Članki

Vas vara? Tako jo lahko razkrinkate!

10.11.2014, 08:13

Kokoro Scanner, ki je pravzaprav skener za srce, je visokotehnološki dosežek japonskih znanstvenikov, ki je pravzaprav nadgradnja zabavne igre 'krog resnice'. Gre za napravo, ki deluje kot detektor, uporablja se jo tako, da se jo nadene na glavo, v primeru, da oseba, ki jo nosi, laže, pa se obarva.

Lahko tudi moški hlinijo orgazem?

18.08.2014, 14:34

To, da veliko žensk hlini orgazem, ni skrivnost. Se pa že nekaj časa pojavljajo ugibanja, ali to lahko počnejo tudi moški. Večina strokovnjakov trdi, da lahko tudi predstavniki močnejšega spola zaigrajo ejakulacijo, čeprav je orgazem pri moških veliko kompleksen fenomen kot pri ženskah.

Škandal: Princa zasačili z drugo!

17.07.2014, 08:17

Princ je večer namesto s svojo soprogo preživel v družbi postavne rjavolaske. Nič ne bi bilo narobe, če se ne bi z njo tako strastno objemal ...

Bine ne skriva!

24.06.2014, 11:55

Na POP TV kmalu prihaja resničnostni šov Gostilna išče šefa 3, kuharski dril z najvišjo denarno nagrado doslej - 100.000 evrov! 'Četo' 12 tekmovalcev bo znova vodil eden in edini kuharski mojster Bine Volčič, ki bo za 12 tednov postal njihov šef, mentor, sogovornik, učitelj in najstrožji kritik. Pred začetkom oddaje smo z Binetom pokramljali o njegovem zasebnem in poslovnem življenju, razkril pa nam je tudi, da ima novo tetovažo in kaj pričakuje od letošnjih tekmovalcev.

Tako se mu je maščevala!

21.02.2014, 12:11

Ko je izvedela, da jo partner vara, se je 26-letnica odločila za drastično potezo. V roko je vzela skalpel in si izrezala tetovažo z njegovim imenom, odrezano kožo pa mu je poslala kar po pošti. Pozor, fotografije niso primerne za osebe z občutljivim želodcem!

Poglejte si najboljši pornič na svetu!

03.02.2014, 11:16

Da včasih prehitro sklepamo in delamo napačne zaključke, je dokaz spodnji video. Sodeč po prvih sekundah bi si namreč marsikatero dekle mislilo, da jo partner vara.

On njo vara, ona pa se nastavlja!

10.12.2013, 15:16

Leonardo DiCaprio in Viktorijin angelček Toni Garrn naj bi bila še vedno par, vendar njuna dejanja kažejo vse prej kot to. Igralca so namreč pred nekaj dnevi zalotili, kako se je v enem od miamijskih klubov poljubljal z neznano temnolasko, medtem pa je njegova plavolasa izbranka tisoče kilometrov stran razkazovala svoje mokre bradavičke.

Zdaj je pa še mož objavil njeno golo fotografijo! Poglejte jo

27.09.2013, 11:34

"Zaradi tega bom mrtev!" je zapisal Romain Zago, ko je s celim širnim svetom delil fotografijo svoje žene Joanne Krupa, na kateri je lepotička gola na postelji, na obrazu pa ima lepotno masko.

Fotografija vroče Poljakinje, ki je osvojila splet!

27.09.2013, 14:45

Poljska manekenka Joanna Krupa je zaslovela z vlogo v resničnostnem šovu Prave gospodinje Miamija, pozornost pa privablja tudi kadar ni pred kamerami. Dolgonoga lepotica se je tokrat nastavila pred objektiv svojega mobilnega telefona in tik pred tuširanjem v svoji domači kopalnici pozirala za svoje moške oboževalce.

Samo za tiste z dobrim želodcem ...

26.05.2013, 11:20

Za lepši konec tedna smo vam pripravili seksi posnetek manekenke na "kastingu" ... No, seksi zgolj do trenutka, ko ... Pa saj boste sami videli! Ste pripravljeni na enega najbolj grozljivih avdicijskih izborov na svetu?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek