Članki

Ne boste verjeli, kako to počnejo Srbkinje!

27.02.2015, 14:29

Kaj vse se lahko pripeti v navalu strasti, najbolje vedo zdravniki, ki se pogosto srečujejo s poškodbami, do katerih pride med seksom ali samozadovoljevanjem. Srbska ginekoliginja je razkrila nekaj najbolj bizarnih, ki so se zgodile v njenih letih prakse.

Mothman – je strašljiva pošast res med nami?

27.02.2015, 08:58

Ste že kdaj slišali za Mothmana? Gre za krilato, človeku podobno pošast z žarečimi rdečimi očmi in velikimi krili, ki naj bi se pred velikimi nesrečami prikazovala ljudem.

Objavili nov paket doslej neobjavljenih fotografij Jackie in Johna F. Kennedyja!

18.02.2015, 11:06

Po seriji fotografij Jackie Kennedy v 'Evinem' kostumu so v medijih pristale nove doslej še neobjavljene fotografije Johna F. Kennedyja in njegove soproge Jackie. Fotografije naj bi nastale v času njunega dopustovanja s prijatelji v Cape Codu, na javni dražbi pa bodo dobile novega lastnika.

Za to bo še pošteno plačal!

16.02.2015, 14:44

Sodišče v Los Angelesu je 28-letnega Kevina Christopherja Bollaerta spoznalo za krivega izsiljevanja ter kraje identitete in podatkov, objavljenih na njegovi spletni strani s t. i. maščevalno pornografijo. Na njej je bilo objavljenih več kot 10.000 spolno eksplicitnih fotografij. Grozi mu do 24 let zapora.

Takšna je idealna ženska!

13.02.2015, 14:04

Moški smo pač popolni in za popolne moške na svetu ne obstaja dovolj popolna ženska. Iskanje sanjske ženske, ki bi v paketu združevala vse, kar iščemo in rabimo, se zato lahko kaj hitro zavleče v življenjski projekt.

Tako se popije kavo 's stilom'!

05.02.2015, 08:21

Predstavljajte si: Komaj ste odprli oči, vse, kar si želite, je šalica sveže skuhane kave, da 'se sestavite', pa ne veste, kako bi to izvedli. Znano?

Odgriznjeni jabolček podira rekorde!

30.01.2015, 10:02

Ameriški računalniški velikan Apple je v zadnjem četrtletju lanskega leta ustvaril 18 milijard dolarjev dobička, kar je nov rekord. Dosedanji rekorder je bil ruski naftni velikan Gazprom, ki je v prvem četrtletju 2011 zaslužil 16,2 milijarde dolarjev. Applov rezultat je skoraj v celoti zasluga dobre prodaje novih iphonov.

La Toya šokirala!

29.01.2015, 09:41

Na Facebooku je nenadoma izginil njen profil, tudi v medijih je ni zaslediti. Zdaj je kot bomba odjeknilo: La Toya se je poslavlja od striptiza in porničev ter si želi postati 'normalno dekle'! Tako vsaj navajajo Slovenske novice, za katere je La Toya spregovorila o tem, kaj počne in kakšne ima načrte za prihodnost.

Hekerji: Od vdorov v državne sisteme do seks škandalov!

28.01.2015, 08:40

Hekerji predstavljajo veliko grožnjo tako poslovnežem, podjetjem, kot tudi posameznikom širom sveta. Le nekaj minut in lahko uničijo vse, kar ste do tedaj imeli – uničijo vašo spletno stran, spletno trgovino, ukradejo vaše podatke, fotografije, zasebna sporočila, se dokopljejo do tajnih državnih dokumentov, kradejo podatke s trdega diska in serverjev in še in še.

Pricurljali posnetki z borze!

16.01.2015, 13:02

Delala je na borzi in gradila uspešno kariero. A pot jo je zapeljala stran od številk. Dala je odpoved in se lotila dela v industriji za odrasle.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2