Članki

Zvezdnica pokazala vse, čisto vse!

24.04.2014, 12:31

To pa še ni vse! Naike Rivelli vsake toliko 'ponikne', čez čas pa se na sceno vrne še močnejša, še bolj provokativna in še bolj vroča. Italijanska pevka, hči slavne igralke Ornelle Muti, je tako svoje oboževalce pred kratkim prijetno presenetila, ko je na Twitterju objavila serijo vročih fotografij, na katerih ne skriva prav ničesar.

Igriva spletna trgovina Latoys.si

14.04.2014, 07:28

Pred kratkim se je širši javnosti predstavila spletna trgovina z erotičnimi pripomočki Latoys.si. Ustvarjajo zgodbo o erotiki, premikajo meje v spolnosti in rušijo nepotrebne tabuje.

Ženske nikoli ne lažejo

27.03.2014, 13:46

Predvsem nikoli ne lažemo o svojih kilogramih. In letih.

Poglejte si njen seksi video!

25.03.2014, 10:00

Vroča in simpatična starleta Stanija Dobrojević nikoli ni skrivala svojih oblin. Le zakaj bi jih, ko pa so resnično takšne, da se ob pogledu nanje marsikateremu moškemu pocedijo sline. No, tega se zavedajo tudi člani skupine Fantastik bend, ki so lepotičko najeli za snemanje glasbenega spota.

Ups, tega ne bi smeli videti!

10.02.2014, 11:12

Otroci petega razreda osnovne šole v italijanski Vicenzi naj bi med poukom poslušali pesmi iz 80. let in si ogledali nekaj glasbenih spotov, toda učiteljica se je pri izbiri posnetka z USB ključka očitno zmotila, in tako jim je namesto glasbenih spotov na digitalni tabli predvajala pornič.

Kot seksi fantazijske vloge v spalnici?

03.01.2014, 14:48

Navadno so moški bolj navdušeni nad računalniškimi igrami kot ženske, a se to počasi spreminja. Vse več deklet se namreč navdušuje nad spletnimi igrami.

Še ena, ki se rada kaže gola ... Da, povsem gola!

19.12.2013, 14:26

Rose McGowan, ki je večini verjetno najbolj poznana po vlogi v seriji Čarovnice, je še ena v seriji zvezdnic, katerih intimne fotografije in posnetki so pricurljali v medije.

Ti so najboljši!

19.12.2013, 10:56

Vse je lepše v dvoje. In tako je očitno tudi na glasbeni sceni, kajti na lestvicah lahko zasledimo vse več duetov. Kateri glasbeni dueti so se uvrstili na lestvico najboljših duetov vseh časov?

Ko se Monika nastavi ...

10.12.2013, 13:07

Čeprav med lepotičkami zadnje čase za najbolj seksi velja Emily Ratajkowski, ki je postala širši javnosti verjetno bolj poznana šele po tem, ko je nastopila v glasbenem spotu Robina Thicka za pesem Blurred Lines, pa ji tesno za petami sledi evropska lepotička poljskih korenin.

Povešene prsi? Morda, a njena zadnjica je še kako čvrsta!

28.11.2013, 13:29

Letos koledarjem za leto 2014, ki jih krasijo telesa svetovnih zvezdnic, kar ni videti konca. Po Beyonce, Kelly Brooke, britanski lepotici Helen Flanagan ter pevki Cherly Cole, ima sedaj svojega tudi avstralska zvezdnica Kylie Minogue. Na zapeljivih, a zelo okusnih fotografijah, ki jih je za koledar posnela, je Kylie dokazala, da je njena ritka še vedno tako seksi, kot je bila v spotu za uspešnico Spinning around!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3