Članki

Seznam zadetkov po rubrikah

To so najhujši zgodovinski uporniki

03.04.2015, 16:34

Medtem ko mnoge države danes pretresajo nasilne demonstracije, s katerimi ljudstvo zahteva spremembe v državi, so bili upori v starih časih še veliko hujši. Takrat so vodilni uporniki okoli sebe zbrali vojsko in se z njo zoperstavili oblastem.

Zanimiva naključja, ki so na robu verjetnega

31.03.2015, 08:08

Nekateri ljudje ne verjamejo v usodo in naključja in pravijo, da so naključja zgolj skrbno načrtovane akcije drugih, 'nevidnih' ljudi, o katerih se nam niti ne sanja.

Nekoč je bilo takole, danes pa ...

23.02.2015, 18:39

Plačila v gotovini, luksuzne vile in razkošno življenje marsikaterih deklet, ki so se v preteklosti udeleževale razuzdanih zabav Silvija Berlusconija. Oblasti, ki v sklopu sodnega procesa, imenovanega 'Ruby', Berlusconija preganjajo zaradi korupcije in drugih kaznivih dejanj, so prepričane, da italijanski bogataš še vedno plačuje številnim mladenkam.

Takšnega škandala pa še ne!

20.10.2014, 13:35

V Italiji so bili priče sila nenavadnim reakcijam obiskovalcev javne hiše. Ko je policija vdrla v prostore, so namreč obiskovalci začeli bežati, poskakali so tudi čez balkone.

Italija ne bo več podobna škornju, svet se bo spremenil!

06.03.2014, 09:30

Kurt Lambeck, geolog in dobitnik Balzanove nagrade leta 2012, je spomnil na to, da bodo razni geološki fenomeni prispevali k spremembi podobe celin, tudi sosednje Italije, ki ne bo imela več oblike škornja.

Se bo sredi Evrope zgodil katastrofalni potres?

29.05.2012, 14:19

Italija se še zmeraj trese ... Na spletu se pojavljajo nove teorije o tem, zakaj je ta potresni val tako netipičen. In splet je postal tudi čisto pravo bojišče, na katerem se krešejo mnenja različnih strokovnjakov. Vedno glasnejši pa so tisti, ki trdijo, da nas čaka katastrofa bibličnih razsežnosti.

V zapor zaradi ameriškega predsednika!

04.03.2012, 17:19

Še en kriminalec, ki bi moral malce bolj paziti, kaj počne na Facebooku. 28-letni Michele Grosso s Sicilije je namreč že leta 2008 pobegnil z rodnega otočka, saj ga je zaradi preprodaje drog lovila policija. Pristal je v Angliji in se vsaj za nekaj časa izognil roki pravice.

Grozljivi pokoli

16.09.2011, 14:16

Kako lepo bi bilo, če bi lahko rekli, da so množični poboji, genocidi, vojne in tako naprej stvar preteklosti. Resnica pa je, da tudi v moderni dobi Zemlja ne pozna miru, najbolj pa še zmeraj nastradajo nedolžni.

Srhljivi izleti po svetovnih mestih

08.06.2011, 10:08

Določene kraje so zaznamovali srhljivi in okrutni dogodki iz preteklosti. In mnogi med njimi so postali zaradi tega popularni in del lokalne turistične ponudbe.

Priljubljena mediteranska mesta

03.05.2010, 10:55

Slovenski Mediteran zaokrožajo trije morski zalivi: Piranski, Strunjanski in Koprski zaliv. Z izjemo Pirana pa se naša obalna mesta težko postavijo ob bok bolj znamenitim mediteranskim mestom v Italiji, Grčiji in na francoski rivieri.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2