Članki

Takšnega javnega linča pa še ne!

11.03.2014, 11:42

Da se v Indiji ne splača skočiti čez plot, se danes še kako dobro zaveda možakar, ki ga je tašča, ko je izvedela, da je prevaral njeno hčer, zvezala na drevo in javno premlatila.

Osnovna pravila uspešnega varanja

10.01.2014, 14:22

Okej, da razčistimo: varanja nikakor ne podpiramo, še manj pa je naša želja, da bi k tovrstnemu početju spodbujali. Je pa nekaj res. Če to že počnete, se vsaj naučite varati kot profesionalci.

Zakaj ženske varajo?

26.12.2013, 12:30

Morda res velja prepričanje, da so moški bolj nezvesti in pogosteje varajo kot ženske, vendar pa raziskave kažejo, da je razmerje v nezvestobi kar 50 : 50 in da moški niso nič večji 'prasci' kot ženske 'prasice'.

Divji seks s tastom jo je drago stal!

08.11.2013, 15:21

Neznana Kitajka se je odločila, da svoje spolno življenje popestri s skokom čez plot. Avanturo se je odpravila iskat kar na splet, na njen oglas pa se je odzval moški, za katerega se je na koncu izkazalo, da je njen tast. Situacija, za katero bi si mislili, da ne more biti slabša, je postala še hujša, ko je za njuno vroče srečanje izvedel njen mož in oba spravil v bolnico.

Od 2010 je na zemljevidu tudi Slovenija!

23.10.2013, 11:38

Leta 2010 se je Slovenija vpisala v svetovni hekerski zemljevid. Študent naj bi izdelal računalniški virus, s katerim so naročniki kasneje okužili 12 milijonov računalnikov in povzročili za več kot 600 milijonov evrov škode.

Uporabljate? Previdno!

16.10.2013, 14:26

Težave s parkiranjem, dolgotrajno čakanje v vrsti pred okencem, nehumani in popolnoma nepraktični obratovalni časi, ko pa pridete na vrsto, vas čakajoči sotrpini za vami ob vsaki vaši zahtevi prebadajo s pogledi. Danes se lahko temu izognete, vendar pozor!

Zakaj si moški želijo več seksa kot ženske?

27.09.2013, 13:09

Si moški res želijo več seksa kot ženske, ali imajo one glede tega le več samokontrole? Gre za staro debato, katere so se lotili tudi znanstveniki. Raziskovalci iz univerze v Teksasu ugotavljajo, da je odgovor popolnoma preprost: moški so preprosto bolj 'potrebni'.

Šok v Istri: Alojzij obtožen spolnih zlorab

19.09.2013, 11:29

Življenje prebivalcev majhne istrske vasi Vižinada se je praktično čez noč obrnilo na glavo, ko se je razširila novica, da njihov župnik Alojzij Baf spolno zlorablja svoje župljanke.

Tako si uničujete seks!

23.07.2013, 08:07

Čeprav je seks nekaj najlepšega na svetu, se za štirimi stenami spalnice (ali kuhinje, kopalnice, balkona …) pogosto kaj zalomi. In če se partnerja v seksu nikakor ne moreta ujeti, ker imata recimo različne želje, potrebe in pričakovanja, lahko to močno ogrozi njuno zvezo, zato se je treba o spolnosti čim več pogovarjati. Večkrat pa se pojavijo ’problemi’, ki to v resnici sploh niso, se pa posamezniki s tem tako obremenjujejo, da zaradi tega močno trpi njihovo seksualno življenje. Poglejmo, kateri!

'Seksala bom s tvojim sostanovalcem, medtem ko boš spal v isti sobi'

22.07.2013, 09:15

Ja, prevarana ženska je sposobna marsičesa. S tem se zagotovo v večini strinjate. Je pa res, da si predstavnice nežnejšega spola izberejo različne načine, kako bodo svojim partnerjem dale jasno vedeti, da naj si česa podobnega nikoli več ne dovolijo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3