Članki

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

Dragovićeva pozirala popolnoma gola

22.11.2013, 15:17

Manekenko Tatjano Dragović večina pozna kot nekdanjo ženo teniškega asa Gorana Ivaniševića. Par je pred nekaj meseci oznanil, da se po 17 letih zakona ločuje, Tatjana pa v samskem stanu očitno nadvse uživa. Lepotica se je razgalila za novo reklamno kampanjo in za boljšo promocijo pokazala vse svoje čare!

Melanio zamenjal za srbsko tenisačico Ano Ivanović?!

22.11.2013, 15:01

'Eden od najpremožnejših ljudi na svetu, Donald Trump, se je zaljubil v eno najlepših tenisačic na svetu, Ano Ivanovič,' poročajo hrvaški mediji in s tem namigujejo, da naj bi poslovni mogotec imel oči tudi za druge ženske in ne le za slovensko lepotico in ženo Melanio Knavs. Ali to pomeni, da je njun zakon v težavah?

Ana je še vedno najbolj seksi!

15.11.2013, 15:02

Srbska tenisačica Ana Ivanović velja za eno izmed najlepših športnic na svetu, ki se je odločila prijetno združiti s koristnim. Ana namreč trenutno tekmuje na prvenstvu Necker Cup, ki poteka na eksotičnih Karibih. Kadar ne igra, pa se teniška igralka nastavlja sončnim žarkom in uživa v prekrasnem razgledu.

Pri 19 letih si je pomanjšala prsi, danes ena najboljših v tenisu!

06.11.2013, 09:12

Zgodba o Simoni Halep je verjetno ena najbolj neverjetnih zgodb o uspehu. Romunska tenisačica, ki se je leta 2009 odločila za poseg, s katerim so ji zmanjšali bujno oprsje, je namreč od tedaj na lestvici napredovala za približno 500 mest na WTA lestvici. Prava eksplozija se je zgodila v bistvu letos, ko je skupaj s Sereno Williams zavladala v svetu ženskega tenisa.

Novembrskih devet tik pred vrhuncem

29.10.2013, 14:12

V začetku prihodnjega tedna se bo v Las Vegasu zgodil eden najbolj pričakovanih poker dogodkov letošnjega leta – finalna miza svetovnega prvenstva v pokru (WSOP). Spoznajte finaliste, ki se bodo pomerili na dogodku ''November Nine''.

Slovenski košarkarji z novo obliko 'dopinga'?

09.08.2013, 10:23

Šport že dolgo ni več zabava, pač pa smrtno resen ’biznis’, kjer štejejo le zmage in vrhunski dosežki. Posebni programi treninga, visoka znanost iz športne prehrane, kemične spojine na meji legalnega in nove oblike elektronskega ’dopinga’.

Se ji tudi vi zato izogibate?

08.08.2013, 07:44

Kot vemo redna telesna aktivnost ohranja zdravje, izboljšuje počutje in splošno telesno pripravljenost, nam daje energijo ter je ključnega pomena pri vzdrževanju zdrave telesne teže. Sliši se skoraj prelepo, da bi bilo resnično. A žal pod redno rekreacijo ne sodi hoja od kavča do hladilnika in nazaj, tek trikrat tedensko in izvajanje vaj za moč pa veliko ljudem predstavljajo muke in trpljenje, zato najdejo tisoč in en izgovor, da se izognejo kakršni koli obliki telesne aktivnosti.

Znana športnica tokrat popolnoma gola

12.07.2013, 15:11

Poljska teniška igralka Agnieszka Radwanska je popolnoma gola pozirala za rubriko Body Issue priznanega magazina ESPN, v intervjuju pa je priznala, da je njena izklesana postava plod napornih treningov, katere obiskuje že od malih nog.

Ne le to, pokazala je vse svoje čare!

17.06.2013, 09:31

Ne samo da je ena od vodilnih svetovnih teniških igralk na svetu, Marija Šarapova je tudi ena od najlepših žensk na svetu. Za razliko od tenisa, kjer je nadvse uspešna, takšne sreče v ljubezni na žalost nima.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3