Članki

'Pravi Tito je klal srbske otroke!'

30.01.2015, 09:59

Miroslav Todorović, avtor knjige 'Hohštapler', verjetno najbolj kontroverzne knjige o Titu, trdi, da gre za zgodbo o "avstroogrskem 'podnaredniku' Josipu Brozu, ki naj bi kot pripadnik zloglasne 42. vražje divizije dobil medaljo za hrabrost in na bajonet nabadal srbske otroke".

Razkrite pikantne podrobnosti iz Titovega seksualnega življenja

26.01.2015, 09:03

Nobena skrivnost ni, da je bil Tito ves čas svojega življenja obkrožen z lepimi ženskami, predvsem so mu bile všeč temnolaske z bujnimi oblinami. A kljub vsemu o njegovem ljubezenskem življenju ni bilo veliko povedanega, razen nekaj jasnih dejstev, vse ostalo so bila večinoma le namigovanja.

On jo je varal, ona pa ...

15.01.2015, 11:03

Kitajka se je nezvestemu soprogu maščevala tako, da mu je odrezala penis, in to kar dvakrat. Po prvem napadu so nesrečniku penis kirurgi prišili nazaj, nakar mu ga jezna žena odrezala znova, poročajo kitajski mediji.

Za grozljivim pobojem stoji županova soproga?!

08.01.2015, 09:05

Maria de los Angeles Pineda je krvoločna in izjemno nevarna ženska, ki je organizirala poboj kar 43 ljudi, so prepričane mehiške oblasti. Novica je pretresla mehiško javnost, a bolj kot to, da gre za žensko, je šokiralo dejstvo, da gre za soprogo nekdanjega župana.

Schumacherjeva spakirala kovčke!

07.01.2015, 13:52

Cora Schumacher se je, kot kaže, sprijaznila z ločitvijo od soproga, nekdanjega dirkača Formule 1 Ralfa Schumacherja. Pred dnevi naj bi po poročanju nemških medijev namreč spakirala kovčke in se sredi noči izselila iz njune prestižne vile v Bergheimu blizu Kölna.

Novo odkritje v Egiptu!

06.01.2015, 11:29

Češki arheologi so južno od Kaira odkrili grobnico doslej neznane kraljice. Šlo naj bi za Khentakaves III., soprogo faraona Raneferefa, ki je vladal pred približno 4500 leti, poroča egiptovski časnik Al Ahram.

Žena iz medijev izvedela, da je seksal s Tatjano

05.01.2015, 14:18

Didier Drogba se je sredi decembra znašel sredi spolnega škandala. Nogometaš, ki ima z Diakite Lallo tri otroke, si je namreč privoščil afero z misico.

Schumacher: Po enem letu končno super novica!

29.12.2014, 12:59

Michael Schumacher je napravil izjemen korak v smislu okrevanja, je za francoske medije izdal Philippe Streiff, nekdanji voznik formule ena in prijatelj Schumacherja.

Največji seksualni škandali, ki so jih zakuhali slavni nogometaši

27.12.2014, 13:44

Mladoletnice, prostitutke, najboljše ženine prijateljice ... Dekleta pač, ki jim zvezdniški nogometaši niso mogli reči ne. Poglejmo nekaj največjih seksualnih škandalov, v katere so se zapletli kralji nogometnih zelenic, in katere so tiste zapeljivke, ki so jim povsem zmešale glavo.

Putin šokiral javnost!

20.12.2014, 08:06

Ruski predsednik Vladimir Putin je danes med letno novinarsko konferenco v Moskvi mnoge ruske in tuje novinarje presenetil s priznanjem, da ljubi in da je ljubljen. Več ni želel povedati.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek