Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Ne nasedajte, drago vas bo stalo!

26.08.2014, 10:52

"Slekla se bom, bi se slekel tudi ti?" je mamljiva ponudba, ki jo lahko od neznane osebe prejmete preko Facebooka. A kar sledi, ni nič obetavnega.

Pozor, nevarna štoparka: Krade in se slači

25.08.2014, 11:02

V italijanskem mestu Padova se je zgodil prav nenavaden rop. Neka ženska je moškega prosila za prevoz, nato pa ga nesramno oropala. A to še ni bilo vse.

Protest, kot ga še ni bilo: pevka na odru odvrgla prav vsa oblačila!

18.06.2014, 14:51

Pevka skupine Leningrad je na zadnjem koncertu dala jasno vedeti, kaj si misli o novem Putinovem zakonu in cenzuri, ki so jo v Rusiji uvedli v zabavni industriji in umetnosti.

Kaj takšnega pa še ne!

15.04.2014, 15:40

Prva naturistična plaža v Nemčiji je bila ustanovljena že davnega leta 1920, münchenski Englischer Garten pa že od 60. let 20. stoletja velja za priljubljeno nudistično destinacijo. Zakone, ki nadzorujejo in urejajo nudistično sončenje, so v Nemčiji umaknili že lansko leto, od letos naprej pa je nudistom v bavarski prestolnici na voljo šest 'urbanih nudističnih con', kakor so jih poimenovali, ki so še vedno blizu središča mesta, a so od vrveža le nekoliko odmaknjene.

Poraščeno mednožje je pokazala celemu svetu

02.04.2014, 13:48

Kako daleč so nekateri pripravljeni iti, da bi zasloveli? Nekateri očitno zelo daleč.

Tako je razkazovala svoje plastične balone!

24.02.2014, 10:21

Priscilla Salerno dejansko nima nobenih težav s slačenjem pred kamerami, kajti svoj vsakdanji kruh služi kot pornoigralka. Znana italijanska pornesa, ki trenutno uživa v Miamiju, je, ko ji je težave povzročal zgornji del kopalk, nesramežljivo vsem na ogled postavila svoje bujno oprsje.

Hrvatica nima težav s slačenjem!

14.02.2014, 11:39

Ste že slišali za Boob Tube? Gre za nekakšen kolaž najbolj seksi izsekov iz filmov, serij in nadaljevank. Med njimi se je znašel tudi posnetek, v katerem nastopa seksi Hrvatica Ivana Miličević, ki je v svetu zaslovela z vlogo v seriji Banshee.

Tako seksi zvezdnice še niste videli!

18.12.2013, 09:39

Hollywoodska zvezdnica Nicole Kidman je pred kratkim posnela novo reklamno kampanjo za znamko Jimmy Choo, fotografije, ki so nastale, pa so menda njene najbolj seksi do sedaj. Na njih avstralska igralka zagotovo ne kaže 46 let. Nicole je razkrila, da kljub višini prisega na visoke pete. „Rada obujem nekaj zelo visokega, saj se tako počutim najbolj seksi.“

Gledalce jutranje oddaje je čakalo presenečenje ...

09.10.2013, 10:03

Skorajda že ne mine dan, ko ne bi pisali o Miley Cyrus. Verjetno ste se je že naveličani, a dejstvo je, da seksi (ali ne, odvisno od okusa) pevka vsak dan raje nastavlja svoje telo in vsak dan pokaže nekaj kože več. No, tokrat ni pokazala ničesar, kar še ne bi videli, je pa šokirala z dejstvom, da je svojo pomanjkljivo zadnjico nastavljala kameram jutranjega program. Vsekakor dobra budnica - za moško populacijo, seveda.

Uf, kako je vlekla!

08.10.2013, 15:45

Miley Cyrus kar ne more in ne more nehati s svojimi provokacijami. Kljub temu, da so jo nagovorile že mnoge zvezdnice in ji svetovale, naj odneha, naj se ne nastavlja kot zadnja prostitutka in naj energijo raje kot v slačenje usmeri v svoje delo, nekdanja ljubljenka Disneyjevih navdušencev še kar razkazuje svoje žensko telo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek