Članki

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

12.04.2014, 16:28

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

Tega o Obami niste vedeli!

28.03.2014, 09:08

Vsakdo ima svojo razvado, ki mu pomaga pri sproščanju in razbremenitvi od vsakdanjega stresa. Če se nekateri sproščajo ob kozarcu vina, ob pivu in tekmi, s svojo boljšo polovico ali s športom, pa ima Obama drugačen način sproščanja. Sprošča se z gledanjem serije House of Cards (Hiša iz kart).

Nova grozljiva odvisnost: 19-letnik je prva 'žrtev'!

27.03.2014, 08:44

Obsedenost fotografiranjem in objavljanjem tako imenovanih 'selfiejev' oziroma 'sebkov' se je v zadnjih mesecih tako močno razširila, da bi lahko govorili o pravi epidemiji. Želja po popolni fotografiji pa je pripeljala tako daleč, da je najstnik zaradi nepopolne fotografije skušal storiti samomor.

Da boste veliko potrebo opravljali s stilom!

11.03.2014, 11:39

Če je stranišče do sedaj veljalo za najmanjši prostor v stanovanju, bo v prihodnosti morda ta soba še manjša! Na trg namreč prihaja nova 'zložljiva' in stilsko dovršena straniščna školjka.

Kaj pri seksu dolgočasi ženske?

20.02.2014, 10:38

Čeprav je seks razburljiva in vznemirljiva aktivnost, navdušenje ni vedno prisotno na obeh straneh. Še posebej, če komunikacija med partnerjema 'šepa' in ne znamo glasno povedati, kaj nam ugaja in kaj ne. Kaj so tiste stvari, ki največkrat pri posteljnih aktivnostih dolgočasijo ženske? Preverite in se jim v bodoče izognite!

Nov seks škandal: 'Da bil sem z njo! Upam, da mi bo žena oprostila!"

19.02.2014, 16:12

V začetku je sicer vse očitke zavračal, ko so se v medijih pojavile fotografije, ki dokazujejo nejegovo prešuštvo pa je bil nogometaš praktično prisiljen priznati svoje grehe in o njih javno spregovoriti.

To je to!

10.02.2014, 11:03

Anže Kopitar, težko pričakovani član slovenske hokejske reprezentance, ki se bo v Sočiju najprej borila v skupini A proti Rusom, Slovakom in Američanom, je končno zaključil s svojimi obveznostmi v ligi NHL in prispel na prizorišče olimpijskih iger. Anže, sicer prvi strelec Los Angeles Kingsov, je na svojem Facebook profilu zapisal, da si bo sedaj najprej privoščil kratek počitek, popoldne pa ga s preostalimi reprezentanti čaka že prvi trening.

Še en škandal iz Bele hiše!

07.02.2014, 10:27

Pred nekaj dnevi je v medije privrela novica, da naj bi Bill Clinton, nekdanji ameriški predsednik, svojo soprogo prevaral ne le z Monico Lewinsky, temveč tudi seksi igralko Elizabeth Hurley. Afera naj bi trajala kakšno leto, se je pa zanjo izvedelo šele zdaj, ko je portal RadarOnline objavil posnetek Lizinega nekdanjega partnerja Toma Sizemorea, v katerem on opisuje, kako je 'golobčka' spravil skupaj po zasebni projekciji filma Reševanje vojaka Ryana v Beli hiši leta 1998.

Nina šokirala!

04.02.2014, 15:05

V prvi letošnji oddaji Verissimo, ki jo vodi Silvia Toffanin, je nastopila nekdanja hrvaška manekenka Nina Morić. Povabili so jo, da bi spregovorila o svojih občutkih in o nekdanjem možu Fabriziu Coroni, ki je med prestajanjem zaporne kazni napisal in izdal knjigo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3