Članki

Pri teh letih bi mu lahko dala večkrat!

06.06.2014, 09:27

Pozdravljen, rad berem tvoj članke in nasvete. S punco sva skupaj 2 leti, stara pa sva 20 in 19 let. Veliko prostega časa preživiva skupaj, en drugega imava rada, se razumeva, si pomagava in vse je, kot mora bit. Včasih kakšen majhen spor, o katerem se hitro pogovoriva in rešiva. Težava, ki pa nastopi, je pa seks. In tukaj se potem stvari zapletejo. Včasih po 2 tedna ali več nič. Drugače običajno je 1x na teden, če je pri volji. Njej nasploh ni do seksa. Ko se pogovarjava o tem, kako drugi, dobim odgovor: "Nisem punca samo za to (najdi si drugo, če to hočeš)" ... In potem včasih rečem, da bom pa k drugi šel - bolj kot ne iz šale. Kar seveda ne bi mogel narediti, ker me srce boli, ko jo imam tako rad in se včasih tako obnaša in govori: "Saj ne seksava iz potrebe, ampak iz ljubezni." A jaz pravim, da 70 % uspešne zveze predstavlja seks. Brane, povej mi, kaj naj naredim? Kaj bi mi svetoval? Lep Pozdrav, MatoIzBrezovice.

Jo prepoznate?

07.02.2013, 13:35

Poleg slastnih krofov pustni čas ponuja še številne druge radosti. Moški se boste na pustnih zabavah zagotovo razveselili predstavnic nežnejšega spola, našemljenih v seksi čarovnice, mucke, hudičevke in druge izvirnejše like. Vas zanima, v katerih kustumih jih boste največ videli letos?

Javnost šokirala tudi v drugo

15.11.2012, 10:25

Kristen Stewart je na britanski premieri filma Somrak saga: Jutranja zarja - 2.del znova dvigala temperaturo. Poleg ostalih akterjev filma je za največ zanimanja poskrbela njena obleka.

V prosojni obleki pokazala vse svoje atribute

15.05.2012, 11:14

Velja za eno izmed najlepših žensk na svetu, na nedavni premieri filma Snow White and the Huntsman pa je tudi pokazala, zakaj.

Ven pridejo samo ponoči

28.04.2012, 19:24

Družbena omrežja so po eni strani prekletstvo, saj ljudje več komuniciramo preko njih kot iz oči v oči, po drugi strani pa so odlična orodja za iskanje seksi lepotičk.

Ups, perverzna Sneguljčica ali kaj?!

23.04.2012, 13:54

Mlada simpatična romunska pevka Inna nam po uspešnici ‘Caliente’, ki jo je ustvarila skupaj s triom Play & Win, predstavlja že novo uspešnico, ki so jo ustvarili skupaj in nosi naslov ‘WOW’.

Sedem dejstev o scientologiji, ki jih morda niste vedeli

11.07.2011, 07:49

Scientološka cerkev je verska sekta, ki ima predvsem v ZDA veliko privržencev, med katerimi so tudi nekateri superzvezdniki. Preberite si nekaj manj znanih dejstev o nastanku te nenavadne vere.

Nore zahteve zvezdnikov

26.05.2010, 08:42

Svetovno znani glasbenik Sting je pred svojimi koncerti zahteval samo vroč čaj s svežimi limonami. Zvezde, kot so Madonna, Mötley Crüe, Marilyn Manson, Cher in še nekatere druge, imajo precej bolj bizarne zahteve.

Blišč in beda Oskarjevih dekoltejev

09.03.2010, 14:54

Letošnja podelitev Oskarjev je bila, kar se tiče globokih in drznih dekoltejev zvezdnic in starlet, milo rečeno revna. Drznih porednic v Hollywoodu ni več.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek