Članki

Je vaša soseda prostitutka? Morda bo kmalu jasno ...

19.04.2014, 17:26

Bi si želeli nekaj spolnih užitkov z neznanko? Pri nas jo boste zaenkrat še morali poiskati v kakšnem bordelu ali nočnem klubu, medtem ko si jo lahko Nemci preko nove mobilne aplikacije naročijo kar na dom.

14-letnica nova žrtev: je to najnevarnejše družbeno omrežje?!

17.04.2014, 14:10

"Si kot stranišče, skrij se! Si sramota za letnik 2000." Aurora je letos dopolnila komaj 14 let, kritike, ki jih je bila deležna na družbenem omrežju Ask.fm pa so jo tako močno prizadele, da svojega 15. rojstnega dneva ne bo nikoli praznovala.

To je mogoče samo v Rusiji!

17.04.2014, 16:03

Da je alkohol hudič, se še kako dobro zaveda pijani Rus, ki se je na vse pretege trudil, da bi premagal ograjo in se 'priplazil' na drugo stran nje. Toda ovira, ki je opitemu 'Spidermanu' onemogočala prehod, očitno le ni bila tako velika, kakor se je zdela ...

'Za vsakega novega ljubimca gre k šivilji, da ji zoži vagino'

16.04.2014, 09:53

Prekleti pesticidi. Po njih moškim rastejo prsi, ženskam pa brki. Oni po novem kadijo ultra slim čike, si z voskom mažejo brke in nosijo mehke puloverje iz kašmirja.

Grozljiva nesreča: vanj se je zapičilo drevo!

15.04.2014, 14:20

Da je človeško telo naravnost čudežno, dokazuje šofer tovornjaka iz Kitajske, ki je preživel resnično neverjetno, skorajda bizarno nesrečo, v kateri mu je zgornji del telesa preluknjalo deblo.

Odslej tudi pri nas!

11.04.2014, 15:33

Največji slovenski telekomunikacijski operaterji so v svojo ponudbo danes vključili tudi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5. S tem je tudi slovenski trg pričakal težko pričakovani najnovejši paradni mobilnik južnokorejskega proizvajalca Samsung Electronics, ki sodi v svetovni vrh aktualne ponudbe pametnih mobilnih telefonov.

Nevidna čelada pometla s konkurenco!

10.04.2014, 13:35

Komik Jerry Seinfield se je v svojih stand-up nastopih že večkrat ponorčeval iz ljudi, ki, namesto da bi se prenehali ukvarjati z aktivnostmi, pri katerih si lahko poškodujejo lobanjo, raje iščejo in izumljajo čelade, ki bi preprečile takšne poškodbe. A šalo na stran. Čelada lahko dejansko reši življenje in izumiteljici Anna Haupt in Terese Alstin trdita, da imata rešitev.

Seksala, potem pa ...

04.04.2014, 09:37

Španski gasilci so nedavno prejeli dokaj nenavaden poziv. Reševati so morali podhlajeno in šokirano 21-letno žensko, napol golo, ki je med seksom padla v 15 metrov globok vodnjak.

Svetovni mediji o Alenu: "On je mini Messi!"

29.03.2014, 07:19

Mladi igralec hrvaškega nogometnega kluba Dinamo je nedavno podpisal petletno pogodbo s špansko Barcelono. Čeprav bo 17-letnik do konca sezone ostal na Maksimisu, sta transfer potrdila oba kluba, tako Dinamo kot Barcelona in kot kaže, Alena čaka svetla prihodnost.

In največji zaslužkarji so ...?

27.03.2014, 08:57

Če se doma slovenski športniki s težavo prebijajo iz meseca v mesec in smo v medijih lahko nemalokrat brali o finančnih težavah slovenskih športnih klubov in neplačevanju igralcev, so zaslužki na oni strani luže veliko višji. Še posebej v ligi NBA. Tako kot vsako leto, so tudi letos podatki o višini plač košarkarjev javno dostopni. In če na seznamu vodijo 'dobre stare legende košarke', kako je s plačami slovenskih šampionov?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3