Članki

10 preprostih nasvetov, kako se bolj zdravo prehranjevati!

21.04.2015, 08:51

Poletje se nezadržno bliža, v pa še vedno ne veste, kako bi se lotili hujšanja? Vsi vemo, da je začeti pravzaprav najtežje. Še posebej, ko je govora o telovadbi in prehrani. Pred vami je 10 napotkov, kako v vsakdan vpeljati bolj zdrav način prehranjevanja.

Za rezultate je ključna pravilna prehrana!

27.11.2014, 11:10

Vsak, ki se je kadar koli ukvarjal s športom, predvsem profesionalno, se še kako zaveda, da je prehrana ključnega pomena tako pri izgubi teže, pridobivanju mišične mase, kot tudi pri izboljšanju moči in vzdržljivosti, ter konec koncev za zdravje in dobro počutje.

Tega o paradižniku niste vedeli!

08.09.2014, 08:24

Sočni rdeči sadež, brez katerega si skorajda ne predstavljamo poletja, ni le odličnega okusa - hvaležen vam bo tudi vaš korenjak!

Vse o raku, kar se bojite vprašati

04.02.2014, 12:10

Mednarodna zveza proti raku že šesto leto organizira Svetovni dan boja proti raku, ki letos poteka pod geslom Preženimo mite o raku. Opozarjajo, da je zmotno prepričanje, da se o raku ni treba pogovarjati, da simptomi te bolezni niso očitni, da posameznik ne more vplivati na raka in da nima pravice do zdravljenja.

Shujšajte s polnim želodcem!

30.01.2014, 13:09

Nobena skrivnost ni, da je pri hujšanju glavni ključ do uspeha uravnotežena in zdrava prehrana - v kombinaciji z redno telesno aktivnostjo, seveda. To pa še ne pomeni, da morate paziti na vsak grižljaj, uživati zgolj zelenjavo in nizkokalorične izdelke. Pomembno je, da jeste vse, a v zmernih količinah.

To je vaša rešitev!

03.01.2014, 10:01

Ste se med prazniki zredili ali ste preprosto le veliki ljubitelji hrane, ki nikakor ne morete izgubiti tistih nekaj odvečnih kilogramov? Pri podjetju TellSpec so odkrili odličen način, kako bo hujšanje za vas postalo enostavnejše in - predvsem - učinkovitejše!

22-letni Slovenki zavida marsikateri moški - in ženska!

13.11.2013, 12:49

Čeprav so mnogi prepričani, da bi morala biti fitnes in bodibilding v moški domeni, 22-letna Anela Rošić meni drugače. V želji, da bi povečala mišino maso in imela lepo oblikovano žensko atletsko postavo, se je namreč tudi sama lotila tega športa.

Preverite, ali ste zdravi!

30.10.2013, 08:04

V družbi, obsedeni z zdravjem, se je skoraj nemogoče izogniti grozljivim zdravstvenim zgodbam – od novic o pandemijah pa do simptomov srhljivih bolezni. Da ne bi novic o zdravju vedno brali z grenkim priokusom, preberite znake, ki kažejo, da ste zdravi!

Čepinka jo je spet nastavila ...

25.10.2013, 15:11

Razvpita slovenska ločenka Urška Hočevar Čepin se zgleduje po tujih zvezdnicah, ki na svoja družbena omrežja dnevno objavljajo provokativne fotografije. Na njenem profilu ne manjka pikantnih objav, nam pa je v oči padla fotografija, ki jo je Urška s svojimi oboževalci delila pred nekaj dnevi. In kaj je na njej tako posebnega? Urška, ki v oprijetih jeans hlačah in urejena od glave do pet, teče po barju.

V studio s sabo prinesel umrlega gosta! Poglejte!

21.10.2013, 10:43

Ljubezen Američanov in tudi vse več Evropejcev do hamburgerjev, ocvrtega krompirčka in druge mastne hrane narašča iz dneva v dan. No, Heart Attack Grill v Las Vegasu pa s svojo ponudbo presega vse meje zdravega. S svojimi najbolj prepoznavnimi hamburgerji Triple Bypas (po slovensko bi lahko prevedli hamburger trojni srčni obvod), ki vsebujejo skoraj 700 gramov mesa, in Quadriple Bypass Burgerji, ki vsebujejo skoraj 900 gramov mesa, so namreč povzročili smrt že kar nekaj obiskovalcev.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2