Članki

Samsung z novo serijo premierno v Sloveniji!

30.01.2015, 10:07

Samsung Electronics je slovenskemu trgu premierno predstavil novo generacijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3. Ponašata se z najnaprednejšimi funkcijami za uporabo družbenih omrežij in trendovskim dizajnom. Predstavniki podjetja Samsung so premierno predstavili tudi Galaxy Note Edge, prvi pametni telefon z ukrivljenim robom, ki nedvomno prinaša popolnoma novo izkušnjo mobilne telefonije.

Postani prvi slovenski MasterChef in osvoji 50 tisoč evrov!

22.01.2015, 12:06

Prihaja najbolj kreativno kuharsko tekmovanje, ki je popolnoma zasvojilo gledalce po vsem svetu. Končno smo ga dočakali tudi v Sloveniji: MasterChef Slovenija. Oddaja, v kateri se bodo pomerili najboljši ljubiteljski kuharji, najboljši pa bo prejel naziv MasterChef Slovenije in 50.000 EUR!

Zaradi tega jih ne bomo nikoli pozabili!

20.01.2015, 14:52

Čeprav je Slovenija majhna država, živijo (in so živeli) v njej nekateri največji in najbolj prepoznavni športniki sveta. Vsak izmed njih je nekaj posebnega, edinstvenega. Po zaslugi vsakega izmed njih je Slovenija v svetu bolj prepoznavna, kot bi bila, če njih ne bi bilo.

Cilj Islamske države tudi Slovenija?!

15.01.2015, 09:21

Na družbenih omrežjih se je pojavil zemljevid, ki prikazuje, kje vse naj bi se raztezala Islamska država. Zemljevid med drugim kot del kalifata prikazuje tudi področje Balkana, celo ozemlje Slovenije.

Ni za občutljive: tako je videti upepeljevanje!

12.01.2015, 11:26

Ste se kdaj vprašali, kako poteka upepeljevanje? Na spletu je pristal videoposnetek, ki natančno prikazuje celoten postopek. Zaradi izjemno nazornega prikaza posnetek ni primeren za občutljive osebe in mlajše od 18 let!

Slovenska vojska odprodaja

07.01.2015, 14:56

Nedavno je na seznamu najboljših in najbolj mogočnih fotografij preteklega leta na spletni strani Buzzfeed znašla tudi ganljiva fotografija pripadnika Slovenske vojske, na kateri štabni vodnik Rajko Lotrič iz poplavljenega območja v Bosni in Hercegovini rešuje dojenčka. A stanje v Slovenski vojski je vse prej kot idilično ...

Noro, kaj vse se zgodi na internetu!

24.12.2014, 07:14

Ste kdaj razmišljali, kaj vse se lahko v 60 sekundah zgodi na internetu? V eni minuti je na primer poslanih 204 milijonov elektronskih sporočil, prenesenih skoraj 50.000 aplikacij, v pičlih 60 sekundah je pregledanih okoli 20 milijonov fotografij in 6 milijonov Facebook strani ter 1,3 milijona posnetkov na portalu YouTube. Pa še en zanimiv podatek: da bi si lahko posameznik ogledal vse video vsebine, ki so na splet naložene v eni sami sekundi, bi potreboval pet let!

Slovenske gasilke vroče kot še nikoli!

22.12.2014, 10:07

Gasilski koledarji so nekoč vključevali za prebivalce najbolj nujne podatke – v bistvu so bili to setveni koledarji z zapisom krstnih imen, manjkal pa ni niti zapis, v kakšnem položaju je luna. Fotografije so bili bolj ali manj utrinki njihovega dela. Dandanes so koledarji velika promocijska poteza, zato ni nič nenavadnega, da sledijo svetovnim trendom, in tako tudi slovenski gasilci vse pogosteje izdajajo malce drugačne – razgaljene koledarje!

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

09.12.2014, 10:48

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Prepreči, da bi te spravila 'na kant'!

05.12.2014, 09:02

Res je, biti v zvezi lahko še kako obogati življenje moškega. Čeprav nas bodo ženske zaradi naslednjega stavka verjetno 'raztrgale', pa je nekaj jasno: nobeno razmerje še nikoli ni dobro vplivalo na stanje moške denarnice in njeno obogatitev. Preverite, ali vaše dekle spada med tiste ženske, ki denar trošijo hitreje kot spužva vpija vodo, in kako svojo denarnico zaščititi pred hiranjem.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
POP meni za vse okuse - 31

'Povprečno ne zasluži hvale, nagrajuje se nadpovprečno!'

Kuharji so tisti, brez katerih bi bilo naše življenje precej bolj monotono. So tisti, ki jih redko spoznamo, a brez njih skorajda ne moremo. Pogovarjali smo se z Markom Pavčnikom, kuharskim mojstrom, možem, očetom, poslovnežem, ki skupaj s sporogo vodi svojo gostilno Pavus na gradu Tabor v Laškem.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek