Članki

Tako naj bi Rusija popravljala zapise na Wikipediji

21.08.2014, 11:32

Obveščevalna služba ruskega predsednika Vladimirja Putina naj bi pogumno 'popravljala' nemške članke v spletni enciklopediji Wikipedija. Poleg popravkov naj bi nekatere stavke celo brisali. Jih čaka kazen?

Očetu poslala svojo golo fotografijo in postala svetovno znana!

11.07.2014, 14:03

Vedno je neprijetno, kadar se se nekomu zgodi, da napačni osebi pošlje sporočilo, kadar pa je ta oseba tvoj oče in je vsebina sporočila zelo eksplicitna, pa je situacija skoraj nepredstavljiva.

Na splet pricurljale njene gole fotografije!

04.07.2014, 14:42

Ruski predsednik Vladimir Putin je že nekaj časa tarča kritik zaradi njegovega nasprotovanja homoseksualcem, sedaj pa se je na njegov račun 'pošalila' tudi pevka Demi Lovato in sprožila zelo buren odziv Rusije.

Twitter v akciji

02.07.2014, 08:31

Družbeno omrežje Twitter še naprej krepi svoj oglaševalski portfelj, tokrat z nakupom ameriškega podjetja Tapcommerce, ki razvija rešitve za usmerjeno oglaševanje. Podjetji vrednosti posla nista razkrili, po poročanju časnika Wall Street Journal pa naj bi se gibala okoli 73 milijonov evrov.

Posnemala Rihanno in pokazala ... VSE!

13.06.2014, 11:18

Rihanna je v popolnoma prosojni obleki na podelitvi modnih nagrad dvignila veliko prahu, z njo pa očitno navdihnila tudi številne druge zvezdnice. Ena od tistih, ki so željne pet minut slave, je tudi Lauren Goodger.

Novo o Schumacherju! Medtem pri Mercedesu ...

28.05.2014, 14:54

Po zadnjih novicah Michael Schumacher, ki leži v bolnišnici že vse od 29. decembra 2013, ko se je poškodoval med smučanjem v francoskem Meribellu, na trenutke pridobiva zavest in komunicira z okolico, je v kratki izjavi, kot poročajo hrvaški mediji, za javnost včeraj pojasnila njegova predstavnica za medije Sabine Kehm. No, medtem ko legenda formule 1 počasi okreva, pa so pri Mercedesu skoraj že pozabili nanj ...

Ogabna poškodba nogometaša!

19.05.2014, 13:26

Na družbenem omrežju Twitter se je pred kakšnim dnevom pojavila grozljiva fotografija prelomljenega gležnja, iz katerega dobesedno štrli kost. Poškodbo naj bi staknil nogometaš pol-profesionalnega nogometnega kluba Blyth Town FC, kot kaže pa ne gre za pristen posnetek, temveč neslano šalo.

Krive so za poraze moških!

14.05.2014, 08:30

Poker je dolgo veljal za moško igro - in takšno prepričanje, roko na srce, velja še danes. Kljub temu se ženske konstantno borijo, da bi z znanjem in sposobnostmi dokazale, da so za pokrskimi mizami povsem enakovredne moškim. In čeprav so enakopravnost skorajda že dosegle, je resnica ta, da jih moški s tako široko razprtimi rokami sprejemajo ne zaradi tega, ker bi si želeli njihove enakopravnosti, temveč zaradi njihovega videza. Predstavljamo pet najbolj vročih profesionalnih igralk pokra.

Zdaj pa še to?

08.05.2014, 08:42

Spletna trgovina Amazon.com je v ponedeljek sprožila novo aplikacijo, s pomočjo katere lahko uporabniki družabnega omrežja Twitter izbirajo in kupujejo ter hkrati ostanejo na omrežju. Zadevo so poimenovali AmazonCart.

Njene so poskočne, mehke in slastne

06.05.2014, 15:36

Seksi lepotica in bodibilderka Jodie Marsh se svojih atributov še kako dobro zaveda. Če je nagajiva Britanka že večkrat v objektiv postavila ne le svojo natrenirano zadnjico in trebušček, pač pa tudi seksi golo telo, pa se je tokrat (ponovno) pohvalila s svojim bujnim oprsjem.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8