Članki

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Čez dan družinski izlet, zvečer pa orgije?!

07.04.2014, 11:04

V Konstanzu, največjem pristaniškem mestu ob Bodenskem jezeru, se je konzervativni del domačinov spotaknil ob domnevne seks vožnje z ladjami ponudnika družinskih izletov. Pomeni to konec svingerskih zabav na jezeru?

Ena je obdelovala učenca, druga je plesala ... Poglejte si posnetek!

31.03.2014, 14:08

43-letna učiteljica iz Teksasa in 24-letna učiteljica matematike iz Washingtona sta zadnji v vrsti porednih učiteljic, ki so si privoščile zabavo s svojimi študenti. Prva naj bi oralno zadovoljevala osmošolca, medtem ko je druga seksala s srednješolci in jim pošiljala eksplicitne vsebine. Posnetek njenega vročega plesa, ki ga je poslala 17-letniku, pa je hitro zaokrožil po spletu in si ga lahko ogledate tudi vi.

Na to smo čakali!

13.03.2014, 11:32

Sonček, spomladanske temperature in vedno daljši dnevi ... Vse to pomeni le nekaj: bliža se poletje, z njim pa razgaljena telesa lepotičk. Če ste že pozabili, kako seksi je vroča polovica leta, lahko svoj spomin osvežite z ogledom fotografij v galeriji.

Kdo pravi, da za pusta ni vroče?

28.02.2014, 15:11

Več milijonov Brazilcev se bo danes tradicionalno odpravilo na ulice največjih mest v državi, saj je pred vrati brazilski pustni karneval. Vse od nocoj do zgodnjega jutra v sredo bodo Brazilci pozabili na vsakodnevne dejavnosti in se podali na ulice, kjer bodo s pustnimi kostumi plesali v ritmih sambe.

Prizori, ki so enostavno prevroči za TV!

26.02.2014, 15:23

Internet prenese veliko več kot televizija, vsaj kar se tiče eksplicitnih prizorov v dnevnih urah. No, pa tudi na spletu si takšnih posnetkov ne bi smeli ogledovati mladoletne osebe! Opozorilo na tem mestu tako ne bo odveč.

Uh, bilo je vroče

20.02.2014, 10:22

28-letnica, ki je pozirala že za več znanih revij, med drugim za mehiški in romunski Playboy, francoski FHM in Maxim, je tokrat postavila svoje seksi obline na ogled na floridski plaži.

Ko se je obrnila, je pokazala vse!

20.02.2014, 10:33

Lady Gaga se zna obleči tako, da ne ostane neopažena. In nič drugače ni bilo tokrat, ko je za na večerjo v restavraciji Quality Meats Restaurant nase 'navlekla' usnjeno kreacijo Alexandra Wanga, pod katero seveda ni oblekla modrčka. Prosojno oziroma luknjičasto blago tako ni prekrivalo najbolj vročega dela njenega trupa, seksi bradavičk ...

Ojoj, kaj pa zdaj?!

14.02.2014, 09:04

Hm, za vse tiste, ki ste pozabili in niste samski - da, danes je valentinovo. In da, danes je tisti dan, ko bo vaša draga, ko boste prišli iz službe, pričakovala, da jo boste z nečim razveselili, ji izkazali naklonjenost, ji pokazali, kako radi jo imate in da vam pomeni vse na svetu. A nič še ni prepozno! Še vedno se lahko izkažete, ne da bi ona to sploh opazila. Preverite!

Še ko nista v službi, se nastavljata!

13.02.2014, 14:44

Da, tudi manekenke in fotomodeli si tu pa tam privoščijo oddih od nastavljanja pred fotografskimi objektivi za naslovnice in vroče strani revij. In nič drugačni nista Playboyjevi zajčici Anais Zanotti in Ana Braga.

Video

Forum

Medicius02.04.2011

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3