Članki

Norvežan nadaljuje svoj pohod!

26.02.2015, 11:47

Mladi Norvežan je pri 14 letih že postal šahovski velemojster. Pri 22 letih je osvojil naziv svetovnega prvaka in dosegel najvišji rejting v zgodovini šaha, tudi višji od rejtinga, ki ga je kadarkoli dosegel legendarni Garij Kasparov.

Je to izjava, ki najbolj ruši moško samozavest?!

25.02.2015, 10:46

Zdravo, Brane. Najprej povem, da si super! Redno prebiram tele novičke (odgovore). Imam vprašanje, ki je že mnogokrat bilo in bo zastavljeno. Tako imenovan "problemček" v zvezi z velikostjo penisa, bolj kot ne je to samo samozavest moškega v nekaterih primerih pa pravi problem. Moja starost je 22 let. Nisem v zvezi. Z eno punco se dobivava in skočiva pod rjuhe nekje 1-krat na 14dni. Tako sva se odločila, nisva vezana en na drugega in nama tako paše. No, lahko se bo kdaj razvilo kaj več, ker je res punca na mestu! In potiho tudi upam na to, verjetno tudi ona, pa ne upa noben od naju to naglas se izpovedat. Kakorkoli, da preidem k bistvu. Njej je moj "tamali" všeč, pravi, da je velik, da jo zadovoljim in da ji je najboljše. Vendar še vseeno imam neko blokado v sebi, ki mi preprečuje, da bi se tega zavedal. Velikost, ki sem jo naskrivaj izmeril med samozadovoljevanjem, je bila enkrat 15,5, drugič 16,5 cm. Verjetno odvisno od dneva oz. hormona testosterona. Ne vem, verjetno. Enkrat sva padla na ta pogovor po seksu, ko sva bila oba omehčana in saj veš, kako to gre (crklanje). Rekla je da je velik, ampak mi je dala z njeno izjavo "sicer pa meni velikost ni važna, važen si ti". S tem mi je dala dodatno blokado v možganih. Prosim, Brane, potrdi njeno trditev ali jo ovrži. Prosim za odgovor. Lahko tudi kaj napišeš (odgovoriš) v zvezi z najinim razmerjem. Hvala ti, Brane. In bodi iskren, želim samo potrditev strokovnjaka!

Je to razlog, zakaj ne morete shujšati?

23.02.2015, 17:04

Morda pazite, da ne uživate recimo belega kruha, testenin, da ne pretiravate s krompirjem. Pazite, da uživate manj nezdravih in več zdravih maščob, dovolj beljakovin in vlaknin ... poleg tega se tudi gibljete. kilogrami pa še kar ostajajo? Kriva je lahko pijača!

To so najslavnejši knockouti v zgodovini!

17.02.2015, 10:46

V zgodovini boksa so se odvijale prave epske borbe. A prav posebne so tiste, ki so se končale s knockouti, in prav na te čaka večina boksarskih navdušencev.

Kam po dekle?!

11.02.2015, 11:40

Ostanete strtega srca, zdi se vam, da se vam svet podira na vsakem koraku ... V mislih vam odzvanja eno samo vprašanje: Kje boste našli novo ljubezen?! Za vas smo poiskali odgovor.

'Zabluzila' je s poročenim, zdaj pa ...

09.02.2015, 09:54

Pozdravljen, Brane. Odločila sem se, da ti bom pisala, ker imam tudi sama probleme. Stara sem 26 let in imam fanta 1 leto in 2 meseca. Skupaj živiva ze približno 1 leto. Najina zveza je popolna in močno ljubim fanta. Problem je, da sem v preteklosti imela afero s poročenim fantom in je trajala 1 leto. Pred kratkim sva se dobila na pijači in so se vrnila čustva nazaj do njega. Ko sem z njim, sem lahko, kar sem. Se ne izzdajam za kakšno drugo osebo in me sprejme... Začela sva si pisat, da bi obujala stare spomine, samo jaz vem, da če bom zabluzila z njim še enkrat, bom hotela še več. Dokler mi ne piše, je čisto vredu ... Samo ko si začneva pisat, skozi razmišljam o njem, metuljčke čutim kot takrat, ko sem bila sama z njim. Na en način ga ne morem pozabiti ali je on moja resnična ljubezen? Nočem varati svojega fanta, saj mi pomeni vse na svetu in je zelo pozoren do mene. Povej, kaj naj naredim. Hvala za odgovor!

Po njenem poljubu je še en teden bruhal!

06.02.2015, 15:22

"Belen me je poljubila na usta ... še en teden sem bruhal zaradi tega!" je izjavil italijanski kantavtor in šokiral italijansko javnost, ki Belen naravnost obožuje.

Kaj storiti?!

03.02.2015, 11:21

Pozdravljen, Brane! Ti imaš mnogo izkušenj in mi lahko pomagaš. Star sem 41 let in okrog novega leta sem končno dobil punco, ki mi hodi po glavi že več kot eno leto. Ona je stara 26, izkazala mi je ljubezen in jaz njej. Do tu vse lepo in prav, problem pa je, da se je ona razšla s partnerjem, s katerim ima otroka in tudi jaz imam partnerko z dvema otrokama. Zelo si želiva drug drugega, ampak imam slabo vest, vendar bi želel poskusiti. Kaj mi svetuješ? Hvala za odgovor!

Kdo je 'dražji' – ženske ali moški?!

28.01.2015, 11:11

Evropejci vse bolj cenijo pozitivne učinke razvajanja, vendar – malce nepričakovano – je za moške bolj verjetno, da bodo za svoja lastna veselja zapravili več. Tako kažejo zadnje študije.

Tudi vam ni več do seksa? Morda je krivo ...

26.01.2015, 10:08

Se tudi vam dogaja, da vam v določenem obdobju preprosto ni do seksa, čeprav bi lahko še nedolgo tega seksali kjer koli in kadar koli? Vzrok je lahko tako psihičnega kot tudi fizičnega izvora.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2