Članki

Cedile so se sline, lomili so si vratove ...

27.03.2015, 13:53

Zdaj pa res že močno diši po pomladi in verjetno nas že velika večina komaj čaka na še toplejše dni, ko bodo ulice spet preplavila pomanjkljivo oblečena dekleta. Tokrat je z izzivalnimi oblačili (in pozami) dogajanje popestrila postavna fitneserka.

ISIS: Na spletu priročnik za teroriste!

27.03.2015, 12:45

"Živijo, svet, tukaj sem, da predam sporočilo. Islam ni terorizem in prenehajte z ubijanjem muslimanov po svet," so besede, ki so v torek zjutraj pretresle rimske občinarje.

Vedno na pravi poti ... v pravi družbi!

27.03.2015, 07:34

Že veste, kako lahko najlepše preživite prosti čas v naravi, se hkrati utrudite, sprostite, naužijete svežega zraka in po žilah poženete adrenalin? Potrebujete le kolo, čelado, rokavice, očala, primerno obutev in oblačila ter navigacijsko napravo, s katero boste vedno našli prave in najboljše poti ter v njej prepoznali novega najboljšega prijatelja! Pred vami je nekaj nasvetov za začetnike!

Samo 10 minut na dan vam bo vzelo!

25.03.2015, 13:41

Ste veliko na poti in težko načrtujete redno rekreacijo? Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako z desetminutnimi vadbami ostati fit tudi na službenih poteh.

Almir (Gostilna): Je bilo vse zaman?!

17.03.2015, 14:03

Koprčana Almirja Begića je širša javnost spoznala v šovu Gostilna išče šefa, kjer se je izkazal za odličnega kuharja. Malo manj odlično mu gre menda pri ohranjanju fit telesa.

Predpišejo vam seks na recept!

16.03.2015, 08:18

Navadili smo se že, da je spolnost pač nekaj, kar počnemo (vsaj večinoma) iz ljubezni, če na pa vsaj zaradi užitka, nikoli pa verjetno ne bi pomislili na seks, ker bi nam ga – predpisali kot terapijo!

Nor trend, ki osvaja prestolnice!

02.03.2015, 12:07

Vse se je leta 2013 začelo v obliki jutranje vadbe, in sicer je v Londonu nek fitnes studio začel organizirati nov način topljenja maščob v obliki jutranjih 'rave' zabav. Gre za združitev dobre zabave, glasbe, plesa – in vse to zjutraj, pred odhodom v službo!

5 živil za ubijalske 'radiatorčke' do poletja!

10.02.2015, 12:43

Čeprav so zunaj temperature nizke in še prav nič ne diši po poletju, je z vadbo treba začeti že zdaj, če je naš cilj ta, da bi bili poleti na plaži bolj fit in samozavestni.

5 znakov, da v fitnesu pretiravate!

27.01.2015, 08:31

Že res, da je bolečina v mišicah po napornem treningu nekaj povsem običajnega. A bolečine v sklepih in druge težave niso. Kje je tista zdrava meja, do katere je še priporočljivo 'pritisniti' in kdaj se je treba ustaviti in si reči: 'Dovolj imam'?

Zaradi tega jih ne bomo nikoli pozabili!

20.01.2015, 14:52

Čeprav je Slovenija majhna država, živijo (in so živeli) v njej nekateri največji in najbolj prepoznavni športniki sveta. Vsak izmed njih je nekaj posebnega, edinstvenega. Po zaslugi vsakega izmed njih je Slovenija v svetu bolj prepoznavna, kot bi bila, če njih ne bi bilo.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2