Članki

Kdo je 'dražji' – ženske ali moški?!

28.01.2015, 11:11

Evropejci vse bolj cenijo pozitivne učinke razvajanja, vendar – malce nepričakovano – je za moške bolj verjetno, da bodo za svoja lastna veselja zapravili več. Tako kažejo zadnje študije.

Tudi vam ni več do seksa? Morda je krivo ...

26.01.2015, 10:08

Se tudi vam dogaja, da vam v določenem obdobju preprosto ni do seksa, čeprav bi lahko še nedolgo tega seksali kjer koli in kadar koli? Vzrok je lahko tako psihičnega kot tudi fizičnega izvora.

Za vedno se znebite 'pomanjkljivosti'!

26.01.2015, 10:09

Moški velikokrat pričakujejo od žensk, da so urejene, depilirane, imajo negovane roke in nohte, prijetno dišijo, skratka da so privlačne v vseh pogledih. Toda čeprav se ženske lažje spijaznijo z 'nepopolnostjo' partnerja, ni potrebno, da se zanemarjate. Z nekaj triki se znebite 'pomanjkljivosti' in počutili se boste veliko bolje. In privlačnejše.

Seksala tudi na parkirišču pred cerkvijo

22.01.2015, 14:36

Rdeča bluza, črno oprijeto krilo do kolen, visoke petke: zveni to kot profil serijske zločinke? Niti ne, a vseeno se je Brianne Altice pred dnevi na zatožni klopi pojavila v ravno taki opravi. Sicer res ni nikogar ubila, je pa obtožena zlorabe mladoletnih otrok. S svojimi čari naj bi zapeljala več učencev. Sama se zagovarja, da je prava žrtev ona, saj naj bi jo fantje prisilili v spolne odnose.

Zaradi vse nižjih plač stevardese prisiljene v prostitucijo

22.01.2015, 08:58

Plače japonskih stevardes so se tako drastično znižale, da naj bi morale številne svoj mesečni dohodek izboljšati z nudenjem spolnih uslug pilotom. Pri nekaterih letalskih družbah naj bi to že postala stalna praksa, temeljila pa naj bi na dovršeno izdelanem sistemu prepoznavanja potreb pilotov. So njihove plače resnično občutno nižje od plač stevardes po svetu?

Nikoli mu ne pride - samo takrat, ko ...

21.01.2015, 09:56

Živjo, Brane. Jaz imam problem s tem, da mi pri seksu pade in da mi med seksom nikoli ne pride, samo takrat, ko mi ga "zdrka" oz. "povleče"... Ona se je že sprijaznila s tem, ker je nora name, uživa v seksu z mano, vedno mi ponavlja, da ji je najboljše z mano, njej vedno pri vsakem najinem seksu pride ful velikokrat ... samo meni gre na živce to, da uporabljam ta kamagra gel (1x tedensko) (seksama 2-krat tedensko, ker nisva skupaj, pa nič samo seksava) ... ker če seksam, brez tega mi na začetku stoji, pol pa med seksom pade, pa me ful vzburja in vse ... res je tudi to, da se ji totalno posvetim ... nase sploh ne mislim in ne vem, mogoče je tudi zaradi tega? Ali so problemi tudi psihične narave? Verjetno samo ne vem, kako bi jih rešil ... prosim, dajj mi kakšen nasvet, da bom lahko ženske "utrgal" tudi brez kamagre in da bom lahko med seksom doživel orgazem. Teo

Prepovedane lokacije za seks!

07.01.2015, 11:10

Seks na javnem mestu zna biti še kako vznemirljiv, saj je odlična popestritev rutine v razmerju. A vendarle obstajajo določeni kraji, ki niso ravno idealni za predajanje strastem. Poglejmo, kateri!

5 najbolj krvavih bitk vseh časov!

02.01.2015, 13:36

Vsaka zmaga ima svojo ceno, a nekatere bitke v zgodovini so terjale človeški davek, ki je skoraj nepredstavljiv in ... grozljiv. Pred vami je pet bitk, ki po številu žrtev veljajo za najbolj krvave bitke vseh časov.

Leži v postelji in zasluži okoli 5.000 evrov mesečno!

30.12.2014, 09:00

Čeprav gre na prvi pogled za izjemno preprosto delo, je ležanje v postelji za moškega, ki se je nekoč komaj prebijal iz meseca v mesec, vse prej kot enostavno.

Se sploh zavedate, kaj vse tvegate?

23.12.2014, 13:06

Smučarska sezona prinaša veliko veselja, žal pa tudi številne padce in posledično poškodbe, katerim sta izpostavljena predvsem kolenski in ramenski sklep, v manjši meri pa tudi glava, hrbtenica in konec koncev celo notranji organi. A z malce previdnosti in znanja se marsikateri poškodbi lahko izognete.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek