Članki

Šokantna napoved: 'Naslednji teden bo Zemljo zadel asteroid!'

23.04.2014, 10:50

Iz Washingtona prihajajo šokantne informacije: "Prihodnji teden bo Zemljo zadel asteroid." Stavek, ki je pognal strah v kosti marsikateremu gledalcu, je izustil 84-letni voditelj ameriške oddaje na televiziji ABC Pat Robertson.

Edina Slovenka, ki je Rossija videla golega

14.04.2014, 07:43

Novinarka Eva Koderman Moto GP v naši hiši spremlja že osem let. Je del ekipe, ki ne le spremlja dirke, temveč se pred, med in po dirkah tudi prikrade v zakulisje dogajanja, kjer izve ogromno informacij, ki jih nato lahko predaja gledalcem pred malimi ekrani.

Kako do hitrejše internetne povezave? Tako!

17.04.2014, 15:40

Odločitev, katero vrsto internetnega dostopa in katerega ponudnika izbrati, je vse prej kot enostavna. Le kako bi bila, ko je vsaka ponudba oglaševana kot najboljša v Sloveniji in se večina uporabnikov še vedno ne spozna na te stvari. A čeprav so morda vse ponudbe na prvi pogled videti enake, so razlike med njimi ogromne. Pa ne le v ceni, temveč tudi v dejanski ponudbi in v tem, ali boste doma deležni tistega, kar boste plačevali.

MOŠKE RAZVADE ali zakaj življenje ni fer

02.04.2014, 13:25

Če bi moški imeli celulit, bi ga že zdavnaj naredili modernega. Me, ponižne ženske, pa imamo doma celo orožarno pesticidov proti pomarančni koži. Zjutraj se mažemo s kremami, ki razjedajo še lak na nohtih, popoldne se klestimo s sirkovimi vejami, zvečer pa se zavijamo v mrtev islandski mah in kot mumije spimo zavite v kilometre folije.

Tega o Obami niste vedeli!

28.03.2014, 09:08

Vsakdo ima svojo razvado, ki mu pomaga pri sproščanju in razbremenitvi od vsakdanjega stresa. Če se nekateri sproščajo ob kozarcu vina, ob pivu in tekmi, s svojo boljšo polovico ali s športom, pa ima Obama drugačen način sproščanja. Sprošča se z gledanjem serije House of Cards (Hiša iz kart).

Takšen je idealen moški dan!

20.03.2014, 14:39

Lenarjenje in jutranje poležavanje, druženje s prijatelji in družino, nekaj uric v službi in veliko ur v postelji ... Da, nekako takole bi bil videti idealen moški dan.

Hči zvezdnice resničnostnega šova pozirala gola!

19.03.2014, 08:28

Čeprav jo pri nas pozna le malo ljudi, je Yolanda Foster izjemno priljubljen obraz ameriške televizije. zvezdnica resničnostnega šova The Real Housewives of Beverly Hills pa ima tudi hčer, ki pa se šele prebija v svet slavnih. No, sodeč po zadnjih fotografijah jo bo verjetno kmalu spoznalo veliko ljudi.

Če ni takšna, potem ...

17.03.2014, 08:58

Ko pogovor steče o tem, kakšna mora biti ženska, da bo moški v njej videl 'bodočo ženo', neredko pride do nesporazumov med spoloma. Nič novega namreč ni, da tako kot moški ne razumemo žensk, tudi ženske ne razumejo nas. Kakšna naj bi torej bila ženska, ki moškemu predstavlja 'material za poroko'?

Prizori, ki so enostavno prevroči za TV!

26.02.2014, 15:23

Internet prenese veliko več kot televizija, vsaj kar se tiče eksplicitnih prizorov v dnevnih urah. No, pa tudi na spletu si takšnih posnetkov ne bi smeli ogledovati mladoletne osebe! Opozorilo na tem mestu tako ne bo odveč.

Predstavili naslednico pametne ure Galaxy Gear

25.02.2014, 08:31

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung je predstavil naslednico pametne ure Galaxy Gear, ki nosi ime Samsung Gear 2. Na novi napravi teče operacijski sistem Tizen, na voljo pa je v različicah z ali brez kamere.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3