Članki

Nezvestoba postaja domena žensk

13.11.2014, 09:03

Od nekdaj je veljalo, da so moški tisti, ki 'korenjaka' težko obdržijo v hlačah, a strokovnjaki pravijo, da se v svoji praksi srečujejo z vse več nezvestimi ženskami. Čemu gre pripisati tak trend?

Poznate vse pasti?!

17.10.2014, 08:19

’Blagodejni’ učinki spletne prodaje so iz dneva v dan bolj cenjeni, saj se vse več uporabnikov odloča za takšno obliko nakupovanja. Tako si prihranimo pot, ničkolikokrat pa so izdelki, ki jih kupujemo v spletnih trgovinah, tudi veliko cenejši. Zato ne preseneča, da je nakupovanje iz naslonjača zelo priljubljeno, a pozor, kajti spletna trgovina je lahko lažna in hitro se zgodi, da se ujamemo v past.

Ne nasedajte, drago vas bo stalo!

26.08.2014, 10:52

"Slekla se bom, bi se slekel tudi ti?" je mamljiva ponudba, ki jo lahko od neznane osebe prejmete preko Facebooka. A kar sledi, ni nič obetavnega.

19 mitov in zablod o seksu!

25.08.2014, 10:52

Če mislite, da o seksu veste vse, ste se zmotili. V to je prepričana tudi ekipa Mental Flossa, ki je skušala s pomočjo dr. Aarona Carolla dokazati, da ljudje verjamemo številnim mitom in zablodam o seksu.

Svetovno prvenstvo v seksu: kje obvladajo, kje najpogosteje varajo?

08.07.2014, 07:56

Proizvajalci spolnih igračk redno proučujejo spolne navade posameznikov, njihovo vedenje, fetiše in druge seksualne podrobnosti. To jim namreč pomaga pri razvoju novosti, tovrstne študije pa zanje predstavljajo tudi odlično podlago, da vedo, kaj prodajati kje.

'To je bil najboljši oralni seks v mojem živlljenju'

25.04.2014, 15:11

Živjo Brane. Sem mlad fant v svojih 20-ih. Imam starejšo punco, s katero sva skupaj že več kot leto dni. Najin odnos je zaenkrat odličen. Od takrat, ko sem jo spoznal, sem se tudi umiril glede nočnega življenja in iskanja partneric, bodisi zgolj za eno noč ali daljše obdobje. Nedavno pa sem se na prošnjo mojih prijateljev udeležil zabave, ki je trajala dolgo v noč. Moj namen je bil, da se malo podružimo in spijemo kozarček ali dva, vendar pa tako kot ponavadi ni ostalo pri zgolj dveh kozarčkih. Eno je vodilo do drugega, na koncu pa sem pristal v sobi prelepe pohotne črnolaske. Po nekaj minutnem pogovoru je bilo očitno, da si punca želi intimnosti. Ker nisem želel prevarati svoje punce, sem se ji zlagal, da pri sebi nimam kondoma (čeprav sem ga imel). Njo to vseeno ni ustavilo, zaklenila je vrata sobe, se popolnoma slekla ter planila name. Začela me je grabiti in slačiti mojo majico. Ker sem športno zelo aktiven ji je bilo moje telo še posebej všeč. Z vlažnimi ustnicami je polzela po mojem telesu, dokler se ni ustavila pri mojem korenjaku. Sprva sem imel mešane občutke, nato pa sem se vedno bolj vživljal v situacijo. To je bil najboljši orlani seks v mojem življenju, za nameček pa je punca brez sramu pogoltnila izliv. Nikakor me ni hotela izpustiti domov, zato mi ga je čez nekaj časa ponovno potegnila, ter se spet posladkala z mojim sokom. Na koncu mi je nekako vseeno uspelo pobegniti. Za mojo čisto vest bi rad izvedel, če sem svojo punco s tem prevaral ter ali naj spodrslaj priznam ali raje molčim? Kaj bi ti storil na mojem mestu? Zahvaljujem se ti za tvoj čas in iskren odgovor. Moj ponos.

Takšnega javnega linča pa še ne!

11.03.2014, 11:42

Da se v Indiji ne splača skočiti čez plot, se danes še kako dobro zaveda možakar, ki ga je tašča, ko je izvedela, da je prevaral njeno hčer, zvezala na drevo in javno premlatila.

Osnovna pravila uspešnega varanja

10.01.2014, 14:22

Okej, da razčistimo: varanja nikakor ne podpiramo, še manj pa je naša želja, da bi k tovrstnemu početju spodbujali. Je pa nekaj res. Če to že počnete, se vsaj naučite varati kot profesionalci.

Zakaj ženske varajo?

26.12.2013, 12:30

Morda res velja prepričanje, da so moški bolj nezvesti in pogosteje varajo kot ženske, vendar pa raziskave kažejo, da je razmerje v nezvestobi kar 50 : 50 in da moški niso nič večji 'prasci' kot ženske 'prasice'.

Divji seks s tastom jo je drago stal!

08.11.2013, 15:21

Neznana Kitajka se je odločila, da svoje spolno življenje popestri s skokom čez plot. Avanturo se je odpravila iskat kar na splet, na njen oglas pa se je odzval moški, za katerega se je na koncu izkazalo, da je njen tast. Situacija, za katero bi si mislili, da ne more biti slabša, je postala še hujša, ko je za njuno vroče srečanje izvedel njen mož in oba spravil v bolnico.

Video

Ni zadetkov!

Forum

V temi: Prehiter sex
Andrej Jarič24.08.2010

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek