Članki

Prave zvezdniške perverzije!

22.04.2014, 13:38

Tako kot 'običajni' smrtniki imajo tudi zvezdnice in zvezdniki svojo poredno plat. In čeprav nekateri sočne podrobnosti iz spalnice raje zadržijo zase, drugi nimajo težav s tem, da pred celim svetom jasno in glasno spregovorijo o svojih fetiših.

Ženo ima, pa ga je hotel na roke

22.04.2014, 12:08

Ponoči sem se zbudila, ne vem več zakaj, in šla v dnevno sobo, ker je mož še vedno bil tam. Zalotila sem ga s porničem na ekranu in z robčkom v roki, pripravljenega, da si ga bo na roko vrgel. Seveda sem bila v šoku in seveda se mi je zlagal, da mu je sodelavec link poslal in da je samo preverjal kaj je, robček pa, da si bo nos brisal, pa ni prehlajen,...Prizadelo me zelo! Vem, da boš rekel, da to ni varanje, ker ni bil z drugo žensko, a zame je to varanje, ker bi moral biti z mano, ne z roko,...ko sem ga vprašala, če so tiste boljše, mi je rekel, da težim in ko sem mu omenila, da če mu ni več do mene, greva vsak na svoje, sem pa bila neumna. Jaz res ne želim, da bo z mano zato, ker v zakonu to tako pač je. Ne vem sicer, če je to bil trenutni spodrsljajček, ali to počne že dolgo, vem pa, da boli, zelo boli. Rada bi mu povzročila enako bolečino, kot je on meni, da bo videl, kako to je, zato rabim tvojo pomoč. Kaj naj naredim Brane, nočem ga po vseh teh letih zgubiti, ker nisem več dvajsetletnica.... Razočarana

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

12.04.2014, 16:28

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

Tega o Obami niste vedeli!

28.03.2014, 09:08

Vsakdo ima svojo razvado, ki mu pomaga pri sproščanju in razbremenitvi od vsakdanjega stresa. Če se nekateri sproščajo ob kozarcu vina, ob pivu in tekmi, s svojo boljšo polovico ali s športom, pa ima Obama drugačen način sproščanja. Sprošča se z gledanjem serije House of Cards (Hiša iz kart).

Nova grozljiva odvisnost: 19-letnik je prva 'žrtev'!

27.03.2014, 08:44

Obsedenost fotografiranjem in objavljanjem tako imenovanih 'selfiejev' oziroma 'sebkov' se je v zadnjih mesecih tako močno razširila, da bi lahko govorili o pravi epidemiji. Želja po popolni fotografiji pa je pripeljala tako daleč, da je najstnik zaradi nepopolne fotografije skušal storiti samomor.

Da boste veliko potrebo opravljali s stilom!

11.03.2014, 11:39

Če je stranišče do sedaj veljalo za najmanjši prostor v stanovanju, bo v prihodnosti morda ta soba še manjša! Na trg namreč prihaja nova 'zložljiva' in stilsko dovršena straniščna školjka.

Kaj pri seksu dolgočasi ženske?

20.02.2014, 10:38

Čeprav je seks razburljiva in vznemirljiva aktivnost, navdušenje ni vedno prisotno na obeh straneh. Še posebej, če komunikacija med partnerjema 'šepa' in ne znamo glasno povedati, kaj nam ugaja in kaj ne. Kaj so tiste stvari, ki največkrat pri posteljnih aktivnostih dolgočasijo ženske? Preverite in se jim v bodoče izognite!

Nov seks škandal: 'Da bil sem z njo! Upam, da mi bo žena oprostila!"

19.02.2014, 16:12

V začetku je sicer vse očitke zavračal, ko so se v medijih pojavile fotografije, ki dokazujejo nejegovo prešuštvo pa je bil nogometaš praktično prisiljen priznati svoje grehe in o njih javno spregovoriti.

To je to!

10.02.2014, 11:03

Anže Kopitar, težko pričakovani član slovenske hokejske reprezentance, ki se bo v Sočiju najprej borila v skupini A proti Rusom, Slovakom in Američanom, je končno zaključil s svojimi obveznostmi v ligi NHL in prispel na prizorišče olimpijskih iger. Anže, sicer prvi strelec Los Angeles Kingsov, je na svojem Facebook profilu zapisal, da si bo sedaj najprej privoščil kratek počitek, popoldne pa ga s preostalimi reprezentanti čaka že prvi trening.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3