Članki

Resnica o lepotički vas bo presenetila!

23.09.2014, 11:45

Na prvi pogled bi marsikdo rekel, da se lepotica, ki se takole nastavlja fotografskim objektivom in na spletu objavlja izzivalne fotografije, zagotovo ukvarja z manekenstvom ali modo. A resnica je popolnoma drugačna.

Veste, čigava je?

05.09.2014, 09:13

Okrogle, malo manj okrogle, mehke, čvrste, natrenirane in tresoče ... takše in drugačne so zadnjice. Pa se vam sanja, čigava je tale?

Zagotovo niste opazili bistva!

22.08.2014, 14:17

Jodie Marsh je na spletu objavila serijo novih seksi fotografij. Čeprav je vsa pozornost na njenem oprsju, menda to ni glavni namen fotografij.

Ona hoče seks, on pa ...

07.07.2014, 08:07

Pozdravljeni! Imam en problem, ki ne vem več, kako naj se ga lotim oziroma, kako ga lahko še rešim. Stara sem 23 let. S fantom sva skupaj 2 leti in pol. Na začetku, ko je bila zveza še sveža, sva imela spolne odnose 2-3-krat na teden in večkrat na dan, kjerkoli sva si zaželela in sva ob tem uživala in preizkušala sva več stvari. Sedaj pa moj ne želi imeti več spolnih odnosov. Spolne odnose imava mogoče 1x na mesec. Največji problem je to, da se ta problem vleče že kar nekaj časa in velikokrat ga zagrabim za rit in mu rečem, da bi ga poseksala, da me vzburja. Ko sva v postelji mu dam vedeti, da želim seksati. In tudi če že seksava, sem ponavadi jaz zgoraj in ne čutim tiste strasti, ki jo jaz potrebujem. To sem mu tudi povedala že, da ne čutim pri njemu tistega ''hočem te''. Na to mi je odgovoril, da mu nisem več tako privlačna. S tem me je prizadel in sem ga večkrat vprašala zakaj je potem sploh še z menoj in mi je odgovoril, da me ima rad in da me ljubi. Samo zaradi tega še vztrajam. Tudi zadovoljil me ni že dolgo. Četudi že pride do tega, zadovoljim njega samo jaz. Shujšala sem že 8 kilogramov, vendar se še zmeraj ni nič spremenilo. Ne vem več kaj lahko naredim. Prosim pomagaj mi! Najlepše se ti že vnaprej zahvaljujem! Yesi

Zvezdnici ponagajal veter in razkril ...

01.07.2014, 13:23

Vsaka zvezdnica je že doživela enega tistih sramotnih trenutkov, zaradi katerega je kasneje pristala na naslovnicah vseh rumenih medijev. Kako hitro ti jo lahko zagode obleka, se sedaj dobro zaveda tudi ameriška starleta Phoebe Price.

Zasačen! Takole znani igralec preboleva Dašo!

24.06.2014, 15:54

Njuna vroča in zelo kratka romanca je še pred nekaj dnevi polnila naslovnice vseh rumenih medijev, ki pa te dni že poročaju, da sta se Daša Gradišek in Rado Mulej razšla. Njuno 'prijateljevanje' naj bi se končalo s hudim prepirom, po katerem je pevka z igralcem prekinila vse stike in se menda vrnila v objem bivšega, Rado pa se tolaži v družbi mičnih mladenk.

Očitno je, zakaj nekateri ljubijo vroča poletja!

16.06.2014, 10:38

Če so dekleta v hladni polovici leta od glave do pet zavita v šale, plašče in puloverje, je pogled na nežnejši spol v vročih mesecih povsem drugače.

Jih prepoznate po zadnjicah?

16.06.2014, 14:42

Vroči dnevi, morje, plaža, dopusti ... Če temu dodamo še vroča in razglajena ženska telesa, je slika popolna. Vse ženske na plaži morda res ne ustrezajo definiciji 'seksi', vam pa zato ponujamo zbirko najbolj vročih zvezdniških zadnjic.

Zvezdnica resničnostnega šova vse pustila odprtih ust!

13.06.2014, 15:46

Zvezdnica resničnostnega šova Andrea Calle je na eni od miamijskih plaž povzročila pravi kaos. Latina lepotica se je namreč sončnim žarkom nastavljala v najmanjšem bikiniju kar smo jih kdaj videli in s svojimi bujnimi oblinami burila moško domišljijo.

'Med seksom ne morem doživeti orgazma'

27.05.2014, 08:41

Zdravo, Brane. Najprej naj pohvalim tvojo rubriko, ki je res super. Vedno kaj poučnega, včasih pa tudi celo kaj smešnega. V glavnem SUPER si! No, naj preidem k mojemu problemu, ki je ta, da ne morem doživeti orgazma med seksom. Čutim, da prodira vame, toda ob tem ne občutim nikakršnega užitka, temveč le to, da prodira vame. Niti napelje me ne k temu, da bi mi mogoče prišlo. Tudi draženje klitorisa mi ne paše med samim seksom oziroma mogoče bi mi, če bi se zelo skoncentrirala. V bistvu lahko orgazem doživim le ob oralni ali ročni stimulaciji klitorisa pred ali po sexu. Poskusila sva tudi že z vibratorjem, pa prav tako nobenega učinka, pa naj se trese ali ne, in mogoče je bil tudi malo prevelik (20 cm x 4,5 cm) ... Brala sem tudi, da imajo nekatere ženske premalo oživčeno nožnico. Ali je mogoče to moj problem? Upam, da mi boš lahko pomagal s kakšnim nasvetom. Hvala ti za odgovor in lep pozdrav iz Primorske, TaMala

Video

Lucy Pospišilova - 13

Vroča Lucy

29.03.2012

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8