Članki

Julia jo je 'povozila'!

30.01.2015, 12:42

Podelili so nagrade za naj porno igralke. Številni so stavili na slavno Liso Ann, ki se je letos sicer upokojila, a doživela je hladen tuš!

Uf, ob ogledu tega posnetka Marije se vam bodo pocedile sline!

30.01.2015, 12:47

Na milijone moških po vsem svetu vzdihuje za lepo in postavno rusko teniško igralko Marijo Šarapovo in se jim sledijo sline, ko v kratkem krilcu teka sem ter tja po igrišču. Nedavno pa je po spletu zaokrožil počasen posnetek z enega izmed turnirjev, ki prikazuje njeno vročo zadnjico počasi in od blizu. Uf, kako zavidamo njenemu izbrancu Grigorju Dimitrovu!

Izpoved Slovenke: Le tako doživi orgazem!

29.01.2015, 11:54

Brane, pomagaj! Ne bi rada dolgovezila. V ljubezni sem zelo razočarana. Moški, ki sem jih imela, so se izkazali za totalno neresne, lažnivce, vezane pod krinko. Preveč sem že pretrpela. Sedaj sem že nekaj časa sama/samska, mati. Kašna avanturica tu in tam, ampak to je pa tudi vse, saj nihče ne pokaže drugačnega zanimanja kot le za avanture. Res pa je, da ostaja v mislih eden in edini bivši, ki ga ne bom nikoli pozabila, s katerim nisva več v stikih oziroma se ne odziva. Ampak očitno bo ostal le v mojih mislih, ker je zgodba predolga ... veliko seksa, malo druženja, veliko laži (gotovo tudi prevar), toda ostaja nekaj posebnega v mojem srcu. Priznam, da me še noben moški ni zadovoljil do orgazma (so se trudili, so se/me spraševali, če je bil - meni zelo moteče, saj sem se težko sprostila že zaradi tega). Poleg vseh užitkov pri seksu je bil zame moški orgazem zmaga. Sedaj bi rada raziskala nekaj drugačnega. Ženske. Tega seveda nisem priznala še nikomur, le v šali. Nisem imela še nobene izkušnje, razen en zaigran poljub že pred leti. Toda ko se igram sama s sabo, imam v mislih ženske, že od nekdaj (in orgazmi so). Želim si miru in razigranosti. Rada bi videla, ali je ženska ta, ki me lahko pripelje do orgazma. Pred kratkim sem naletela na punco, ki je pohvalila moj nasmeh in brez besed sva si zrle v oči, jaz pa sem v sebi začutila metuljčke oziroma ... saj razumeš. Toda tukaj, kjer živim, se vsi med seboj vsaj na videz poznamo, tako da ne vem, kako začeti. Kje naj jo najdem oziroma kako naj vem, da ona pa bi? Hvala, zlat si.

Astronomi navdušeni: Še nikoli nismo videli česa takega!

29.01.2015, 08:12

Astronomi so v reviji Astropysical Journal objavili, da so odkrili doslej najstarejšo zvezdo v oddaljeni galaksiji, ki jo obkroža pet Zemlji podobnih planetov. Sistem naj bi bil star 11,2 milijarde let. Znanstveniki so zvezdo poimenovali Kepler-444, saj so jo odkrili s pomočjo Nasinega vesoljskega teleskopa Kepler.

Zaradi vse nižjih plač stevardese prisiljene v prostitucijo

22.01.2015, 08:58

Plače japonskih stevardes so se tako drastično znižale, da naj bi morale številne svoj mesečni dohodek izboljšati z nudenjem spolnih uslug pilotom. Pri nekaterih letalskih družbah naj bi to že postala stalna praksa, temeljila pa naj bi na dovršeno izdelanem sistemu prepoznavanja potreb pilotov. So njihove plače resnično občutno nižje od plač stevardes po svetu?

Mimoidoči posneli brezdomca med vročo akcijo

19.01.2015, 13:40

Zdi se, da je seks v javnosti postal že prava modna muha. Nedavno so v ruskem mestu Astrakhan posneli dva brezdomca, ki sta se strastem predajala v prostoru z bankomatom, ki je zaprt le s steklenimi vrati.

Ni treba, da je tako!

16.01.2015, 09:07

Za svež, eleganten in urejen videz potrebuje pravi moški vsakodnevno britje, ki je za marsikoga prava nočna mora. Res da utegne biti včasih boleče in da lahko precej razdraži kožo, a prav zato se je priporočljivo držati nekaterih osnov britja. Tako bodo dlake odstranjene, koža pa gladka in pomirjena.

Bilo je preprosto (pre)vroče!

06.01.2015, 08:49

Michelle Rodriguez znova (prijetno) preseneča. Igralka je na plaži uživala zgoraj brez, tam pa seveda ni manjkalo paparacev, ki so jo med drugim ovekovečili med provokativno masažo ...

Sramežljive pa res niso

02.01.2015, 14:19

Samostoječe nogavice ali po domače ’štrumpantli’ vsekakor sodijo med kose ženske garderobe, ki pri vsakem pravem dedcu povzročijo pospešen srčni utrip, slinjenje in celo otrdelost določenega dela telesa. Ponavadi jih predstavnice nežnejšega spola v javnosti diskretno zakrijejo ali jih pokažejo ravno dovolj, da moškim podivja domišljija, se pa najdejo tudi manj sramežljive. Med slednje sodijo tudi nekatere zvezdnice. Preverite, katere!

Uh, to je 'šopek' najbolj vročih!

03.01.2015, 16:16

V tem prazničnem času so si številne gospodične in gospe oblekle seksi božične kostume, s katerimi so bodisi za štirimi stenami spalnice burile domišljijo svojih partnerjev, bodisi vroče fotografije objavljale na družbenih omrežjih in tako razveseljevale prijatelje in oboževalce. Zvezdnice seveda niso nobena izjema. Poglejte nekaj najbolj vročih slavnih ’Božičk’!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek