Članki

Pri teh letih bi mu lahko dala večkrat!

06.06.2014, 09:27

Pozdravljen, rad berem tvoj članke in nasvete. S punco sva skupaj 2 leti, stara pa sva 20 in 19 let. Veliko prostega časa preživiva skupaj, en drugega imava rada, se razumeva, si pomagava in vse je, kot mora bit. Včasih kakšen majhen spor, o katerem se hitro pogovoriva in rešiva. Težava, ki pa nastopi, je pa seks. In tukaj se potem stvari zapletejo. Včasih po 2 tedna ali več nič. Drugače običajno je 1x na teden, če je pri volji. Njej nasploh ni do seksa. Ko se pogovarjava o tem, kako drugi, dobim odgovor: "Nisem punca samo za to (najdi si drugo, če to hočeš)" ... In potem včasih rečem, da bom pa k drugi šel - bolj kot ne iz šale. Kar seveda ne bi mogel narediti, ker me srce boli, ko jo imam tako rad in se včasih tako obnaša in govori: "Saj ne seksava iz potrebe, ampak iz ljubezni." A jaz pravim, da 70 % uspešne zveze predstavlja seks. Brane, povej mi, kaj naj naredim? Kaj bi mi svetoval? Lep Pozdrav, MatoIzBrezovice.

Jo prepoznate?

07.02.2013, 13:35

Poleg slastnih krofov pustni čas ponuja še številne druge radosti. Moški se boste na pustnih zabavah zagotovo razveselili predstavnic nežnejšega spola, našemljenih v seksi čarovnice, mucke, hudičevke in druge izvirnejše like. Vas zanima, v katerih kustumih jih boste največ videli letos?

Javnost šokirala tudi v drugo

15.11.2012, 10:25

Kristen Stewart je na britanski premieri filma Somrak saga: Jutranja zarja - 2.del znova dvigala temperaturo. Poleg ostalih akterjev filma je za največ zanimanja poskrbela njena obleka.

V prosojni obleki pokazala vse svoje atribute

15.05.2012, 11:14

Velja za eno izmed najlepših žensk na svetu, na nedavni premieri filma Snow White and the Huntsman pa je tudi pokazala, zakaj.

Ven pridejo samo ponoči

28.04.2012, 19:24

Družbena omrežja so po eni strani prekletstvo, saj ljudje več komuniciramo preko njih kot iz oči v oči, po drugi strani pa so odlična orodja za iskanje seksi lepotičk.

Ups, perverzna Sneguljčica ali kaj?!

23.04.2012, 13:54

Mlada simpatična romunska pevka Inna nam po uspešnici ‘Caliente’, ki jo je ustvarila skupaj s triom Play & Win, predstavlja že novo uspešnico, ki so jo ustvarili skupaj in nosi naslov ‘WOW’.

Sedem dejstev o scientologiji, ki jih morda niste vedeli

11.07.2011, 07:49

Scientološka cerkev je verska sekta, ki ima predvsem v ZDA veliko privržencev, med katerimi so tudi nekateri superzvezdniki. Preberite si nekaj manj znanih dejstev o nastanku te nenavadne vere.

Nore zahteve zvezdnikov

26.05.2010, 08:42

Svetovno znani glasbenik Sting je pred svojimi koncerti zahteval samo vroč čaj s svežimi limonami. Zvezde, kot so Madonna, Mötley Crüe, Marilyn Manson, Cher in še nekatere druge, imajo precej bolj bizarne zahteve.

Blišč in beda Oskarjevih dekoltejev

09.03.2010, 14:54

Letošnja podelitev Oskarjev je bila, kar se tiče globokih in drznih dekoltejev zvezdnic in starlet, milo rečeno revna. Drznih porednic v Hollywoodu ni več.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2