Članki

Je to slovo?!

14.11.2014, 09:48

Spletna stran nekdanjega svetovnega prvaka formule 1 Michaela Schumacherja bo spet aktivna. Kot je sporočila njegova menedžerka Sabine Kehm, bodo danes, ko mineva natančno 20 let od prvega naslova svetovnega prvaka, spet aktivirali stran michael-schumacher.de.

Seksi mamica je takole pozirala za svoj prvi koledar!

13.11.2014, 09:00

Ločena mamica 4 otrok s svojo plačo težko preživlja družino, zato je storila nekaj, česar si marsikatera ženska ne bi upala – posnela je svoj koledar.

To so resnične obline!

10.11.2014, 09:52

Pogled na golo žensko telo naši domišljiji pušča prosto pot. Pri tem se moški veliko manj ukvarjamo z majhnimi nepopolnostmi kot ženske. Nam je pomembno bolj to, da vse 'štima' kot celota. No, ženske pa imajo popolnoma drugačno perspektivo ...

Specialec, ki je ubil Osamo bin Ladna, spregovoril, vojska pa ...

07.11.2014, 11:53

To je moški, ki je ubil Osamo bin Ladna. Kot poročajo tuji mediji, je skrivnostni morilec pred časom najbolj iskanega moškega na svetu Osama Bin Ladna dobil obraz. S tremi streli v glavo naj bi ga 2. maja 2011 v smrt poslal nekdanji pripadnik ameriške specialne enote Navy Seals Team Six (ST6) Rob O'Neill.

Enkrat na teden je malo premalo ...

06.11.2014, 09:14

Živijo. Imam punco in jo imam zelo rad in sva skupaj več kot mesec dni. Vendar se je zelo spremenila od takrat, ko sva se videvala prvič. Ta teden je minilo teden dni, odkar se nisva nič videla. In imela je še počitnice in se nisva, ker ni imela nič časa in je rekla, da je imela že vse dogovorjeno z drugimi. Vendar sva imela tudi midva dogovorjeno, da se dobiva en dan v tednu, vendar sem jo dan pred tem vprašal, če še velja, da se naslednji dan vidiva in je rekla, da ne more. In komaj se še kaj meni z mano preko smsov in FB-ja, nekje 5 sporočil na dan in je to vse. Ne vem več, kaj naj in če ji sploh kaj pomenim. Tega pa je nočem še vprašati, ker nočem, da se ji kaj zamerim in da je kaj jezna name. Prosim, če mi lahko daste kak nasvet in mi vsaj malo pomagate pri tem. Hvala. Dawes

Vse so razkrili učiteljičini SMS-i!

30.10.2014, 15:41

37-letna ameriška profesorica se je znašla v središču škandala, po tem ko je v javnost prišla njena velika skrivnost. Komaj 15-letni učenki je namreč pošiljala SMS sporočila, v katerih jo je vabila, naj se pridruži njej in njenemu možu pri seksu.

To pa je napitnina!

30.10.2014, 13:06

Sprva se mu je zdelo, da je vse tako kot vedno. A kmalu je dostavljalec pic James Gilpin doživel največje presenečenje svojega življenja.

Grozljivo, kako se je kaznoval!

27.10.2014, 14:19

Komaj 22-letni Makedonec Jedan Kočevac si je iz žalosti, ker ni mogel zadovoljiti dekleta, odrezal spolni ud, poročajo makedonski mediji.

Kaj so proteini in kako z njimi do večje mišične mase?

27.10.2014, 08:08

Izraz proteini se uporablja tudi kot drug izraz za beljakovine. Ni jih malo, ki ime proteini pogosto uporabljajo tudi za beljakovine na splošno.

Razganja jo od stasti!

17.10.2014, 15:10

Pozdravljen, Brane! S partnerjem (oba sva blizu 50 let) sva skupaj malo več kot leto. Zaljubila sva se takoj ob prvem stiku in najina ljubezen se samo še poglablja. Razumeva se na vseh ravneh. Všeč mi je v vseh pogledih. Jaz sem dobesedno nora nanj. Ves čas mislim nanj in si ga zelo, zelo želim. Službi imava kar precej kilometrov narazen in se zaradi tega večinoma videvava samo ob vikendih. Sicer sva ves čas v stiku in si pošiljava ljubeča sporočila ter ure in ure klepetava s pomočjo sodobne tehnologije :). Problem pa je sledeč. Meni se v zadnjem času čisto meša od želje, da bi se lahko ljubila z njim tudi med tednom. On me povsem razume, vendar zaenkrat nimava možnosti, da bi se več videvala. Kaj nama predlagaš? In seveda, tvoja rubrika je prav zabavna in poučna. Z veseljem prebiram tvoje odgovore in se nasmejim komentarjem bralcev. Lep pozdrav in še veliko zanimivih odgovorov. Pika

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek