Članki

Posnetek, ob katerem boste obnemeli!

25.07.2014, 10:54

Na spletu se je pojavil šokanten posnetek, na katerem ruski zdravnik s pestmi udarja po pacientu, ki nemočno leži v bolnišnični postelji. Doktor se zagovarja, da je za njegovo početje kriva izčrpanost po koncu 24-urne izmene.

Šok med astronavti: Svetloba je izginila!

16.07.2014, 08:05

Astronomi so ob pogledu s teleskopom šokirani ugotovili, da v vesolju manjka kar 80 odstotkov svetlobe. Kam je izginila?

Poskrbela je za škandal!

16.07.2014, 08:09

Po sedmih mesecih preiskave so končno rešili umor 51-letnega Forresta Hayesa, ki ga je na njegovi luksuzni jahti, s prevelikim odmerkom heroina, umorila prostitutka.

VIDEO: Ona je bila popolnoma gola, on pa ...

04.07.2014, 14:38

Potniki avstrijskega metroja so bili popolnoma šokirani, ko so na postaji zagledali par sredi 'akcije'. Seks na javnih mestih je v tujih državah očitno postal nekaj povsem vsakdanjega, saj zgodbam kar ni videti konca.

'Seks hoteli', kjer je dovoljeno prav VSE!

02.07.2014, 08:43

Vsako leto smo priča številnim zgodbam iz celega sveta, ki se dotikajo seks turizma in svingerstva. Ta vrsta počitnic postaja namreč iz leta v leto bolj priljubljena in čeprav je bila še pred nekaj leti prisotna le na določenih počitniških destinacijah, pa je danes razširjena po celem svetu.

VIDEO Sredi belega dne seksala sredi ulice!

27.06.2014, 07:18

Pravijo, da je Pariz najbolj romantično mesto na svetu in naslednji mladi par, se s tem zagotovo strinja. Zaljubljenca, ki sta pred kratkim obiskala evropsko prestolnico, namreč nista mogla počakati niti toliko časa, da bi prišla do svojega hotela in sta se mesenim užitkom predajala kar sredi pariške ulice.

Mu pač ne gre ... In ne, to ni pravi način!

23.06.2014, 11:57

Pozdravljen Brane, sem redni bralec tvoje rubrike, vendar mogoče mi boš znal pomagati in sicer zadeva je sledeča: star bom 17 let in do sedaj še nisem imel nobene punce. V osnovni šoli se nisem pretirano družil s puncami, vendar sedaj se pa poskušam vklopiti v družbo punc in nekako ne znam pristopiti do njih ter jih osvajati. Hvala že vnaprej. Mihec!

Smrtno nevarne igrice - tudi slovenskih najstnikov!

20.06.2014, 12:03

V začetku junija je v ZDA odjeknila novica, da sta 12-letni deklici iz Wisconsina, Morgan Geyser in Anissa Weir, zvabili v gozd svojo sošolko in jo 19-krat zabodli. S svojim grozljivim dejanjem sta želeli uprizoriti početje 'Slender Mana', ki je sicer izmišljeni lik, visok vitek moški brez obraza, ki naj bi v gozdu prežal na otroke. Žrtev sta pustili ležati v mlaki krvi, k sreči pa je deklica še imela toliko moči, da se je lahko odvlekla do bližnje poti, kjer jo je našel mimoidoči kolesar in nemudoma poklical pomoč.

Ni krava, če jo hočeš od zadaj!

29.05.2014, 12:12

Pozdravljen Brane! Res mi je všeč tvoja rubrika in odgovori. Marikaj koristnega sem že prebral. Škoda, da se več ne oglašajo starejši, ampak predvsem mlajši. Jaz sem star že 50 let, soproga pa je 10 let mlajša. Skupaj sva že skoraj 20 let. Super ženska je, le v seksu se najbolj ne ujameva. Jaz sem še kar potreben, njej pa nekako ni. Prvo leto sva seksala dokaj pogosto, nekajkrat na teden, potem pa z leti vedno manj. Trenutno sva nekje na 3x mesečno, jaz bi pa vsaj trikrat tedensko. Nekaj časa sem se tudil, poskušal vse živo, pa mi je rekla, da če je ne bom pustil na miru, bo šla spati v svojo sobo. Kar nekje žalosten sem zvečer. Ko greva spat, se uleže na kraj postelje, obrne stran od mene, pa niti poljuba za lahko noč mi ne da. Pa sem nekako obupal in jo pustim, ampak ko se 'zlušta' njej, to je tistih 3x mesečno, pa mora biti. Je rekla, da če ne bo doma, bo pa kje drugje. Pa še potem ko pride do seksa, je to bolj na hitro ... Kar hitro je zadovoljna, pa ne pusti kakšne daljše predigre, crklanja in podobno. Tudi tam spodaj se je ne smem dotikati, razen ko tu pa tam naredi kakšno izjemo. Tistih nekajkrat na leto, ko mi dovoli, da jo oralno zadovoljim, ji kar hitro pride, potem me pa zmerja, da smrdim od orale in sem kot svinja. Tudi položaja pri seksu sta samo dva. Ko sem ji enkrat omenil, da bi rad od zadaj, mi je dejala, da ni krava. Če pa slučajno, meni pride prej, da bi ona rada še, pa me spet zmerja. Včasih me zmerja tudi med seksom, če ni kaj po njeno, pa mi potem vse dol pade, pa spet ni v redu. Tudi ji ni, da bi ona mene ročno ali oralno zadovoljila.Večkrat, ko ji omenim če bi, pa reče da se ji ne ljubi, da je utrujena in podobno. Tudi, ko so prazniki, ko smo nekaj dni doma, ali na dopustu, ni nič boljše. Res ne vem, kaj naj naredim. Včasih mi že ni do seksa z njo. Pogovor ne koristi, saj se tudi ne želi pogovarjati. Večkrat pomislim, da bi si še kaj našel, ima mogoče ona kakšnega? Kaj ti meniš? Hvaležen bom za kakšen nasvet. Obupanec

Bomo kmalu opremljeni kot roboti?

19.05.2014, 07:52

Google Glass je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih tehnoloških naprav, okrog katere se dviga ogromno prahu. A spletni gigant ne počiva na lovorikah, temveč že razvija proizvod, ki bo pomenil revolucijo za novodobni svet.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14