Članki

Šokantna resnica o duhovih

30.10.2014, 14:30

Zgodbe, po katerih so posneti filmi, kot so Blairwitch project, Amityville in še nekateri drugi, slonijo na resničnih dogodkih, a koliko je podobnosti med njimi in resničnimi pričevanji?

Vroča Laura to počne v svojem slogu!

28.10.2014, 15:19

Laura Cremaschi je Italijanka, ki je zaslovela z izzivalnim načinom napovedovanja rezultatov nogometnih tekem. A njene oboževalce (več kot očitno) bolj kot rezultati tekem zanimajo njene obline ...

Ne, to ni najlepši del Simone ...

10.10.2014, 14:17

Vroča avstralska manekenka Simone Holtznagel je na ssocialnem omrežju objavila serijo izzivalnih fotografij, ob kateri se mnogim moškim kar meša.

'Od kod bodo otroci, če Slovenci nič ne seksamo?!'

13.10.2014, 08:18

Brane, ko gledam tele nase škorce, da tako imenujem mlade pare, ja hudiča sej sploh nič ne seksajo. Ja od kod pa bodo otroci v Sloveniji, če se to ne počne! Midva z ženo sva oba srednjih šestdesetih let. Se vedno se domača naloga dela vsak dan, če pa se dan izpusti se to nadoknadi z drugimi dnevi, ko se to zgodi dvakrat ali trikrat na dan. Ali je to normalno ali ne? Nama paše, pa če je v skladu z normami ali ne. Tebe sprašujeva, ali je s tem kaj narobe, sej veš mladi imajo druge norme in vse kar je danes v življenju, se nama ne zdi, da je kot bi moralo biti. Skrbiva za zdravje, zdravo se prehranjujeva in seveda temu sledi skok med rjuhe, ki ni rutina pač pa vroča stvar dveh, ki jima to se kako paše. Nikoli ne pride v upoštev beseda ne, ne danes in ne boli me glava. Za zdravje vse in krepost je še vedno pri obeh na zavidnem nivoju. Če ne bomo Slovenci delali otrok, bo pa že kakšen južni brat ali pa uvoz iz Kitajske, saj tam poznajo prav dobro to delo. Pa brez zamere, tako se dogaja po svetu. Lep pozdrav

Igralka šokirala s podrobnostmi o snemanju seksualnih prizorov

03.10.2014, 14:10

Mnogi bi pomislili, da je snemanje vročih filmskih prizorov prava uživancija, a igralka Lena Dunham trdi, da je resnica daleč od tega. Kot je med drugim zapisala v svoji novi knjigi, ni niti najmanj zanimivo se z vagino drgniti ob spuščen in v najlon ovit penic soigralca, ne glede na višino honorarja.

Resnica o lepotički vas bo presenetila!

23.09.2014, 11:45

Na prvi pogled bi marsikdo rekel, da se lepotica, ki se takole nastavlja fotografskim objektivom in na spletu objavlja izzivalne fotografije, zagotovo ukvarja z manekenstvom ali modo. A resnica je popolnoma drugačna.

Veste, čigava je?

05.09.2014, 09:13

Okrogle, malo manj okrogle, mehke, čvrste, natrenirane in tresoče ... takše in drugačne so zadnjice. Pa se vam sanja, čigava je tale?

Zagotovo niste opazili bistva!

22.08.2014, 14:17

Jodie Marsh je na spletu objavila serijo novih seksi fotografij. Čeprav je vsa pozornost na njenem oprsju, menda to ni glavni namen fotografij.

Ona hoče seks, on pa ...

07.07.2014, 08:07

Pozdravljeni! Imam en problem, ki ne vem več, kako naj se ga lotim oziroma, kako ga lahko še rešim. Stara sem 23 let. S fantom sva skupaj 2 leti in pol. Na začetku, ko je bila zveza še sveža, sva imela spolne odnose 2-3-krat na teden in večkrat na dan, kjerkoli sva si zaželela in sva ob tem uživala in preizkušala sva več stvari. Sedaj pa moj ne želi imeti več spolnih odnosov. Spolne odnose imava mogoče 1x na mesec. Največji problem je to, da se ta problem vleče že kar nekaj časa in velikokrat ga zagrabim za rit in mu rečem, da bi ga poseksala, da me vzburja. Ko sva v postelji mu dam vedeti, da želim seksati. In tudi če že seksava, sem ponavadi jaz zgoraj in ne čutim tiste strasti, ki jo jaz potrebujem. To sem mu tudi povedala že, da ne čutim pri njemu tistega ''hočem te''. Na to mi je odgovoril, da mu nisem več tako privlačna. S tem me je prizadel in sem ga večkrat vprašala zakaj je potem sploh še z menoj in mi je odgovoril, da me ima rad in da me ljubi. Samo zaradi tega še vztrajam. Tudi zadovoljil me ni že dolgo. Četudi že pride do tega, zadovoljim njega samo jaz. Shujšala sem že 8 kilogramov, vendar se še zmeraj ni nič spremenilo. Ne vem več kaj lahko naredim. Prosim pomagaj mi! Najlepše se ti že vnaprej zahvaljujem! Yesi

Zvezdnici ponagajal veter in razkril ...

01.07.2014, 13:23

Vsaka zvezdnica je že doživela enega tistih sramotnih trenutkov, zaradi katerega je kasneje pristala na naslovnicah vseh rumenih medijev. Kako hitro ti jo lahko zagode obleka, se sedaj dobro zaveda tudi ameriška starleta Phoebe Price.

Video

Lucy Pospišilova - 13

Vroča Lucy

29.03.2012

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek