Članki

Tako so videti v resnici!

19.09.2014, 11:10

Kar priznajmo si, moški se še kako radi zagledamo v ženske prsi. Verjetno še raje kot v obraz, dolge noge ali zadnjo plat. Sploh če so ravno prav razkrite. Ženske imajo glede te naše šibke točke različna mnenja. Nekatere se strinjajo, spet druge zavijajo z očmi. Sedaj nam je morda nekoliko bolj jasno, zakaj je temu tako.

Dve milijardi za igro?!

17.09.2014, 09:30

Ameriški tehnološki velikan Microsoft je v pogovorih za prevzem švedskega podjetja, ki stoji za priljubljeno video igro Minecraft, izjavil, da naj bi bil zanj pripravljen odšteti dve milijardi dolarjev, piše ameriški časnik The Wall Street Journal.

Kaj na Googlu iščejo bogati, kaj revni?

16.09.2014, 12:11

Analiza najbolj popularnih besed, ki jih uporabniki interneta vtipkajo v iskalnik, je pokazala, kaj je tisto, kar najpogosteje 'guglajo' bogatejši in kaj revnejši.

Takšne moške imajo ženske najraje!

16.09.2014, 12:13

Ženske se pogosto zaljubijo v moškega šele v trenutku, ko se zavejo, da je privlačen tudi drugim ženskam. Se vam zdi to kaj znano? Ja, bo kar držalo, v kolikor boste simpatični njeni prijateljici, se zna zgoditi, da boste hitro zanimali tudi njo.

Igra, ki ruši rekorde

15.09.2014, 08:14

V ZDA so v torek uradno izdali težko pričakovano znanstvenofantastično obarvano video igro Destiny. Razvili so jo v ameriškem studiu Bungie, za izdajo pa je poskrbelo podjetje Activision Blizzard, v katerem pravijo, da si je Destiny prislužil naslov nove video igre z največ prednaročili v zgodovini.

VIDEO: Zbil jo je do nezavesti, ona pa ...

11.09.2014, 12:01

Član ekipe ameriškega nogometa Baltimore Ravens Ray Rice je zaradi brutalnega napada na dekle ostal brez 40-milijonske pogodbe, njegovo dejanje pa je močno obsodil tudi ameriški predsednik Barack Obama.

To pa je mazohizem!

03.09.2014, 06:50

Ekipa Whatever se je odpravila po Evropi in preverjala, kako 'lahka' so dekleta. Mladenič po imenu Brian je tako kar 200 deklet vprašal, če bi seksale z njimi. In odzivi?

VIDEO: Pasji boji v Sloveniji: Kaj se dogaja?!

29.08.2014, 15:28

Ne, pasji boji niso samo ring, znotraj katerega se dva psa (skoraj) do smrti pogrizeta in se borita za preživetje. Ne, niso le stave in vrtoglavi zneski, ki se vrtijo okoli tega. Dejstvo je, da gre z hudo zlorabo živali, rehabilitacija pa v veliko primerih ni mogoča, pa če si še tako prikrivamo oči. Pogovarjali smo se z Alenko Klemenčič, pasjo inštruktorico v Sloveniji, ki ima edina dovoljenje Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za prevzgojo nevarnih psov.

Amazon milijardo v denarju za nakup podjetja

27.08.2014, 08:02

Ameriški spletni trgovinski velikan Amazon se je dogovoril za prevzem mladega ameriškega podjetja Twitch Interactive za 970 milijonov dolarjev. Twitch ponuja portal z vse bolj priljubljenim spletnim prenašanjem igranja video iger. Prenašajo tako igre profesionalnih igričarskih lig kot igre individualnih igričarjev.

Hladen tuš za Kopitarja!

21.08.2014, 11:56

Brata Kopitar sta sprejela izziv in si na glavo zlila vsak eno veliko vedro ledeno mrzle vode.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8