Članki

Lani je bila Urška, katera bo letos?

18.04.2014, 10:24

Lepotnih izborov je ne le v Sloveniji, ampak po celem svetu, malo morje. V poplavi le-teh pa je te dni objavljen tudi prav poseben in tradicionalen razpis za Narodnjakovo dekle leta 2014, ki ga pripravlja spletni portal Narodnjak.si. Lani je naziv osvojila privlačna Urška Rajh. Katera lepotička bo lento osvojila letos?

V spotu je popolnoma gola ... Poglejte!

15.11.2013, 13:12

Žena slavnega Playboy mogotca Hugha Hefnerja se je odločila, da svetu pokaže svoj glasbeni talent. Tako se je prsata Playboyeva zajčica Crystal Harris v novem videospotu izkazala kot odlična didžejka, nam pa so bolj v oči padle migajoče zadnjice, ki jih v spotu kar mrgoli, in njeno popolnoma golo telo pod curkom vode.

'Vse sem si sam prigaral, nikoli zaf**** ... Z mano ne bo noben pometal!'

14.11.2013, 15:47

Gašpar Gašpar Mišič je letošnje leto prav gotovo ena od osebnosti, ki je v Sloveniji dvignila največ prahu. Zaradi domnevno spornega imenovanja na čelo koprske Luke je postal tarča kritik in posmehovanj, privoščili pa so si ga tudi na družbenih omrežjih.

To je najbolj seksi ženska na svetu!

06.11.2013, 13:14

Emily Ratajkowski je ime, ki zadnje dni odmeva v moških glavah. Ti se namreč lahko 'slinijo' nad vročimi fotografijami, za katere je po mnenju revije Esquire, najbolj seksi ženska na svetu leta 2013 odvrgla prav vse krpice.

Medtem ko je v šovu, je pornič že na spletu. Poglejte!

22.10.2013, 09:42

Črnogorski glasbenik Ekrem Jevrić, za katerega je javnost izvedela, ko je izdal svoj največji hit Kuča poso, se trenutno mudi v resničnostnem šovu Farma. Vendar pa so se stvari zanj v teh dneh nekoliko zapletle. Ravno v tem času, ko nima stikov z zunanjim svetom, je v medije namreč pricurljal njegov pornič, zaradi katerega je njegova žena že vložila zahtevek za ločitev.

Videospot, ki ga ne boste zlahka pozabili

11.10.2013, 10:28

Raper Teef je nedavno izdal novi videospot, ki je javnost pritegnil iz nekoliko nenavadnih razlogov. Gre za provokacijo, ki premika meje in naj bi med drugim odpravljala nestrpnost do istospolno usmerjenih. Poglejte in presodite sami.

"Delaj, p***a!"

04.10.2013, 15:56

O Britney Spears se zadnje čase zopet veliko govori, saj je izdala nov album, ki je zaradi seksi videospota všeč tudi tistim, ki njene glasbe ne marajo. Videospot, v katerem se pevka preobrazi v domino in v katerem je gmota napol slečenih teles, pa Britney ni po godu. Trdi, da jo v tako početje silijo drugi.

Ammm ... Ne, nista bila sama!

19.09.2013, 14:49

John Legend je svoj zadnji album naslovil "Love in The Future" (Ljubezen v prihodnosti), vendar pa se ljubezen za ameriškega glasbenika v resnici odvija v sedanjosti. Njegova velika ljubezen je Chrissy Teigen, lepa manekenka, s katero sta pred nekaj dnevi opb jezeru Como dahnila usodni 'da'.

Kaj je narobe s tem prizorom?

16.09.2013, 08:07

Zadnje tedne se Miley Cyrus ni mogoče izogniti. Njen obraz oziroma drug del telesa je dnevno na naslovnicah svetovnih časopisov, njeno obnašanje pa je iz dneva v dan bolj nenavadno. Seveda je slavo, četudi negativno, izkoristila v svojo korist in izdala nov videospot. V njem se je pojavila gola na rušilni krogli. Kar naj bi bilo seksi, je zahvaljujoč internetu postalo neskončen vir zabave. Golo Miley so med drugim posadili na različne predmete, v parodiji, ki si jo je na Youtubu ogledalo že več kot milijon posameznikov, pa so na njeno golo telo prilepili obraz Nicolasa Cagea.

Pevec razkazuje svoje golo dekle!

13.09.2013, 15:40

Da je Chrissy Teigen model za spodnje perilo znamke Vitoria's Secret, je popolnoma logično. Privlačna lepotica ženstvenih oblin je slavna tudi zato, ker je dekle pevca Johna Legenda, ki z razkazovanjem njenih čarov nima težav. V videospotu njegove nove pesmi sta gola v postelji, njena bradavička pa je razkrita vsem.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3