Članki

Okrepite mišice nog za varnejšo smuko

09.12.2014, 10:08

Pri smučanju so najbolj obremenjene mišice spodnjega dela telesa, čeprav seveda ne smemo zanemariti tudi ostalih mišičnih skupin. Da boste po smučišču vijugali varneje in se izognili predvsem poškodbam kolenskega sklepa, smo vam pripravili nekaj vaj za krepitev nog in zadnjice.

Definitivno najslajši požirek

05.12.2014, 09:13

Veselega decembra si marsikdo ne predstavlja brez sprehodov po osvetljenih mestnih ulicah in radovednega ogledovanja stojnic, s katerih molijo 'štrikane' rokavice in šali. Ko pri vsem tem še zadiši po klinčkih in cimetu, so le redki tisti, ki se jim na obraz ne prikrade širok nasmešek, znanilec veselja in sreče. Ja, kuhano vino oziroma 'kuhanček', kot mu rečemo po domače, je prav gotovo eden od elementov, ki se jih v mesecu decembru najbolj veselimo. A kuhano vino v mestnih središčih ni vedno najboljša izbira. Nemalo se jih namreč po veseljačenju 'v centru' spopada z glavoboli, želodčnimi težavami in prazno denarnico. Ne le to, ob skodelici toplega napitka se je prijetno družiti tudi na domačem kavču, v krogu najbližjih, zato se naučite pripraviti najboljše kuhano vino in tako razveselite svojo najboljšo polovico.

Razgaljene fotografije učiteljice na Facebooku?!

28.11.2014, 09:49

Tudi učiteljice so krvave pod kožo, in čeprav bi morale biti svojim učencem vzor, zadnje čase beremo o poplavi ’pohotnih’ profesoric, ki seksajo z ravnateljem, spet druge s svojimi mladoletnimi učenci, tretje se razgaljajo po spletu. Vse to na šolo, kjer poučujejo, seveda meče slabo luč. Na ’slabem glasu’ pa je tudi ena izmed osnovnih šol iz Novega Sada, čeprav neupravičeno.

Iz Schumacherjevega stanovanja slišali krike!

26.11.2014, 09:28

Kot da ni dovolj že to, da je prihodnost Michaela Schumacherja negotova, je zdaj družino Shumacher zadela še ena slaba novica: Ralfa Schumacherja je na domu obiskala policija.

Ženske, točno to si moški mislimo!

21.11.2014, 08:53

Ženske velikokrat pravijo, da smo moški naporni. Da se ne znamo prilagajati, ne znamo prisluhniti in ne upoštevamo osnovnih pravil. Resno?! No, če bi igrale po naših pravilih, bi bilo skupno življenje veliko enostavnejše ...

Seksi mamica je takole pozirala za svoj prvi koledar!

13.11.2014, 09:00

Ločena mamica 4 otrok s svojo plačo težko preživlja družino, zato je storila nekaj, česar si marsikatera ženska ne bi upala – posnela je svoj koledar.

Čez 30, pa še vedno otročji? Obstaja razlaga!

06.11.2014, 09:24

Moški odrastejo celih 11 let za ženskami, in sicer pri 43 letih, kažejo rezultati najnovejše študije. 30 odstotkov žensk je povedalo, da so že kdaj končale razmerje zaradi partnerjeve nezrelosti.

'Moje stranke? Srečno poročeni moški, očetje!'

05.11.2014, 14:42

Iz italijanskega mesta prihaja nov škandal, povezan s prostitucijo mladoletnih deklet. Ena izmed njih je spregovorila za medije in zaupala, da raje seksa s starejšimi moškimi. Razkrila je tudi razlog ...

Ubil ga je vibrator!

12.12.2014, 14:39

Že konec preteklega leta je umrl 50-letni Londončan. To takrat samo po sebi seveda ni pritegnilo pozornosti širše javnosti. A pred nedavnim je njegova smrt postala še kako zanimiva. Podrobnejša preiskava je namreč razkrila, da je Nigel Willis umrl zaradi vibratorja.

5 mest, kamor ne vtikajte prstov!

29.10.2014, 09:40

Bakterije in virusi so vse okoli nas. Čeprav se jim ne moremo povsem izogniti, lahko s pravilno higieno in upoštevanjem določenih pravil veliko pripomoremo k boljši kakovosti življenja. Pred vami je pet stvari, ki se jim je bolje izogniti.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek