Članki

Premier natakarico vlekel za lase

23.04.2015, 08:55

Novozelandski premier John Key se je danes javno opravičil natakarici, ki ga je obtožila nadlegovanja, ker jo je ob obiskih kavarne, kjer dela, večkrat vlekel za lase, poročajo tuje tiskovne agencije.

Grozljivo: Saša dekle posiljeval in jo nato prodal za prenosnik

23.04.2015, 14:19

V Srbiji je na dan prišla vest, da je 41-letni moški prodal 22-letno dekle. A to še ni vse – dlje časa naj bi jo imel v ujetništvu, jo posiljeval in jo za denar ponujal drugim.

Takole izziva 88-letnika?!

04.04.2015, 04:30

Lepotička na fotografijah ni nihče drug kot soproga slavnega ameriškega 'starčka' Hugha Hefnerja. Par je usodni 'da' dahnil 31. decembra leta 2012, lepotička pa na spletu vseskozi objavlja svoje seksi fotografije ...

To je žena teniškega asa!

01.04.2015, 08:17

Se spomnite nekdanjega legendarnega tenisača Borisa Beckerja? Paparaci so ga ujeli med preživljanjem prostega časa z družino pod vročim miamijskim soncem. A bolj kot nekdanji tenisač je pozornost mimoidočih pritegnila njegova soproga Lilly, oblečena v kratke hlačke.

Politikova žena šla predaleč?

26.03.2015, 15:09

Ukrajino pretresa seks škandal iz političnih vrst. Soproga politika je namreč na socialnem omrežju objavljala (preveč) izzivalne fotografije in ... dobila 'košarico'!

Tragično: Zakaj so morale umreti tri manekenke?

24.03.2015, 08:45

Pri belem dnevu so neznanci sredi nadvoza ustavili srebrnosiv kombi. 28-letna Alma Mariela Ordóñez Vargas, 21-letna Madelyn Ramírez Zambrano in leto mlajša Blanca Alejandra Velásquez Mejía so morale nemudoma izstopiti in se uležti na asfaltirana tla. Nato so se slišali streli ...

Oglasila se je Kopitarjeva oboževalka!

17.03.2015, 10:52

Anže Kopitar in njegova soproga Ines sta pred kratkim postala ponosna starša male Neže, novico pa takoj delila z Anžetovimi oboževalci na socialnem omrežju. Več kot 22.000 oboževalcev jima je čestitalo, oglasila pa se je tudi ena največjih Anžetovih oboževalk.

Objavili nov paket doslej neobjavljenih fotografij Jackie in Johna F. Kennedyja!

18.02.2015, 11:06

Po seriji fotografij Jackie Kennedy v 'Evinem' kostumu so v medijih pristale nove doslej še neobjavljene fotografije Johna F. Kennedyja in njegove soproge Jackie. Fotografije naj bi nastale v času njunega dopustovanja s prijatelji v Cape Codu, na javni dražbi pa bodo dobile novega lastnika.

Dunajski ples: Vse se vrti okoli pobeglih bradavičk!

13.02.2015, 13:56

Dunajskega opernega plesa, ki je v četrtek zvečer v avstrijsko prestolnico privabil številne znane osebnosti, v nasprotju s preteklimi leti niso zaznamovali škandali, temveč je bil predvsem v znamenju blišča, poročajo tuje tiskovne agencije. Nekoliko več pozornosti je pritegnila le "gostja presenečenja", manekenka Naomi Campbell, pišejo, čeprav je precej več pozornosti pravzaprav pritegnila bradavička Elisabette Canalis.

'Pravi Tito je klal srbske otroke!'

30.01.2015, 09:59

Miroslav Todorović, avtor knjige 'Hohštapler', verjetno najbolj kontroverzne knjige o Titu, trdi, da gre za zgodbo o "avstroogrskem 'podnaredniku' Josipu Brozu, ki naj bi kot pripadnik zloglasne 42. vražje divizije dobil medaljo za hrabrost in na bajonet nabadal srbske otroke".

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2