Članki

Oblačna shramba Ubuntu One se poslavlja

15.04.2014, 13:09

Britansko podjetje Canonical, ki je znano po odprtokodem operacijskem sistemu Ubuntu, bo z junijem ukinilo storitev za shranjevanje in skupno rabo vsebin v oblaku Ubuntu One. Hkrati ukinjajo tudi glasbeno trgovino Ubuntu One Music, so sporočili iz podjetja.

Igriva spletna trgovina Latoys.si

14.04.2014, 07:28

Pred kratkim se je širši javnosti predstavila spletna trgovina z erotičnimi pripomočki Latoys.si. Ustvarjajo zgodbo o erotiki, premikajo meje v spolnosti in rušijo nepotrebne tabuje.

Revolucionarno odkritje slovenskih znanstvenikov!

14.04.2014, 10:13

Znanstveniki iz odseka za kompleksne snovi Instituta Jožef Stefan (IJS) so odkrili prvi primer stabilnega skritega stanja v naravi. Gre za zelo pomembno odkritje, ki je bilo danes objavljeno v ugledni znanstveni reviji Science, so sporočili iz IJS.

Odslej tudi pri nas!

11.04.2014, 15:33

Največji slovenski telekomunikacijski operaterji so v svojo ponudbo danes vključili tudi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5. S tem je tudi slovenski trg pričakal težko pričakovani najnovejši paradni mobilnik južnokorejskega proizvajalca Samsung Electronics, ki sodi v svetovni vrh aktualne ponudbe pametnih mobilnih telefonov.

Kdo je v nevarnosti?

11.04.2014, 10:19

Napaka v mehanizmu za šifriranje podatkov, ki se pretakajo po spletu, je prisotna v manj kot 20 odstotkih slovenskih strežnikov, pravijo v slovenskem centru za internetno varnost SI-CERT. Ocene o ogroženosti dveh tretjin spleta so po njihovih ocenah pretirane, dobro zavarovane so tudi slovenske spletne banke.

Zarezal je v neaktivirano bombo!

03.04.2014, 08:08

V skladišču odpadnih kovin v Bangkoku je danes eksplodirala bomba, ki so jo iz zraka odvrgli med drugo svetovno vojno.

Poiščite ga!

02.04.2014, 10:05

Ste se po prekrokani noči zbudili z mačkom, utrujeni, zmedeni, po možnosti v tuji postelji in pri vsem tem ugotovili še, da ste brez svojega pametnega telefona? Morda ste ga pozabili v lokalu, lahko da vam je iz žepa padel v taksiju, ali pa ga je preprosto nekdo ukradel. No, da ne bo scenarij resničen in vse, kar ste imeli na telefonu izgubljeno, obstaja kar nekaj aplikacij, ki lastniku pomagajo poiskati telefon. In čeprav garancije ni, da boste napravo dobili nazaj, z aplikacijami lahko vsaj zaščitite podatke in preprečite, da bi se vaše opolzke fotografije, zasebni pogovori ali službene skrivnosti brez vaše vednosti pojavile kjerkoli na spletu.

Ena je obdelovala učenca, druga je plesala ... Poglejte si posnetek!

31.03.2014, 14:08

43-letna učiteljica iz Teksasa in 24-letna učiteljica matematike iz Washingtona sta zadnji v vrsti porednih učiteljic, ki so si privoščile zabavo s svojimi študenti. Prva naj bi oralno zadovoljevala osmošolca, medtem ko je druga seksala s srednješolci in jim pošiljala eksplicitne vsebine. Posnetek njenega vročega plesa, ki ga je poslala 17-letniku, pa je hitro zaokrožil po spletu in si ga lahko ogledate tudi vi.

Preko vseh meja!

27.03.2014, 13:43

Mojo Mimi imam na smrt rada, a včasih nama nakoplje na glavo toliko dreka, da bi lahko pognojili vso Slovenijo. Pa še bi ostalo za Furlanijo-Julijsko krajino ... Še dobro, da sva tako iznajdljivi, da naju nikoli ne dobijo. No, skoraj nikoli.

Preverite Timberland Earthkeepers® Bradstreet kolekcijo to pomlad

27.03.2014, 08:30

Iz sezone v sezono vse širša Timberland linija obutve tudi to pomlad ohranja številne svojih standardnih stilov in dodaja nekatere nove, kot je Earthkeepers® Bradstreet kolekcija, ki združuje lahkotni stil s high-tech performansama.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3