Članki

Bilo je zares grdo!

17.12.2014, 10:27

Ženska je na mizi migala z boki in skušala zapeljati moške, ki so jo občudovali ... Ko pa je želela skočiti z mize, se je ta izmaknila. Kar je sledilo, je ...

Škandal na osnovni šoli: Učiteljica objavljala gole fotografije na Facebooku

16.12.2014, 14:08

Zgodilo se je v Srbiji na osnovni šoli Vuk Karadžić v Vranju, in sicer je ena izmed učiteljic na svojem Facebook profilu objavljala pretirano izzivalne fotografije, njeno obnašanje pa je že obsodil tamkajšnji ravnatelj.

Vsi so gledali Lauro ...

15.12.2014, 09:11

Medtem ko je pri nas že stisnil mraz in smo ob deževnih dneh že skorajda pozabili, kako je, ko posije sonce, je Laura uživala na plaži. A uživala ni le ona ...

Prepričajte jo, da poskusi tole!

12.12.2014, 11:42

Ženske, ki se ukvarjajo s kakršno koli obliko športne aktivnosti, so že v osnovi bolj seksi. Če samo pomislimo na potne kapljice, ki polzijo po njeni razgaljeni koži, čvrsto ritko in kondicijo med rjuhami … No, po ogledu tega posnetka pa si boste zaželeli, da bi vaša boljša polovica trenirala jogo. Kot vidimo, je joga lahko noro seksi in če si predstavljamo še vso to gibljivost med kakšno drugo aktivnostjo … Uf!

Ljubezen – kaj je že to?!

12.12.2014, 11:15

Ženske nam zelo rade očitajo, da jih s svojimi dejanji pogosto ponižujemo. Nekatere zagrizene feministke nas primerjajo celo s teroristi in nas obtožujejo kulturnega seksizma, čeprav v bistvu sploh ne vem točno, kaj to pomeni. Mislijo morda na moške fantazije o seksu z eksotičnimi ženskami? Je to morda prepovedano? Taki pač smo. Fantaziramo o prelestnih Azijkah ali Afričankah z bujnimi oblinami, pa kaj?

Grozi ji obsojeni morilec!

12.12.2014, 14:27

Obsojeni morilec O.J. Simpson pozna Kim Kardashian že od rojstva, saj je prijateljeval z njenima staršema. Kot poročajo ameriški mediji, je nekdanji nogometaš popolnoma obseden z njo. Je Kim v nevarnosti?

Policistke v težavah, in to je razlog!

05.12.2014, 21:17

Šestim policistkam grozi odpoved. Kot razlog za uvedbo disciplinskega so višji organi navedli objavljanje neprimernih in preveč provokativnih fotografij na socialnih omrežjih.

Zakaj ženske to počnejo?!

04.12.2014, 08:37

Tako kot naj bi ženske odbijale recimo bele visoke nogavice na moškem med seksom in pretirano vsiljevanje jezika v usta, je tudi nekaj stvari, ki motijo nas, moške. Pred vami je 10 'zmagovalnih'.

Samo za ...

03.12.2014, 12:27

Vašemu božičnemu drevescu primanjkuje opaznih okraskov? Se vam zdi okrasitev dolgočasna in neizvirna? Potem so 'pornamenti' nekaj, kar bo popestrilo okrasitev in na vaše obraze – in obraze vaših gostov – narisalo nasmešek.

Poišči 'zver' v njej!

03.12.2014, 09:17

Ste eden tistih, ki sedijo križem rok in čakajo, da njihova najdražja postane prava tigrica v postelji, a se to ne zgodi? Potem je čas, da se lotite podviga in 'zver' v njej prebudite sami!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek