Članki

Podarite ji zaročni prstan!

03.12.2014, 12:48

Poleg nakupa stanovanja in avtomobila je zaročni prstan verjetno ena najpomembnejših investicij v našem življenju. A za veliko moških je vstop v zlatarno vse prej kot lahek. Po glavi jim namreč roji na tisoče dvomov: kakšnega izbrati, kako velik naj bo, koliko naj bi zapravil zanj in podobno. Pa je to res tako zelo pomembno?

Če že, naj bo mlada, neumne so tako ali tako vse!

28.11.2014, 09:59

Prijatelja se v baru pogovarjata o ustrežljivosti svojih punc. Prvi se pohvali, da mu je njegova draga za rojstni dan podarila povsem nov avtomobil. Drugi takoj nato ves ponosen pove, da je od svoje drage v dar dobil sanjsko potovanje v Avstralijo. Strinjata se, da je to prava ljubezen in da sta res ponosna na svoji boljši polovici. Ste nasedli zgodbici? Upam, da ne, saj je jasno, da gre za znanstveno fantastiko. Nobena, ampak res nobena ženska svojemu partnerju ne bi podarila tako dragocenega darila – no, razen če je to plačilo za seks.

38 evrov spremenil v milijone

10.06.2013, 15:16

Pred šestimi leti se danes 27-letni Tian Shou še ni zavedal, da bo postal milijonar. Takrat je bil namreč reven študent, ki je obenem skrbel za svojo mamo in sestro. Ko se je začel ukvarjati s pokrom, se je njegova življenjska zgodba obrnila na glavo.

'Dragi davkoplačevalci, hvala za prsi!'

29.03.2013, 14:36

Mlada mamica se je ob svojem prvem golem poziranju najprej zahvalila britanskim davkoplačevalcem. S svojimi prispevki v državno blagajno so ji spremenili življenje.

Sta tudi vidva kot pes in mačka?

17.01.2013, 08:28

Nekateri pari se le redko prepirajo, spet drugi pogosteje. Največkrat gre za manjše prepirčke, ki jih velikokrat ne jemljemo resno, a imajo lahko dolgoročno negativne posledice na zvezo in sčasoma povzročijo razkol med partnerjema.

Razvratno življenje lastnika MegaUploada

25.01.2012, 09:09

Vozil je drage avtomobile, se zabaval na jahtah, družil z manekenkami in zapravljal enormne količine denarja za različne užitke, zdaj pa ga čaka 50 let zapora.

Gospodje z dobrimi avtomobili niso za dolgo!

17.06.2011, 15:58

Porsche, ferrari, lamborghini, pagani, aston martin in še kateri naj bi bili pravi magneti za ženske. Če naj bi po zadnji raziskavi moški s tovrstnimi avtomobili hitro dvigali ženska krila, pa za skupno gospodinjstvo ženskam to naj ne bi ustrezalo.

Grška pop pevka Julia in njen 'pornič'

07.03.2011, 11:57

Če v Grčiji vlada ekonomska kriza, tega ne bi mogli reči za porno industrijo, saj tam tudi pop zvezdnice, kot je Juile Alexandratou, prodajajo svoje 'porniče'.

Pametna denarnica, ki vas 'udari' po prstih

21.12.2010, 12:28

Zaskrbljeni zaradi prazničnega zapravljanja? Če se ne morete upreti praznični skušnjavi, potem je denarnica Proverbial ravno pravšnja za vas.

'Zapravljanje' denarja za vojsko

15.10.2010, 09:12

So veliki, so tehnološko dovršeni in so popolni stroji za ubijanje, za kar pa je potrebno ogromno denarja. Govorimo o najdražjih vojaških bojnih strojih.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2