Članki

Prave zvezdniške perverzije!

22.04.2014, 13:38

Tako kot 'običajni' smrtniki imajo tudi zvezdnice in zvezdniki svojo poredno plat. In čeprav nekateri sočne podrobnosti iz spalnice raje zadržijo zase, drugi nimajo težav s tem, da pred celim svetom jasno in glasno spregovorijo o svojih fetiših.

Moški o tem, kaj naredi žensko pravo 'seks-mašino'

18.04.2014, 20:56

Če vedno pišemo samo o tem, kaj vse mora moški narediti, da zadovolji svojo žensko in na kaj mora paziti, da bo v postelji uživala in svoji nogi večkrat razkrečila, pa naj bo tokrat obratno. Preverite, kaj pravijo moški o odlikah ženske, ki je dobra v postelji!

Najslabši seks nasveti!

18.04.2014, 20:58

Tako moški kot tudi ženske si želijo izboljšav na področju spolnega življenja. Da bi jih dosegli, velikokrat brskajo po spletu in iščejo nasvete raznih strokovnjakov. In čeprav so številni nasveti, kako začiniti spolno življenje še kako dobrodošli in dejansko koristni, obstaja kar nekaj takšnih, ki so prava brca v temo. Na strani Alternet.org so tako zbrali pet najbolj butastih seks nasvetov.

Igriva spletna trgovina Latoys.si

14.04.2014, 07:28

Pred kratkim se je širši javnosti predstavila spletna trgovina z erotičnimi pripomočki Latoys.si. Ustvarjajo zgodbo o erotiki, premikajo meje v spolnosti in rušijo nepotrebne tabuje.

O čem razmišlja, ko je govora o analnem seksu?

14.04.2014, 10:08

Nobena skrivnost ni, da večina žensk v analnem seksu ne vidi užitka. Bodisi zaradi strahu bodisi zaradi neprijetne izkušnje v preteklosti. Ko se ženska odloči za analni seks, ji tako glavo preplavijo najrazličnejše misli in dvomi. Še posebej pa je njena glava polna misli, ko je govora o njeni prvi takšni izkušnji. Kakšnih?

To pa je problem!

10.04.2014, 15:38

Star sem 38 let, sem srečno poročen in imam tri otroke. Seksam redno in kar pogosto. S partnerico imava normalne predigre in se kar privlačiva, samo čisti seks traja kakšno minuto, dve, največ tri. Več sigurno ne, saj mi potem erekcija upade in se mi ne dvignne več, čeprav si to želim. Šel sem k svoji zdravnici in ji povedal za svojo težavo, pa mi je rekla le, naj poskusim 'vreči preko ramen' in bo bolje. Po vseh teh letih si samo želim, da bi zdržal malo dlje, vendar ne gre. Žena me sicer tolaži, da je dovolj, vendar meni ni. Lp, ktm 950.

Smrdi, smrdi, kako smrdi!

08.04.2014, 15:32

Imam en problemček, ni pa nujno, da se temu lahko reče problem ... Namreč imam punco, zelo jo imam rad, z njo uživam, ampak problem pride pri oralnem zadovoljevanju ... Zelooooo rad bi jo zadovoljil tam spodaj, ampak me tisti vonj in okus zelo odrivata od tega ... Zelo rad bi to počel, ampak kako lahko to preprečim? Firšt

Kako naj grem naprej?

04.04.2014, 10:43

Brane, živjo! Najprej naj pohvalim tvoj način, 'da se karte vržejo na mizo', ki ga v zadnjem času uporabljam uspešno tudi sam. Moj problem je ločitev, in sicer so od tega minila že štiri leta. Z bivšo (imava sina) se poznava od otroštva. Vseskozi sva si bila všeč, tako da je na koncu preskočila iskra. Kakšnih posebnih izkušenj s puncami od prej nisem imel, saj sem bil zadržan, tako da, ko sva postala par, se mi je odvalil kamen od srca. Na začetku mi je bilo lepo, saj sva se lepo ujela, dokler nisem začel pridobivati samozavesti. Takrat kar nekako nisem bil več zanimiv in pričela se je borba, kdo bo boljši. Pomagala mi je tudi v življenju, da sem se rešil 'posesivne' mame in odsotnega očeta, saj sedaj živim na svojem. Zato je bila ta zveza z bivšo zelo močna in me je ločitev zelo prizadela, boril sem se tudi z depresijo, čeprav je na koncu vse škripalo - od nič seksa pa do tega, da sem bil doma samo še za hišnika. Skratka je bila ena sama napetost v hiši. Danes sem vesel, ker bi bil brez te izkušnje prikrajšan za veliko spoznanj. Srečanja s sinom imam urejena, v službi se počutim 'fajn', imam lepo ustvarjalno službo, družim se s prijatelji, športam, sem odprt, energičen, skratka imam skoraj vse. To je pa bistvo, saj ne vem, kako naj prebolim bivšo (ko se srečava, še vedno čutim metuljčke, kot da sem zacumpran) in kdaj naj dam priložnost drugi (vmes sem srečal lepe - tudi notranje - punce pa jim nisem dal priložnost). Saj vem, da boš rekel 'pa daj jo že preboli, kaj boš jamral, bo treba tvegat'. Včasih sem res kar zmeden, ko ne vem, kako naprej, zato bom zelo vesel tvojega nasveta. Tomy

Seksala, potem pa ...

04.04.2014, 09:37

Španski gasilci so nedavno prejeli dokaj nenavaden poziv. Reševati so morali podhlajeno in šokirano 21-letno žensko, napol golo, ki je med seksom padla v 15 metrov globok vodnjak.

Varnostniki so umirali od smeha!

03.04.2014, 09:00

Biti varnostnik očitno ni vedno dolgočasno, kot si predstavljajo mnogi. Spremljanje nadzornih kamer zna biti očitno tudi izjemno zanimivo – in zabavno.

Video

Forum

arion123420.03.2012

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3