Članki

Pretresljiv posnetek: zletel iz ceste in povozil gručo otrok!

18.08.2014, 09:12

Prehitra vožnja in na splošno neprilagojena hitrost razmeram na cesti veljata za najpogostejši vzrok prometnih nesreč s smrtnim izidom po svetu. Ministrstvo za zaščito okolja iz Severne Irske je z namenom šokirati, preprečiti nove žrtve in opozoriti na to, kako pomembno je upoštevati prometne predpise, startalo s kampanjo ki so jo mnogi označili za brutalno in kruto.

V mini krilu brez spodnjih hlačk ga je provocirala!

14.08.2014, 13:51

Skrita kamera je tokrat ujela znojenje in nelagodje, ki ju je seksi dekle s provokativnim razkazovanjem svojega mednožja povzročilo naključnim srečnežem.

Popovića na Hvaru ujeli s srbsko divo!

13.08.2014, 10:31

Slavnega srbskega poslovneža Milana Popovića, ki ga je širša javnost spoznala, ko je bil v zvezi s hrvaško pevko Severino, so nedavno na Hvaru ujeli z drugo lepotico. Takoj so se pojavila ugibanja, kdo je dolgonoga rjavolaska.

Kako naj si samski očka poišče novo?

11.08.2014, 12:25

Bom kratek ... pred kratkim sem se ločil ... otroka sta pripadla meni,saj mati ne vpraša po njima ... stara sta 6 in 8 let. Kakšen nasvet mi daš, kako naj si najdem drugo žensko, saj me razumeš, da je situacija težka, če logično pogledaš ... nočem kaj več dosti tu zdaj v javnosti razpravljati in upam, da razumeš moje bistvo problema. Lep pozdrav in hvala vnaprej. Brane41

Kako do hitrejše internetne povezave? Tako!

06.08.2014, 08:11

Odločitev, katero vrsto internetnega dostopa in katerega ponudnika izbrati, je vse prej kot enostavna. Le kako bi bila, ko je vsaka ponudba oglaševana kot najboljša v Sloveniji in se večina uporabnikov še vedno ne spozna na te stvari. A čeprav so morda vse ponudbe na prvi pogled videti enake, so razlike med njimi ogromne. Pa ne le v ceni, temveč tudi v dejanski ponudbi in v tem, ali boste doma deležni tistega, kar boste plačevali.

Bizarno! Takega šova še niste videli!

01.08.2014, 15:40

Da bi pritegnili še več občinstva, so se ne eni izmed tujih televizij odločili, da bodo ustvarili malce drugačen resničnostni šov. Nekaterim bo všeč, drugi bodo zagotovo ogorčeni ...

Poleti seksamo tako!

26.06.2014, 13:26

Četudi je poletje letni čas kot vsi ostali, v sebi skriva neko drugačno energijo. Sonček, mivka, vročina, morje, dišeče kreme in porjavela telesa v nas namreč predramijo vse čute. Zakaj ne bi tega izkoristili sebi v prid in popestrili svoje spolno življenje?

+18: Poglejte si pornič še ene slavne hčere!

23.06.2014, 13:38

Po spletu je začela krožiti novica, naj bi bila Dalma Maradona, hči slavnega Diega Maradone, še ena v vrsti slavnih hčera, ki so posnele intimni video.

'To ne pomeni nič dobrega!'

12.06.2014, 11:25

Flavio Briatore priznava, da ga močno skrbi za zdravje in prihodnost njegovega nekdanjega voznika in svetovnega prvaka v Formuli 1, Michaela Schumacherja, ki že več kot pet mesecev še vedno leži v umetni komi.

Barbara, kakšna sramota!

05.06.2014, 14:36

Priznana italijanska televizijska voditeljica Barbara D'Urso si je z objavo a Instagramu naredila sramoto, ki je verjetno ne bo nikoli pozabila ...

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Katera Slovenka ima najlepše oprsje?

Seksi selfie - 3