Članki

Razvrat v knjižnici!

28.11.2014, 12:22

Mnogo deklet v želji po novih izzivih, predvsem pa v želji po hitrem zaslužku, poprime za kakšno 'delo' vprašljive morale. Morda pri nas ne toliko, v tujini pa je razgaljanje prek spleta zelo razširjeno. Vse lepo in prav, če dekleta to počnejo za štirimi stenami lastnega doma, neka Avstralka pa je šla pred dnevi še korak dlje; zalotili so jo namreč med masturbiranjem v knjižnici na faksu.

Pohotna profesorica: Seksala tudi s 16-letnikom!

27.11.2014, 15:53

35-letna britanska učiteljica Helen Turnbull, ki se je znašla pred sodiščem, ker naj bi seksala s svojim 16-letnim učencem, si je po najnovejših informacijah že našla novo 'žrtev'.

V vesolju odkrili organske molekule!

25.11.2014, 09:16

Laboratorij Philae je na kometu Čurjumov-Gerasimenko odkril led in organske molekule, so sporočili iz nemškega vesoljskega centra DLR. Modul je na kometu, ki je od Zemlje oddaljen okoli 311 milijonov kilometrov, pristal 12. novembra.

Po 9 letih preko Facebooka izvedela šokantno novico

19.11.2014, 09:05

Kar 9 let ni vedela, kam je odtaval njen mož, kaj se je z njim zgodilo in ali je sploh živ. Nato pa je med brskanjem po socialnem omrežju Facebook naletela na šokantno odkritje.

Je to slovo?!

14.11.2014, 09:48

Spletna stran nekdanjega svetovnega prvaka formule 1 Michaela Schumacherja bo spet aktivna. Kot je sporočila njegova menedžerka Sabine Kehm, bodo danes, ko mineva natančno 20 let od prvega naslova svetovnega prvaka, spet aktivirali stran michael-schumacher.de.

Seksi mamica je takole pozirala za svoj prvi koledar!

13.11.2014, 09:00

Ločena mamica 4 otrok s svojo plačo težko preživlja družino, zato je storila nekaj, česar si marsikatera ženska ne bi upala – posnela je svoj koledar.

To so resnične obline!

10.11.2014, 09:52

Pogled na golo žensko telo naši domišljiji pušča prosto pot. Pri tem se moški veliko manj ukvarjamo z majhnimi nepopolnostmi kot ženske. Nam je pomembno bolj to, da vse 'štima' kot celota. No, ženske pa imajo popolnoma drugačno perspektivo ...

Specialec, ki je ubil Osamo bin Ladna, spregovoril, vojska pa ...

07.11.2014, 11:53

To je moški, ki je ubil Osamo bin Ladna. Kot poročajo tuji mediji, je skrivnostni morilec pred časom najbolj iskanega moškega na svetu Osama Bin Ladna dobil obraz. S tremi streli v glavo naj bi ga 2. maja 2011 v smrt poslal nekdanji pripadnik ameriške specialne enote Navy Seals Team Six (ST6) Rob O'Neill.

Enkrat na teden je malo premalo ...

06.11.2014, 09:14

Živijo. Imam punco in jo imam zelo rad in sva skupaj več kot mesec dni. Vendar se je zelo spremenila od takrat, ko sva se videvala prvič. Ta teden je minilo teden dni, odkar se nisva nič videla. In imela je še počitnice in se nisva, ker ni imela nič časa in je rekla, da je imela že vse dogovorjeno z drugimi. Vendar sva imela tudi midva dogovorjeno, da se dobiva en dan v tednu, vendar sem jo dan pred tem vprašal, če še velja, da se naslednji dan vidiva in je rekla, da ne more. In komaj se še kaj meni z mano preko smsov in FB-ja, nekje 5 sporočil na dan in je to vse. Ne vem več, kaj naj in če ji sploh kaj pomenim. Tega pa je nočem še vprašati, ker nočem, da se ji kaj zamerim in da je kaj jezna name. Prosim, če mi lahko daste kak nasvet in mi vsaj malo pomagate pri tem. Hvala. Dawes

Vse so razkrili učiteljičini SMS-i!

30.10.2014, 15:41

37-letna ameriška profesorica se je znašla v središču škandala, po tem ko je v javnost prišla njena velika skrivnost. Komaj 15-letni učenki je namreč pošiljala SMS sporočila, v katerih jo je vabila, naj se pridruži njej in njenemu možu pri seksu.

Video

Ni zadetkov!

Forum

V temi: Kolesarjenje
IICvetkaMarjetkaIIakaSonyGirl30.01.2014

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek