Članki

Koncept G-Code: Ostali boste brez besed!

10.11.2014, 09:45

Mercedes-Benz je predstavil koncept novega modela G-Code, športnega terenca, sicer namenjenega vožnji v urbanem okolju, ki temelji na zeleni in najmodernejši tehnologiji.

19 mitov in zablod o seksu!

25.08.2014, 10:52

Če mislite, da o seksu veste vse, ste se zmotili. V to je prepričana tudi ekipa Mental Flossa, ki je skušala s pomočjo dr. Aarona Carolla dokazati, da ljudje verjamemo številnim mitom in zablodam o seksu.

Revolucionarna formula za britje!

23.06.2014, 12:54

Že dolgo ne velja več, da je pravi moški tisti moški, ki po svetu koraka poraščen, zanemarjen, v smrdečih oblačilih in razcapanih čevljih ter se ne zmeni za potrebe drugih. Pravi moški je urejen in negovan moški, ki se zaveda, kako pomembno je, da neguje svoje telo - tako od znotraj kot od zunaj.

'Najstniški hčeri, poleg brčic in prsi, raste še rit!'

23.04.2014, 11:45

Jutri pa res začnem ... Si rečem vsak dan, ko se zjutraj zvijam kot črv, da si lahko zapnem zadnji gumb na kavbojkah. Še dobro, da imam kavbojke na gumbe, sicer bi imela zadrgo ves čas odprto ...

Prave zvezdniške perverzije!

22.04.2014, 13:38

Tako kot 'običajni' smrtniki imajo tudi zvezdnice in zvezdniki svojo poredno plat. In čeprav nekateri sočne podrobnosti iz spalnice raje zadržijo zase, drugi nimajo težav s tem, da pred celim svetom jasno in glasno spregovorijo o svojih fetiših.

Da bo vse teklo 'gladko'

18.04.2014, 10:32

Pomlad je čas porok. In če poroka pomeni slovo od samskega stanu in začetek novega poglavja v življenju, pa je (običajno) vikend pred poroko rezerviran za fantovščino in dekliščino. Dan, ki se ga ženini večinoma veselijo, nekateri morda bojijo, ker jih skrbi, na kakšne načine se bodo prijatelji izživljali nad njimi, vsekakor pa je to dan, ki predstavlja strah in trepet številnih nevest. Razlog? Več jih je ...

Kaj takšnega pa še ne!

15.04.2014, 15:40

Prva naturistična plaža v Nemčiji je bila ustanovljena že davnega leta 1920, münchenski Englischer Garten pa že od 60. let 20. stoletja velja za priljubljeno nudistično destinacijo. Zakone, ki nadzorujejo in urejajo nudistično sončenje, so v Nemčiji umaknili že lansko leto, od letos naprej pa je nudistom v bavarski prestolnici na voljo šest 'urbanih nudističnih con', kakor so jih poimenovali, ki so še vedno blizu središča mesta, a so od vrveža le nekoliko odmaknjene.

Bi gojili zelenjavo na strehi avtomobila?!

20.12.2013, 07:15

Globalno segrevanje in vedno večje temperature zlasti pestijo prebivalce mestnih džungel, kjer se segreti beton tudi ponoči ne ohladi kaj prida. Španci imajo rešitev!

Nakupovanje prihodnosti!

03.12.2013, 11:18

Ameriški internetni velikan Amazon razvija majhno brezpilotno letalo, s katerim bi kupcem naročeno blago lahko dostavili v pol ure. Kot je povedal direktor podjetja Jeff Bezos za ameriško televizijo CBS, morajo še izvesti dodatna varnostna preverjanja in dobiti odobritev zveznih oblasti, a pričakuje, da bo projekt zaživel čez štiri ali pet let.

Tudi Slovenci imamo svoj Las Vegas

19.11.2013, 12:46

Minuli teden se je v igralnici Korona v Kranjski Gori odvijalo državno prvenstvo v pokru. Prvenstvo sicer ni bilo tako obsežno, kot je to običajno za svetovno prvenstvo v Las Vegasu, vseeno pa smo dobili novega državnega prvaka in podelili nekaj lepih denarnih nagrad.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek