Članki

Takole se po izgubi turnirja tolaži lepa tenisačica!

11.07.2014, 14:02

Po njenem porazu na Wimbledonu se slavna tenisačica Maria Sharapova te dni sprošča v vroči Mehiki, kjer ji družbo dela tudi njen fant in tenisač Grigor Dimitrov.

Vsi so buljili v bujno oprsje slavne tenisačice Simone!

08.07.2014, 10:48

Romunska tenisačica Simona Halep je nekoč slovela kot igralka z največjim oprsjem na igrišču, danes pa temu ni več tako. Z razliko od številnih pripadnic ženskega spola, ki se odločajo za povečanje svojih 'prijateljic', se je Simona odločila za zmanjšanje.

Vsi so buljili v mednožje slavne tenisačice!

04.07.2014, 08:01

Tudi letošnje teniško prvenstvo na Wimbledonu mineva v znamenju slavnih teniških igralk, ki so na igrišču pokazale več kot so želele. Potem ko je ena od njih dvoboj morala odigrati brez modrčka, se je tokrat v središču pozornosti znašla Maria Sharapova.

Šokirala: slavna tenisačica sredi igrišča odvrgla modrček in ...

30.06.2014, 10:54

Britanska teniška igralka Naomi Broady se je na teniškem turnirju v Wimbledonu znašla v prekršku. Pod svojo športno opravo je namreč nosila modrček, ki ni bil bele barve, zaradi česar ga je morala sleči kar sredi igrišča.

Slavna tenisačica bije bitko z neozdravljivo boleznijo!

26.06.2014, 08:03

Slavna teniška igralka Venus Williams je zelo ponosna na svoje obline, kar je tudi dokazala s popolnoma golim poziranjem za posebno izdajo revije ESPN, ki so jo posvetili telesu.

Namesto Vujačićeve zdaj greje njegovo posteljo!

15.05.2014, 09:55

Ruska tenisačica Marija Šarapova se je z našo košarkaško legendo Sašo Vujačićem razšla že pred kar nekaj časa. NBA-jevca pa je zamenjal Grigor Dimitrov, Marijin dolgoletni oboževalec.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

Dragovićeva pozirala popolnoma gola

22.11.2013, 15:17

Manekenko Tatjano Dragović večina pozna kot nekdanjo ženo teniškega asa Gorana Ivaniševića. Par je pred nekaj meseci oznanil, da se po 17 letih zakona ločuje, Tatjana pa v samskem stanu očitno nadvse uživa. Lepotica se je razgalila za novo reklamno kampanjo in za boljšo promocijo pokazala vse svoje čare!

Melanio zamenjal za srbsko tenisačico Ano Ivanović?!

22.11.2013, 15:01

'Eden od najpremožnejših ljudi na svetu, Donald Trump, se je zaljubil v eno najlepših tenisačic na svetu, Ano Ivanovič,' poročajo hrvaški mediji in s tem namigujejo, da naj bi poslovni mogotec imel oči tudi za druge ženske in ne le za slovensko lepotico in ženo Melanio Knavs. Ali to pomeni, da je njun zakon v težavah?

Ana je še vedno najbolj seksi!

15.11.2013, 15:02

Srbska tenisačica Ana Ivanović velja za eno izmed najlepših športnic na svetu, ki se je odločila prijetno združiti s koristnim. Ana namreč trenutno tekmuje na prvenstvu Necker Cup, ki poteka na eksotičnih Karibih. Kadar ne igra, pa se teniška igralka nastavlja sončnim žarkom in uživa v prekrasnem razgledu.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14