Članki

A one to resno?!

15.04.2014, 13:07

Večina žensk jim zavida, večina moških si jih želi. Pa vendar nekatere izmed najbolj privlačnih žensk na svetu, ki so obveljale za seks simbol, o sebi menijo ravno nasprotno. Presenetilo vas bo, kaj si nekatere zvezdnice mislijo o sebi.

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

12.04.2014, 16:28

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

O čem razmišlja, ko je govora o analnem seksu?

14.04.2014, 10:08

Nobena skrivnost ni, da večina žensk v analnem seksu ne vidi užitka. Bodisi zaradi strahu bodisi zaradi neprijetne izkušnje v preteklosti. Ko se ženska odloči za analni seks, ji tako glavo preplavijo najrazličnejše misli in dvomi. Še posebej pa je njena glava polna misli, ko je govora o njeni prvi takšni izkušnji. Kakšnih?

Popović: 'Skupaj sva bila le pet, šest dni'

11.04.2014, 09:57

Zbadanja med enim najbogatejših Srbov Milanom Popovićem in hrvaško pevko Severino ni in ni konec. Čeprav si pevka lahko po dolgi agoniji oddahne, kajti sodišče je skrbništvo nad njunim sinom Aleksandrom dodelilo prav njej, pa je Milan sedaj začel intenzivneje sodelovati z mediji. Če je pred nekaj dnevi dejal, da ga pri vsem najbolj skrbi, kako otroku povedati, da je Severina posnela pornič, pa se je razgovoril tudi v intervjuju za srbski Blic, v katerem je dejal, da zveza med njim in Severino ni temeljila na ljubezni, saj naj bi skupaj živela le nekaj dni.

To pa je problem!

10.04.2014, 15:38

Star sem 38 let, sem srečno poročen in imam tri otroke. Seksam redno in kar pogosto. S partnerico imava normalne predigre in se kar privlačiva, samo čisti seks traja kakšno minuto, dve, največ tri. Več sigurno ne, saj mi potem erekcija upade in se mi ne dvignne več, čeprav si to želim. Šel sem k svoji zdravnici in ji povedal za svojo težavo, pa mi je rekla le, naj poskusim 'vreči preko ramen' in bo bolje. Po vseh teh letih si samo želim, da bi zdržal malo dlje, vendar ne gre. Žena me sicer tolaži, da je dovolj, vendar meni ni. Lp, ktm 950.

10 pravil seksa za eno noč

11.04.2014, 09:04

Seks za eno noč je fantazija domala vsakega moškega. Nekaterim z leti postane pravilo, spet drugi se v njem preizkusijo, a najdejo sorodno dušo in se mu odpovedo, tretji se ga tako rekoč bojijo. Če vas mika strastna avantura, vam utegnejo priti spodaj našteta zlata pravila seksa za eno noč še kako prav.

Diplomacijo pretresa hud seks škandal!

09.04.2014, 13:17

Nekaj zaposlenih na ameriškem konzulatu v italijanskem Neaplju je odkrilo neverjetno, pravzaprav grozljivo razvratno plat življenja konzula Donalda Moora. Svojo diplomatsko misijo v času mandata med leti 2010 in 2013 naj bi namreč izkoristil za ustanovitev 'mini bordela', v katerem so glavno vlogo igrale lokalne prostitutke, ki mu jih je v največji meri zagotavljala zloglasna Comorra. V svoje stanovanje naj bi jih dnevno odpeljal do tri.

Smrdi, smrdi, kako smrdi!

08.04.2014, 15:32

Imam en problemček, ni pa nujno, da se temu lahko reče problem ... Namreč imam punco, zelo jo imam rad, z njo uživam, ampak problem pride pri oralnem zadovoljevanju ... Zelooooo rad bi jo zadovoljil tam spodaj, ampak me tisti vonj in okus zelo odrivata od tega ... Zelo rad bi to počel, ampak kako lahko to preprečim? Firšt

Želi si ženske, ki ga bo obdelala

04.04.2014, 15:57

Zdravo Brane! Star sem 36 let. Živim na kmetiji nad Trbovljami. Ker živim na kmetiji, sem se vsa svoja leta posvetil le kmetovanju in družini, zato nisem imel stikov s puncami. Nekega dne sem se nato začel samozadovoljevati in to se je le stopnjevalo. Nisem vedel, kaj naj naredim. 'Jajca' so bila vedno polna. Pomagaj, prosim ... Kako naj pridem v stik s punco in ji zaupam, da sem devičnik? Torej časa za ljubezen nisem imel in mislim, da je skrajni čas, da stopim v stik z neko žensko, ki me bo lahko obdelala in bova skupaj srečna. Kako, da v svojih letih najdem punco svojih let? In ji pri tem zaupam, da še nisem seksal in samo 'drkam'? Nič nimam od tega, da gledam porno filme ter masturbiram, ker bom še kakšne žulje dobil na roki. Malce mi je nerodno, ampak še dobro, da imamo tebe, ki rad pomagaš. Že vnaprej se zahvaljujem. LP, anonimnež36.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3