Članki

Izpoved 17-letnika: 20-letnica ga 'duši'!

19.08.2014, 09:41

Zdravo, Brane. Povej, kaj naj naredim glede moje punce: skupaj sva že 7 mesecev, ona je stara 20, jaz pa 17 let. Imava se zelo rada ter sva močno zaljubljena, ampak se je trenutno stanje poslabšalo: začela je biti kar zelo ljubosumna, ampak ona govori, da ni. Sploh nimam več nekega miru oz. svobode. Ne smem hoditi na fešto sam ali pa če grem na kako pijačo s kolegi, ima proti. Večinoma sem tako pri njej, ampak ko rečem, da grem domov, ne mine dan, pa me spet sprašuje, kdaj pridem dol. Jaz pa tudi želim biti doma, ne pa skoz pri njej. Prosim, Brane, pomagaj mi! Hvala že vnaprej, Gregor

Ana pozira, oboževalci norijo!

06.08.2014, 15:09

Ana velja za eno najlepših tenisačic na svetu. Na Instagramu je objavila fotografijo, zaradi katere so oboževalci ponoreli,

Takole se po izgubi turnirja tolaži lepa tenisačica!

11.07.2014, 14:02

Po njenem porazu na Wimbledonu se slavna tenisačica Maria Sharapova te dni sprošča v vroči Mehiki, kjer ji družbo dela tudi njen fant in tenisač Grigor Dimitrov.

Vsi so buljili v bujno oprsje slavne tenisačice Simone!

08.07.2014, 10:48

Romunska tenisačica Simona Halep je nekoč slovela kot igralka z največjim oprsjem na igrišču, danes pa temu ni več tako. Z razliko od številnih pripadnic ženskega spola, ki se odločajo za povečanje svojih 'prijateljic', se je Simona odločila za zmanjšanje.

Vsi so buljili v mednožje slavne tenisačice!

04.07.2014, 08:01

Tudi letošnje teniško prvenstvo na Wimbledonu mineva v znamenju slavnih teniških igralk, ki so na igrišču pokazale več kot so želele. Potem ko je ena od njih dvoboj morala odigrati brez modrčka, se je tokrat v središču pozornosti znašla Maria Sharapova.

Šokirala: slavna tenisačica sredi igrišča odvrgla modrček in ...

30.06.2014, 10:54

Britanska teniška igralka Naomi Broady se je na teniškem turnirju v Wimbledonu znašla v prekršku. Pod svojo športno opravo je namreč nosila modrček, ki ni bil bele barve, zaradi česar ga je morala sleči kar sredi igrišča.

Slavna tenisačica bije bitko z neozdravljivo boleznijo!

26.06.2014, 08:03

Slavna teniška igralka Venus Williams je zelo ponosna na svoje obline, kar je tudi dokazala s popolnoma golim poziranjem za posebno izdajo revije ESPN, ki so jo posvetili telesu.

Namesto Vujačićeve zdaj greje njegovo posteljo!

15.05.2014, 09:55

Ruska tenisačica Marija Šarapova se je z našo košarkaško legendo Sašo Vujačićem razšla že pred kar nekaj časa. NBA-jevca pa je zamenjal Grigor Dimitrov, Marijin dolgoletni oboževalec.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

Dragovićeva pozirala popolnoma gola

22.11.2013, 15:17

Manekenko Tatjano Dragović večina pozna kot nekdanjo ženo teniškega asa Gorana Ivaniševića. Par je pred nekaj meseci oznanil, da se po 17 letih zakona ločuje, Tatjana pa v samskem stanu očitno nadvse uživa. Lepotica se je razgalila za novo reklamno kampanjo in za boljšo promocijo pokazala vse svoje čare!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8