Članki

Je tudi vajino spolno življenje izpuhtelo? Tukaj je rešitev!

05.01.2015, 08:56

Številni pari se potem, ko začetna zaljubljenost izpuhti in preide v trdnejšo ljubezensko razmerje, soočajo z vse manj aktivnim spolnim življenjem. Vzroki za pomanjkanje seksa in erotičnih trenutkov v dvoje so lahko različni, a pomembno jih ni le najti, temveč jih potem tudi ponovno vzpostaviti. Pri tem vama je lahko v pomoč skrbno dodelan tedenski načrt spolnega življenja. V nadaljevanju vam ponujamo primer tovrstnega načrta, ki ga seveda lahko priredita glede na vajine urnike, želje in potrebe.

Seks po rusko!

28.11.2014, 09:54

Ste si že kdaj privoščili ruski seks? Še ne? Potem je skrajni čas, da se predate vročici med rjuhami in akivirate svojega 'korenjaka' ter njeni dojki. Užitek je zagotovljen!

'Poredne' igrice tudi v Sloveniji

22.08.2013, 16:22

Poker je zagotovo igra, ki je v nekaj letih prerasla v svetovno obsesijo. Če so jo nekdaj igrali le kavboji v zakajenih pivnicah, večina partij se je končala s strelskim obračunom ali vsaj množičnim pretepom, pa so dandanes igralske taktike povsem drugačne. Nekatere vključujejo tudi golo kožo.

'Šokantne' posledice rojstva princa Georgea

07.08.2013, 15:35

Dojenček kakor vsak, bi rekli mnogi. A temu ni tako. Po rojstvu princa Georga se je namreč za nekatera podjetja spložil val sprememb: od tega, da se je določenim večkrat sesula spletna stran, pa do 600-odstotne rasti prodaje določenih izdelkov. Saj ne, da bi bile spremembe slabe, vse prej kot to, a vendarle so za podjetja, ki se z navalom soočajo nepričakovano, šokantne.

’’Ruski tank je dokazano najboljši!’’

18.07.2013, 16:01

Vsaj tako trdijo ruski vojaški strokovnjaki, ki naj bi preizkusili vse glavne tekmece svetovnih bojišč. Zmaga gre domačemu T-90.

Zaključil se je pokeraški dogodek leta

17.07.2013, 11:32

Pokeraška vročica v Las Vegasu se končno malo umirja. Znanih je namreč devet finalistov, ki se bodo v novembru pomerili za naslov svetovnega prvaka v pokru.

Jennifer Aniston poskrbela za razvrat

24.05.2013, 15:57

Morda je stara 44 let, toda Jennifer Aniston se na filmska platna vrača bolj vroča kot kadar koli prej. Fotografije prizorov, ki jih je hollywoodska zvezdnica posnela za svoj prihajajoči film 'The Millers', namigujejo, da bo to ena izmed njenih najbolj provokativnih vlog. Jennifer v filmu namreč igra striptizeto in prepričani smo, da gole kože ne bo manjkalo.

Uf, kako je potrebna!

20.11.2012, 13:29

Justin Bieber je trenutno tako vroč, da ga napadajo tudi nekdanje zajčice. Napad na Bieberja je tokrat zakrivila Jenny McCarthy, ki je očitno začela loviti mlajše samce.

Vroča lepotička iz Cerknice samo za vas!

11.04.2012, 12:35

20-letna Lucy se je nastavila pred objektiv našega fotografa in pokazala, iz kakšnega testa je. Nedvomno seksi lepotica, ki nas je prevzela s svojo iskrenostjo in simpatičnim značajem.

Brrrr, kako sveže!

29.03.2012, 15:43

V teh prijetno toplih dneh si lahko predstavljamo, kako bo šele poleti ...

Video

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2