Članki

Razkrili skrivnost pokojne princese Diane in Winstona Churchilla!

29.12.2014, 07:16

Na spletu je od sobote na voljo približno 41 milijonov oporok, od katerih nekatere segajo celo do leta 1858. Med njimi številne pripadajo znanim osebnostim, vključno z nekdanjim premierjem Winstonom Churchillom, princeso Diano, pisateljem Georgeom Orwellom in pisateljico Beatrix Potter, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Ujela ga je med varanjem, kar je sledilo, vas bo šokiralo!

23.12.2014, 14:44

Varanje je 'šport', ki ga prakticira veliko ljudi, da so posledice lahko zelo neprijetne, pa dokazuje incident, ki se je zgodil pred nekaj dnevi. Par iz Kitajske je namreč na lastni koži občutil, kaj se zgodi, ko te ujamejo med varanjem.

Sumite, da vas vara?

15.12.2014, 09:51

Sumite, da vas najdražja vara? Obstaja aplikacija, ki vam lahko pomaga odkriti, ali so dvomi upravičeni.

Vas vara? Tako jo lahko razkrinkate!

10.11.2014, 08:13

Kokoro Scanner, ki je pravzaprav skener za srce, je visokotehnološki dosežek japonskih znanstvenikov, ki je pravzaprav nadgradnja zabavne igre 'krog resnice'. Gre za napravo, ki deluje kot detektor, uporablja se jo tako, da se jo nadene na glavo, v primeru, da oseba, ki jo nosi, laže, pa se obarva.

Lahko tudi moški hlinijo orgazem?

18.08.2014, 14:34

To, da veliko žensk hlini orgazem, ni skrivnost. Se pa že nekaj časa pojavljajo ugibanja, ali to lahko počnejo tudi moški. Večina strokovnjakov trdi, da lahko tudi predstavniki močnejšega spola zaigrajo ejakulacijo, čeprav je orgazem pri moških veliko kompleksen fenomen kot pri ženskah.

Škandal: Princa zasačili z drugo!

17.07.2014, 08:17

Princ je večer namesto s svojo soprogo preživel v družbi postavne rjavolaske. Nič ne bi bilo narobe, če se ne bi z njo tako strastno objemal ...

Bine ne skriva!

24.06.2014, 11:55

Na POP TV kmalu prihaja resničnostni šov Gostilna išče šefa 3, kuharski dril z najvišjo denarno nagrado doslej - 100.000 evrov! 'Četo' 12 tekmovalcev bo znova vodil eden in edini kuharski mojster Bine Volčič, ki bo za 12 tednov postal njihov šef, mentor, sogovornik, učitelj in najstrožji kritik. Pred začetkom oddaje smo z Binetom pokramljali o njegovem zasebnem in poslovnem življenju, razkril pa nam je tudi, da ima novo tetovažo in kaj pričakuje od letošnjih tekmovalcev.

Tako se mu je maščevala!

21.02.2014, 12:11

Ko je izvedela, da jo partner vara, se je 26-letnica odločila za drastično potezo. V roko je vzela skalpel in si izrezala tetovažo z njegovim imenom, odrezano kožo pa mu je poslala kar po pošti. Pozor, fotografije niso primerne za osebe z občutljivim želodcem!

Poglejte si najboljši pornič na svetu!

03.02.2014, 11:16

Da včasih prehitro sklepamo in delamo napačne zaključke, je dokaz spodnji video. Sodeč po prvih sekundah bi si namreč marsikatero dekle mislilo, da jo partner vara.

On njo vara, ona pa se nastavlja!

10.12.2013, 15:16

Leonardo DiCaprio in Viktorijin angelček Toni Garrn naj bi bila še vedno par, vendar njuna dejanja kažejo vse prej kot to. Igralca so namreč pred nekaj dnevi zalotili, kako se je v enem od miamijskih klubov poljubljal z neznano temnolasko, medtem pa je njegova plavolasa izbranka tisoče kilometrov stran razkazovala svoje mokre bradavičke.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek