Članki

Zoranu mama za rojstni dan 'podarila' striptizeto!

15.10.2014, 15:59

Se spominjate svojega praznovanja 18. rojstnega dne? Ta mladenič svojega praznovanja zagotovo še dolgo ne bo pozabil ...

Zanimiva dejstva o seksu

10.10.2014, 08:10

Zanimiva dejstva o ljubezni in seksu so temelj številnih znanstvenih raziskav in študij, Kaj ima inteligenca opraviti s seksom? Zakaj se je že vsak četrti moški poskusil sam oralno zadovoljiti? Na enem mestu smo za vas zbrali rezultate različnih raziskav o spolnosti s celega sveta, ki so prav gotovo nekaj posebnega.

Zaljubljen v prijateljico, ona pa ...

08.10.2014, 10:37

Zdravo, Brane. Sem fant, star 19 let, in že sam vem, da je pri teh letih si iskat zelo resno zvezo brez veze. Ampak mene muči to, da sem v svojo prijateljico močno zaljubljen. Ona je leto mlajša in pred dvema letoma sva imela bolj intimen odnos, ki se je končal, ampak najino prijateljstvo pa ne. Poznava se že 4 leta. Velikokrat sem ji že izkazoval ljubezen na tak in drugačen način, ampak nikakor ne uspe več kot samo prijateljstvo. Ona dobro ve, da sem močno zaljubljen v njo, ampak ona se noče in noče zaljubiti vame. Ko včasih obupam in za kakšen dan ali tri prekinem stike, ona takoj spet naveže in reče, da brez mene ne more. Brane, prosil bi te, da mi podaš kakšen nasvet, kako naj jo osvojim. Če boš odgovoril, se ti že vnaprej zahvaljujem in te lepo pozdravljam. Zaljubljen

Bila je takšna, danes pa ...

07.10.2014, 09:07

Še nedavno je Kendra veljala za vroče dekle, ob pogledu na katero se so marsikomu cedile sline. A danes je le še senca tega, kar je bila ...

Slovenski pevec objavil razvratno fotografijo dekleta

03.10.2014, 14:30

Milijonar in kralj Instagram Dan Bilzerian je poznan po tem, da se zelo rad zabava v družbi golih deklet in vroče utrinke deli na svojem družabnem omrežju. Posnemati pa so ga začeli tudi mnogi drugi, med njimi tudi slovenski raper Challe Salle, ki je na svojem Facebook profilu objavil hudo seksi ritko.

Jelena enostavno ne zna drugače ...

03.10.2014, 14:10

Srbska pevka Jelena Karleuša je ena tistih zvezdnic, ki vedno znova iščejo načine, kako pritegniti pozornost svojih obožavalcev. Prsata blondinka zaradi tega vsak dan objavi vsaj eno vročo fotografijo, na kateri so v središču pozornosti njeni ženski atributi. In tokrat ni bilo prav nič drugače ...

Seks posnetek slavnega para dviguje prah!

03.10.2014, 14:08

Pevec skupine Maroon 5 in slavna manekenka sta se pred nekaj tedni sprehodila do oltarja, te dni pa se je na spletu pojavil posnetek z zelo eksplicitnimi prizori seksa para. Čeprav gre za novi glasbeni video skupine, je ta dvignil veliko prahu in mnogi so prepričani, da sta šla korak predaleč.

Šokirala: zvezdnica sredi nastopa šla na kolena in ...

02.10.2014, 13:29

Nastop Lady Gaga v oddaji Saturday night live je dvignil kar nekaj prahu, predvsem po zaslugi seksa, ki sta ga sredi odra uprizorila skupaj s slavnim r'n'b pevcem R. Kellyjem. Gaga najprej kleči na tleh in simulirala oralni seks, še bolj vroče pa postane, ko se znajde pod njim.

Opekel jo je vibrator!

02.10.2014, 12:22

Zvezda filmov za odrasle se je med snemanjem vroče scene z neko drugo žensko v San Fernando Valleyju poškodovala z vibratorjem.

Anina ritka ti da užitka!

02.10.2014, 12:23

Vadba na prostem je zagotovo najbolj zdrava. Če jo izvaja tako postavno in razgaljeno dekle, pa je to prava atrakcija!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8