zelo ugodno vpliva na razpoloženje, ima pa tudi mnoge druge pozitivne učinke, za katere do sedaj morda niste vedeli.

Okrepite prsne mišice!

23.06.2014, 13:11

Povečana količina maščobe na moških prsih je največkrat posledica debelosti ali zdravstvenega stanja, ki mu pravimo ginekomastija. Če se zaradi ginekomastije povečanih prsi ne boste mogli znebiti brez zdravniške pomoči, pa se lahko z veliko vadbe in manj hrane znebite povečanih prsi, ki so posledica debelosti.

Presenečeni boste!

18.06.2014, 13:23

Kaj se zgodi, če seksate vsaj trikrat tedensko? Kakšne so posledice rednega ogledovanja erotičnih filmov in kakšne so posledice vsakodnevnega božanja? Presenečeni boste!

'To ne pomeni nič dobrega!'

12.06.2014, 11:25

Flavio Briatore priznava, da ga močno skrbi za zdravje in prihodnost njegovega nekdanjega voznika in svetovnega prvaka v Formuli 1, Michaela Schumacherja, ki že več kot pet mesecev še vedno leži v umetni komi.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Katera Slovenka ima najlepše oprsje?

Seksi selfie - 3