Članki

Ksenija (Big Brother) razkrila: Z Markom sva ...

17.04.2015, 14:44

Po tem, ko je kot prva šov Big Brother zapustila Ksenija Kranjec, se ji je kaj kmalu pridružil tudi Marko Ubiparip, s katerim sta se v šovu zapletla v sicer kratko, a vročo romanco. Poklicali smo Ksenijo in jo povprašali, v kakšnem odnosu sta zdaj, ko sta oba 'svobodna'.

Darilo, kot se šika: Za rojstni dan fantu podarila 'trojčka'!

15.04.2015, 11:43

Svetlolasa playboyeva zajčica Daniella Chavez je imela veliko težav pri izbiri rojstnodnevnega darila za svojega dragega. Ker nikakor ni našla primernega paketka zanj, mu je podarila trojčka!

Škandal na katoliški šoli: Profesorja zalotili z ljubico v učilnici!

07.04.2015, 15:25

V Veliki Britaniji je odjeknil seks škandal na eni izmed tamkajšnjih fakultet. 69-letnega profesorja so namreč zalotili med strastnim seksom z ljubico v eni izmed učilnic.

Hči slavnih igralcev zgoraj brez ... in spodaj!

04.04.2015, 04:27

Model Ireland Baldwin, hči Kim Basinger in Aleca Baldwina, je na svojem Instagram profilu pred dnevi objavila vroče fotografije, na katerih pozira brez modrčka in brez … hlačk.

Šokantne fotografije, posnete na letalu

03.04.2015, 13:27

Poljski mediji so se dokopali do šokantnih fotografij, posnetih na letalih, in to med letom. Na njih so stevardese, katerih obnašanje je … milo rečeno – neprimerno.

V zakulisju je bilo vroče!

04.04.2015, 04:31

Kelly Brook je na spletu objavila fotografijo iz zakulisja snemanja reklame v Istanbulu. Da je temnolaska vroča, ni sicer nič novega, a treba je priznati, da je 35-letnica iz leta v leto bolj seksi ...

Tako so se vezali včasih!

03.04.2015, 09:03

Usnje, kovinski okovi, verige, biči ... Ne, fetišistične igrice niso sodobna 'pogruntavščina'. Pred vami je nekaj fetišističnih posnetkov, ki prikazujejo razvoj BDSM od začetka prejšnjega stoletja dalje ...

Najboljše ideje za seks v naravi!

02.04.2015, 08:14

Čeprav je postelja zaradi udobja in zasebnosti po mnenju številnih najbolj prikladno mesto za intimne igrice, pa se tisti, ki ste bolj avanturistične narave, kljub preizkušanju vseh položajev iz Kamasutre kaj hitro lahko naveličate zatohle spalnice. V mrzlih zimskih dneh zato za popestritev s partnerico izkoristita vse kotičke stanovanja, ker pa smo že globoko zakorakali v pomlad, imata idealno priložnost za adrenalinski seks pod svobodnim soncem.

One so glavna atrakcija!

21.03.2015, 05:42

Brnenje motorjev, divja prehitevanja, nagibanja v ovinkih in vroča dekleta ... Da, pred nami je nova sezona moto GP!

Najbolj seksi kuharica vseh časov?!

18.03.2015, 13:23

Ime ji je Jenn in je verjetno ena najbolj seksi kuharic na svetu. Svoje delo opravlja gola, na spletnem kanalu YouTube pa ima vse več privržencev.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2