Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Ne, to niso sanje, to je resnični svet!

23.04.2015, 11:15

Ste tudi vi že kdaj sanjali, kako lepo bi bilo, če bi lahko z avtomobilom tudi poleteli? Za vas imamo dobro novico – sanje se vam lahko uresničijo! Težava je le znesek, ki ga je za uresničenje treba odšteti.

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Pripravite se na prvo vožnjo!

07.04.2015, 13:14

Motoristična sezona že trka na vrata in marsikateri motorist se je že podal na prvo vožnjo. A preden dobro poženete in nagnete svojega jeklenega konjička, se prepričajte, ali so razmere za to primerne in da ste ustrezno pripravljeni.

Da, tako pomembno je to!

02.04.2015, 13:37

Ko potencialni kupec sede v razstavljeni avtomobil, pomembno vlogo odigrata udobje in lepo oblikovan interjer. Je pa še en dejavnik, ki se ga stranke pogosto manj zavedajo, a je vendarle velikega pomena – vonj novega avtomobila. Proizvajalci tega nikakor ne prepuščajo naključju.

Tesla dobiva konkurenco!

30.03.2015, 08:16

Ustanovitelj koncerna Virgin, milijarder Richard Branson, je novinarjem Bloomberga v Miamiju namignil, da naj bi kmalu izdelal električni avtomobil in s tem napovedal prvega pravega tekmeca Tesli Elona Muska.

Ne boste verjeli, kaj poganja tale avtobus!

27.03.2015, 07:54

V Veliki Britaniji so začeli uporabljati avtobus, ki deluje na prav posebno gorivo – človeške iztrebke.

Zimske gume poleti - da ali ne?

24.03.2015, 08:26

Pomlad je v bistvu že tu in o zimi ni ne duha ne sluha več. 15. tega meseca je bil dan, ko bi lahko sezuli svoje jeklene konjičke in jim namenili 'lahkotnejšo obutev'. Pa jih sploh nameravate preobuti?

Zimske gume poleti - da ali ne?

23.03.2015, 08:24

Pomlad je v bistvu že tu in o zimi ni ne duha ne sluha več. 15. tega meseca je bil dan, ko bi lahko sezuli svoje jeklene konjičke in jim namenili 'lahkotnejšo obutev'. Pa jih sploh nameravate preobuti?

Revolucionarni avto prihaja na ceste!

09.03.2015, 13:26

Za leto 2017 je švedska avtomobilska znamka napovedala začetek prodaje avtomobilov, ki bodo sposobni popolnoma avtonomne vožnje.

Avtosalon v Ženevi: Zverine, ob katerih se cedijo sline!

05.03.2015, 08:14

Za ljubitelje avtomobilov je začetek marca že vsrto let eden razburljivejših delov leta. Svoja vrata namreč v teh dneh odpira že 85. Mednarodni avtosalon Ženeva. Medtem ko so za novinarje vrata odprli 3. marca, so se vrata mednarodne avtomobilistične razstave za širšo javnost odprla danes, dva dni kasneje .

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2