Članki

To pa je poteza!

24.04.2015, 09:35

Ameriški tehnološki velikan IBM je najavil partnerstvo z ameriško računalniško družbo Apple in drugimi podjetji za razvoj naprednih tehnoloških rešitev na področju zdravja.

To so najpogostejše poškodbe v fitnesu!

23.04.2015, 15:01

Telesna aktivnost je za ohranjanje zdravja in vitalnosti bistvenega pomena, a zaradi pretiravanja ali nepravilnega izvajanja določenih gibalnih vzorcev lahko zelo hitro pride do poškodb.

Ni motivacije? Ni panike!

23.04.2015, 14:46

Je danes eden tistih dnevov, ko preprosto ne najdete motivacije, da bi se odpravili na trening in poskrbeli za svoje telo?

Vse, kar rabite, je ČEBULA!

14.04.2015, 08:15

Na spletu se je kot virus razpasel zdravilni nasvet. Vse, kar morate storiti, je, da si na stopalo položite čebulo, obujete nogavico in tako preživite noč.

Bradati moški - nov seks simbol!

08.04.2015, 08:26

Nič novega ni, da se moški 'rajcamo' na različne zadeve – enim so všeč starejše, zrele ženske, nekaterim mlajša dekleta. A presenečeni boste, na kakšne moške najraje 'padajo' ženske!

Prepoznajte najbolj nevarne moške bolezni

07.04.2015, 08:41

Kadar govorimo o zdravju, smo sami sebi največji sovražniki. Kajenje, uživanje alkoholnih pijač, nezdrava prehrana, pomanjkanje gibanja, stres … Vse te slabe navade zaradi napornega življenjskega ritma tako med ženskami kot tudi med moškimi naraščajo in močno načenjajo naše zdravje. Poglejmo, katerih bolezni se morajo bati predvsem moški!

Vsa skrivnost je v ... JAJCIH!

03.04.2015, 10:14

Med prazniki se vse vrti okoli šunke, hrena in ... jajc. Resda so v prazničnem obdobju 'popularna' trdo kuhana, kako pa so vam sicer všeč? Britanski znanstveniki trdijo, da naj bi način priprave jajc razkrival naš karakter. Ste nagnjeni k ločitvam? Imate velik spolni apetit? Vse to odslej očitno odkriva majhno, okroglo jajce.

Končno razkrili skrivnost Ane Frank?

01.04.2015, 12:57

Ana Frank, judovsko dekle, ki se je med drugo svetovno vojno pred nacisti skrivala v Amsterdamu, je umrla prej, kot je veljalo doslej, najnovejše izsledke razkriva Fundacija Ane Frank. Čeprav natančnega datuma smrti dekleta ni mogoče določiti, naj bi za tifusom umrla februarja in ne marca 1945.

ABC gorskega kolesarjenja!

30.03.2015, 09:13

Že veste, kako lahko najlepše preživite prosti čas v naravi, se hkrati utrudite, sprostite, naužijete svežega zraka in po žilah poženete adrenalin? Potrebujete le kolo, čelado, rokavice, očala, primerno obutev in oblačila ter navigacijsko napravo, s katero boste vedno našli prave in najboljše poti ter v njej prepoznali novega najboljšega prijatelja! Pred vami je nekaj nasvetov za začetnike!

To so bogovi in demoni iz slovanske mitologije

20.03.2015, 10:30

Slovenski poganski bogovi in demoni so precej človeški, se pravi, da so bili včasih dobri, včasih slabi. Vendar je slovenska mitologija zaradi krščanskega vpliva precej slabo ohranjena.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2