Članki

Ojoj, Brane, kaj naj naredim?!

22.04.2014, 09:50

Pozdravljen Brane.Vse pohvale tej tvoji rubriki in vnaprej hvala za odgovor. Stara sem 35, partner 41 let, skupaj sva enajst let in imava dva otroka. Pred kratkim pa me je partner močno presenetil z meni nenavadno željo. Rekel je, da si želi seksa v paru in, da je že prebiral oglase parov s takimi željami. Se pravi, da bi si preko oglasa poiskala par za spolne igrice. Mene je dobesedno šokiral!! Nisem za luno ali starokopitna, kot bi lahko kdo rekel, ampak meni so te zadeve tuje in jaz pač nisem za te stvari .Imava pestro spolno življenje, poskusiva marsikaj, ampak preprosto ne morem razumeti njegovih želja. Sama nikoli ne bi mogla seksati s človekom, do katerega ne čutim nič. Zame je najlepši seks z mojim partnerjem in do nedavnega sem bila prepričana, da tudi on, pa so očitno njegove želje večje. Po premisleku sem mu povedala, da iz tega ne bo nič, on pa je rekel, da potem pač ne. Brane, prosim za mnenje in nasvet, kako vse peljati naprej, če se najino razmišljanje tako zelo razlikuje in pač ne morem ustreči njegovim željam? Petra

Tega enostavno ne smete izpustiti!

22.04.2014, 09:35

Dolgi in topli spomladanski dnevi, ko že prijetno pripeka sonce, a ne tako močno, da bi se morali pred njim skrivati v senci, so kot nalašč za izlet v hribe. Pri vsem skupaj pa je najboljše to, da vam, da bi si privoščili aktiven in zdrav oddih, ni treba daleč. Še več - zakaj ne bi kar otvorili pohodniške sezone?

14-letnica nova žrtev: je to najnevarnejše družbeno omrežje?!

17.04.2014, 14:10

"Si kot stranišče, skrij se! Si sramota za letnik 2000." Aurora je letos dopolnila komaj 14 let, kritike, ki jih je bila deležna na družbenem omrežju Ask.fm pa so jo tako močno prizadele, da svojega 15. rojstnega dneva ne bo nikoli praznovala.

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

12.04.2014, 16:28

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

Kako privarčevati pri gorivu?

07.04.2014, 12:46

Cene goriva neprestano rastejo, s tem pa tudi nezadovoljstvo ljudi. Čeprav na cene goriva ne morete vplivati, pa lahko marsikaj storite, da med vožnjo zmanjšate porabo ter tako privarčujete kakšen evro.

V zapor zaradi masturbacije!

04.04.2014, 15:54

Pornozvezdnico iz Nebraske, ki je svoje gole fotografije posnela kar na tleh katoliške srednje šole, ki jo je obiskovala, je sodišče spoznalo za krivo in obsodilo na 45 dni zaporne kazni.

Vsa skrivnost se skriva v ... JAJCIH!

01.04.2014, 09:57

Komaj so malo potihnile različne teze o tem, ali je bilo prej jajce ali kura, že so se jajca znašla sredi nove raziskave. Britanski znanstveniki namreč trdijo, da naj bi način priprave jajc razkrival naš karakter. Ste nagnjeni k ločitvam? Imate velik spolni apetit? Vse to odslej očitno odkriva majhno, okroglo jajce.

Največja nesreča na Aljaski

25.03.2014, 12:29

Pred 25 leti je Aljasko doletela dotlej najhujša naftna nesreča v zgodovini ZDA. Na grebenu Bligh je nasedel tanker Exxon Valdez, iz katerega je izteklo 40.000 ton surove nafte. Škoda na obalnem pasu je bila izjemna in posledice je mogoče občutiti še danes.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

"Šlo je za goli seks, nič drugega!"

20.03.2014, 15:14

Živjo Brane. Star sem 25 let, moja punca pa je stara 23. Skupaj sva že dobra 4 leta. Imam jo zelo rad, ona pa mene. Spodbujava se pri šoli in pri delu (oba delava preko študentskega). Na žalost se zaradi obveznosti zelo malo vidiva, ampak se slišiva vsak dan preko telefona. Imava v redu razmerje, seksa žal ni zadosti, ampak do sedaj to ni bil velik problem. Pred kratkim se je pa zgodila slaba stvar. Spal sem s prijateljico. Šlo je za goli seks, nič drugega. Ni bilo čustev, ni bilo ljubezni, ampak samo trenutek za potešitev mojih hormonskih potreb. Zelo mi je žal in obžalujem to dejanje. 'Sekiram' se zelo in ne vem, kaj naj naredim. Ne želim ji povedati, ker bi se najino razmerje končalo in ker nočem, da trpi. Jo imam preveč rad, da bi jo izgubil. Počutim se zelo slabo, prazno, umazano. S to prijateljico se seveda ne bom več videval in nikakor ne bom ponovil svoje napake. Počutim se grozno, sram me je, da se je to zgodilo meni. Nisem si želel tega nikoli v življenju. Zanima me, kaj o tem misliš ti. Je človeško grešiti? Bls

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3