Članki

Ojoj! Ta pa je neroden pri seksu!

29.07.2014, 12:17

Pozdravljeni! Imam problem. Po nekaj bedakih sem spoznala super fanta. Odlično se razumeva, imava podobne interese ter podobno razmišljanje in res ga imam rada ter želim z njim zgraditi zvezo za vse življenje, saj takega človeka res še nisem spoznala in ne vem, če je kje še tako super fant. Skupaj sva kak mesec in začela sva s seksom, ampak on sploh ne zna seksati! Sliši se čudno, ampak je resnično ... Nikoli me ne zadovolji in glede na seks, ki sem ga imela v prejšnjih zvezah, je ta čisto zanič. Ne paše mi z njim in zelo je neroden ... Ne upam mu tega povedati, ker sploh ne vem, kako naj začnem temo in ne vem, če bo lahko spremenil svoj 'način' seksa oz. to svojo nerodnost ... Ne vem sploh, kako naj se lotim reševanja tega problema ... seks v zvezi je zame pomemben in je bil v prejšnjih zvezah verjetno edina stvar, ki je bila ok ... tu pa je ok vse drugo razen seksa ... kaj naj naredim??! Missy 1234

To so sanje vsakega moškega!

17.07.2014, 08:00

Zvrniti nekaj kozarčkov in se nato vrniti domov k ženi popolnoma trezen ... ne sliši se slabo, kajne? Obstaja bitje, ki to zmore!

Kaj vse lahko 'ubije' vašo erekcijo?

09.07.2014, 07:59

Znano je, da se z motnjami erekcije spopada vedno več moških, tudi mladih. Zaradi tega je še toliko bolj pomembno, da ste dobro seznanjeni s tem, kaj vse jih povzroča.

Posnetek, ki je šokiral cel svet!

07.07.2014, 08:31

Posnetek 18-letne Britanke, ki je oralno zadovoljila kar 24 moških v manj kot dveh minutah, je postal velika uspešnica na družabnih omrežjih, obenem pa povzročil tudi zgražanje s strani politikov in vseh, ki se zavzemajo za ženske pravice.

Ločitev ji dobro dene!

04.07.2014, 14:39

Pet kilogramov lažja, brez modrčka ... Da, lahko bi rekli, da italijanski starleti Valerii Marini ločitev dobro dene, kajti na plaži, kjer so jo ujeli paparaci, je bila videti seksi kot že dolgo ne.

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

V vročini so pravila drugačna!

03.07.2014, 08:07

Ker zanj potrebujemo le superge in klasično športno opremo, športno majico in hlače, je tek eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Ne le to, s tekom namreč lahko bistveno pripomoremo k izgubi odvečnih kilogramov in maščobnih oblog, ki pestijo marsikaterega moškega in žensko, še posebej v poletnih mesecih, ko je treba na plaži pokazati nekaj več kože. Je pa nekaj res: v vročih mesecih je lahko vsakršna telesna aktivnost nevarnejša, če ne upoštevamo nekaj osnovnih pravil.

On je seksal z njo, ona z njim NE! Oziroma ...

27.06.2014, 14:05

Imam eno vprašanje. S prijateljico, v katero sem močno zatreskan, sva enkrat 'zabluzila'. Ona je bila takrat zelo pijana, jaz pa trezen. Naslednji dan se mi je zahvalila, da sem pazil nanjo in ji nisem pustil toliko piti, kot je hotela ... Potem pa me je vprašala, kaj se je zgodilo med nama in sem ji povedal, nato pa je vse to izvedel tudi njen fant. Ne jaz ne njena sestra takrat nisva vedela, da sploh ima fanta. Takrat sem jo nekaj časa pustil pri miru, potem pa mi je povedala, da sta s fantom zaključila. Takrat sem ji tudi nekaj pomagal pri učenju itd. In zdaj mi naenkrat noče več odpisovati in me noče sprejeti na Skypu, kljub temu da mi je sama dala Skype ime. Kaj naj naredim? Gamer.

Vlomiti še nikoli ni bilo lažje!

12.06.2014, 12:17

Hekerski vdori v avtomobile predstavljajo vedno pogostejšo težavo. V Veliki Britaniji so tako policisti ugotovili, da je pri skoraj polovici kraj avtomobilov od 21.000 zabeleženih v lanskem letu prišlo do vloma s pomočjo moderne elektronike. Fizični vlomi tako postajajo vedno redkejši pojav, kajti vlomi s pomočjo hekerskih naprav so veliko enostavnejši, manj opazni in hitrejši - heker za vlom namreč potrebuje le 10 sekund.

Tudi moška stopala naj bodo negovana!

12.06.2014, 12:20

Da morajo biti skrbno negovana samo ženska stopala, sploh ne bo držalo. Pa ne le iz estetskih razlogov, temveč predvsem tudi zdravstvenih. Ena od težav, ki se pogosto pojavlja pri številnih moških (in tudi ženskah), je otrdela koža na predelu pete. To je treba odpraviti, kajti razpoke niso le neprivlačne na pogled, temveč so lahko vzrok bolečih ran in zapletenih okužb, ki se jih ne boste tako zlahka znebili.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14