Članki

Džihadisti vdrli na poroko?!

06.03.2015, 10:56

Mlad Egipčan Ahmed Šehata je pred tedni za svoje poročno slavje izbral prav posebno tematiko: Islamsko državo. Angažiral je nekaj prijateljev ter sorodnikov, ki so, zamaskirani v skrajneže, vdrli na zabavo in ob zvokih himne Islamske države mladoporočenca zaprli v kletko. Nevesta je bila navdušena, tasta pa bi skorajda zadela kap.

Tega o njem morda niste vedeli!

15.02.2015, 16:52

O razvpitem nacističnem diktatorju Adolfu Hitlerju krožijo številne legende, govorice. Nekatere so se razširile kot del njegove propagande, nekatere bizarnosti so si izmislili njegovi nasprotniki, da bi diskreditirali 'norega diktatorja'. Pred vami je 10 bizarnih dejstev o Hitlerju, o katerih se je razpisal mesečnik Military History.

Posnela, kako so policisti ubili njenega moža

27.02.2014, 12:13

V Oklahomi so policisti aretirali moškega. A ni šlo za običajno aretacijo, temveč izjemno nasilno. Potem ko so mu namestili lisice, se je nanj namreč spravilo pet nasilnih policajev. Možakarja so pretepali, mu glavo pritiskali k tlom, videoposnetek, na katerem je pravzaprav posnet umor, pa se je znašel na spletu.

Bilo je vroče kot že dolgo ne!

29.11.2013, 16:04

Dan zahvalnosti v Združenih državah Amerike velja za enega največjih praznikov, če ne ravno največjega. To je dan, ki ga preživljajo v krogu najbližjih, seveda pa na ta dan ne manjka prireditev in nastopov. Praznik pa je na svojevrsten način praznovala tudi mlada zvezdnica Selena Gomez, ki je nastopila v domači državi, Teksasu.

Ogabno: Zvezdnici pred občinstvom lizal stopala

18.10.2013, 14:59

V Britanski oddaji Celebrity Juice je ta teden voditelj Leigh Francis morda izpolnil svoj fetiš, s tem pa povzročil veliko zgražanja. Pevki Nicole Scherzinger je pred občinstvom in pred kamerami lizal stopala.

In to pred otroci na šolskem dvorišču!?

15.06.2013, 21:10

Pred eno izmed osnovnih šol na Irskem so bili nič hudega sluteči mimoidoči, učenci, profesorji in starši priča nadvse bizarnemu dogodku. Dve 30-letni mami sta se namreč stepli in nista prenehali niti, ko sta ostali brez modrčkov.

''Kriki v slogu 'ulala' niso moj slog''

06.05.2013, 11:19

Letos lahko na VOYO spremljate razburljivo prvenstvo nemških turnih avtomobilov, ogled dirk pa s strokovnimi in duhovitimi komentarji spremljata Primož Lemež in Dušan Lukič. Za Moški svet sta razkrila svoje najgloblje dirkaške fantazije.

Brez sramu si je kar sredi oddaje privoščila njegovo mednožje!

25.04.2013, 14:51

Svetlolasa Jenny je ne samo seksi, ampak tudi nadvse hudomušna in pogumna, kar je dokazala pred kratkim v oddaji, v kateri je gostila pevko Ciaro. Brez sramu je namreč napol golemu manekenu ’pobarvala’ mednožje, kar je z navdušenimi vzkliki burno pospremilo občinstvo.

Le katera je na odru grabila svojo ’muco’?

18.12.2012, 08:12

Kot kažejo njena dejanja, je 20-letna pevka globoko v uporniški fazi. Kratka pričeska, izzivalne obleke, nedavno tega pa se je med koncertom neumorno grabila za svojo ’muco’.

Kako jo oralno zadovoljiti

12.12.2012, 08:36

Oralni seks na ženski je lahko precej zakomplicirana zadeva. Predvsem zaradi tega ker so ženske na tem področju povsem unikatne.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2