Članki

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Po 200 letih znova naprodaj!

20.03.2014, 12:20

Prvi ameriški predsednik George Washington je po upokojitvi na svojem posestvu Mount Vernon odprl žganjarno, ki je do njegove smrti postala največja v ZDA. V newyorškem hotelu NoMad so v ponedeljek s pokušino uradno objavili začetek prodaje breskovega žganja po Washingtonovem receptu, in to prvič po več kot 200 letih.

Vpletena v škandalozen ljubezenski trikotnik!

17.03.2014, 12:56

Igralke Kirsten Dunst dolgo nismo videli v nobeni pomembnejši filmki vlogi. A vendar se zvezdnica vrača na filmska platna. In sicer je glavna zvezda v filmu Two Faces of January, ki so ga premierno predvajali na filmskem festivalu v Berlinu.

'Pokrij se, ali najdi drugi način iskanja pozornosti!'

14.03.2014, 08:24

Tako kot mnoge zvezdnice, tudi seksi manekenka Chrissy Teigen na družbenih omrežjih rada deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Toda njena najnovejša fotografija ni naletela na ravno najboljši odziv ...

Do orgazma v sekundi

08.03.2014, 20:55

Če je verjeti ameriškim znanstvenikom, naj bi bilo zadovoljevanje žensk v prihodnosti sila enostavna zadeva. No, vam to morda ne pomeni tako zelo veliko, vaši dami pa prav gotovo. In ker je potešena ženska tudi srečna ženska, utegnete imeti precej manj nevšečnosti v partnerskem odnosu.

Posnela, kako so policisti ubili njenega moža

27.02.2014, 12:13

V Oklahomi so policisti aretirali moškega. A ni šlo za običajno aretacijo, temveč izjemno nasilno. Potem ko so mu namestili lisice, se je nanj namreč spravilo pet nasilnih policajev. Možakarja so pretepali, mu glavo pritiskali k tlom, videoposnetek, na katerem je pravzaprav posnet umor, pa se je znašel na spletu.

Nov seks škandal: 'Da bil sem z njo! Upam, da mi bo žena oprostila!"

19.02.2014, 16:12

V začetku je sicer vse očitke zavračal, ko so se v medijih pojavile fotografije, ki dokazujejo nejegovo prešuštvo pa je bil nogometaš praktično prisiljen priznati svoje grehe in o njih javno spregovoriti.

Zuckerberg je največji dobrotnik!

12.02.2014, 09:51

Mark Zuckerberg je lani za dobrodelne namene podaril 992 milijonov dolarjev, s čimer se je uvrstil na vrh seznama ameriških bogatašev po denarju, ki so ga raje kot za davke državi odšteli za dobra dela. Ustanovitelj Facebooka je ves denar namenil skladu, ki namenja donacije različnim organizacijam v Silicijevi dolini.

Še en škandal iz Bele hiše!

07.02.2014, 10:27

Pred nekaj dnevi je v medije privrela novica, da naj bi Bill Clinton, nekdanji ameriški predsednik, svojo soprogo prevaral ne le z Monico Lewinsky, temveč tudi seksi igralko Elizabeth Hurley. Afera naj bi trajala kakšno leto, se je pa zanjo izvedelo šele zdaj, ko je portal RadarOnline objavil posnetek Lizinega nekdanjega partnerja Toma Sizemorea, v katerem on opisuje, kako je 'golobčka' spravil skupaj po zasebni projekciji filma Reševanje vojaka Ryana v Beli hiši leta 1998.

Vroča, znana in ... popolnoma gola!

22.01.2014, 14:13

Marsikdo vse do sedaj ni vedel, da ima legendarni britanski komik tako seksi vnukinjo. Oona Chaplin v nadvse priljubljeni seriji Igra prestolov igra Taliso, ki je v zadnjih delih pred kamerami odvrgla vse krpice in pokazala svoje seksi telo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3