Članki

'Najstniški hčeri, poleg brčic in prsi, raste še rit!'

23.04.2014, 11:45

Jutri pa res začnem ... Si rečem vsak dan, ko se zjutraj zvijam kot črv, da si lahko zapnem zadnji gumb na kavbojkah. Še dobro, da imam kavbojke na gumbe, sicer bi imela zadrgo ves čas odprto ...

Nekoč so sanjale o njemu, danes bi ga zaradi tega raztrgale!

15.04.2014, 08:03

Nekoč plavolasi pevec, ki je s skupino Backstreet Boys ogreval srca številnih najstnic, je nedavno dahnil usodni 'da' , česar pa njegove oboževalke niso sprejele z ravno odprtimi rokami.

Super čevlji

11.04.2014, 10:17

Branje zemljevida na pametnem telefonu je lahko moteče in okorno, kar je močno zmotilo tudi inženirja Anirudha Sharma in Krispiana Lawrenca, ki sta se lotila iskanja bolj praktične rešitve za vse, ki se v danem okolju ne znajdejo najbolje. In rezultat raziskav? Čevelj, ki uporabnika po mestu vodi s preprostim vibriranjem.

Diplomacijo pretresa hud seks škandal!

09.04.2014, 13:17

Nekaj zaposlenih na ameriškem konzulatu v italijanskem Neaplju je odkrilo neverjetno, pravzaprav grozljivo razvratno plat življenja konzula Donalda Moora. Svojo diplomatsko misijo v času mandata med leti 2010 in 2013 naj bi namreč izkoristil za ustanovitev 'mini bordela', v katerem so glavno vlogo igrale lokalne prostitutke, ki mu jih je v največji meri zagotavljala zloglasna Comorra. V svoje stanovanje naj bi jih dnevno odpeljal do tri.

Najenostavnejša dieta, ki dejansko deluje!

04.04.2014, 15:50

Se pred poletjem borite s kilogrami? Iščete način, kako shujšati na čim bolj prijeten in neboleč način? Morda imamo rešitev za vas. Priporočamo dieto s seksom. Če se je lotite še danes, utegne do poletja pomagati.

To je resnica o največjem tekaškem mitu!

27.03.2014, 08:38

Vam je kdo že kdaj dejal, da boste imeli, zaradi vseh kilometrov, ki ste jih v dobri veri pretekli, na stara leta težave s koleni? No, to sploh ne drži, kajti tek ne povzroča prav nič več težav s koleni kakor običajna hoja, opozarjajo kanadski raziskovalci.

Takšen je idealen moški dan!

20.03.2014, 14:39

Lenarjenje in jutranje poležavanje, druženje s prijatelji in družino, nekaj uric v službi in veliko ur v postelji ... Da, nekako takole bi bil videti idealen moški dan.

Tina Maze o koncu, novem začetku ...

20.03.2014, 13:38

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze svoje oboževalce ves čas ohranja 'na tekočem' z informacijami preko svojega bloga. Tokrat se je v njem razpisala o zaključku sezone, ki sicer ni bila ravno rožnata, a ji je prinesla dve zlati olimpijski medalji. Medalji, ki pa ne pomenita zgolj novega slovenskega rekorda, temveč tudi uresničitev njenih sanj.

Naučijo vas lizati!

13.03.2014, 13:21

Aplikacija 'Lick This' uporabnikom ponuja tri oblike 'vadbe'. Prva od uporabnika zahteva, naj ugasne ali prižge luč, druga da ošili svinčnik, tretja pa omogoča lizanje po lastnem izboru.

Kakšna sprememba!

24.02.2014, 10:25

Ollie je bil nekoč tipičen 'emo' - z lasmi, ki so prekrivali polovico obraza, suhljat in odmaknjen. Stradal se je do onemoglosti in pri 18 letih je tehtal le 38 kilogramov. Ko ga je zdravnik prisilil, naj začne redno obiskovati fitnes, je Ollie odkril svojo novo strast. Vadba ga je popolnoma prevzela in v treh letih je svoje telo popolnoma spremenil.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3