Članki

Slovenke se ponujajo za 200 evrov

22.08.2014, 09:11

Pred približno dvema letoma smo med brskanjem po internetu na enem od družbenih omrežij, namenjenih iskanju partnerja za potovanje, našli oglas, v katerem je, po fotografiji in navedenih podatkih sodeč, Čepinova tujcem ponujala seksualne usluge. Na isti strani je zdaj še oglas La Toye in še nekaj drugih Slovenk.

18-letnica trepeta: boli s tremi prsti - kako bo šele s penisom?!

22.08.2014, 09:26

Zdravo, stara sem 18 let in sem še nedolžna. Svojo nedolžnost hočem shraniti za nekoga, ki si res zasluži, in vsi moški do zdaj to niso bili. Glede tega pa me zanima nekaj. Redno se samozadovoljujem, ampak ne z prsti, saj uporabljam tuš. Zadnjič sem probala v vagino potisniti en prst, seveda je najprej malo zabolelo, ampak drugače je šlo brez problema. Ko sem probala potisnit noter 2, je že malo zabolelo in ni šlo več tako kot prej in tudi nisem ju mogla do konca dati nor, ko pa sem potisnila noter 3 prste, pa je bolelo kot hudič in tudi nisem ju dobila za nič noter. In zaradi tega mene zelo skrbi glede prvega seksa, ker ali je kaj narobe, da nista šla not do konca 2, kaj šele 3 prsti? Ali to pomeni, da tudi penis ne bo mogel ... zavedam se, da bo prvi seks bolel in da moja skrb glede tega dela stvari še hujše, ampak res me skrbi, da če še prsti ne grejo notri, potem niti penis ne bo.

Najbolj moteče pri seksu: Od 'goltanja' do kondomov!

21.08.2014, 11:27

Moški se mora v postelji počutiti kot glavna zvezda iz porniča, to se verjetno strinjate, kajne? Katere pa so stvari, ki onemogočajo, da se tako počutimo?

Je prostitucija res bolj varna?

20.08.2014, 11:41

Prostitucija velja za nastarejšo obrt na svetu, a če je nekoč ta za mnoge zelo sporen poklic veljal za enega najbolj nevarnih, naj bi ga sodobna tehnologija močno posodobila in revolucionirala ter naredila bolj transparentnega.

+18: Kako sta seksala med šotori!

19.08.2014, 13:17

Če se mladi mesenim užitkom predajajo s strastjo in zagnanostjo, za par na posnetku tega ne bi mogli trditi. Že res, da sta za seks izbrala zanimivo in razburljivo lokacijo, kar sredi šotorskega tabora na festivalu Tomorrowland, ki se je nedavno odvijal v Belgiji, toda težko bi rekli, da sta se seksa lotila s polnim zagonom.

Lahko tudi moški hlinijo orgazem?

18.08.2014, 14:34

To, da veliko žensk hlini orgazem, ni skrivnost. Se pa že nekaj časa pojavljajo ugibanja, ali to lahko počnejo tudi moški. Večina strokovnjakov trdi, da lahko tudi predstavniki močnejšega spola zaigrajo ejakulacijo, čeprav je orgazem pri moških veliko kompleksen fenomen kot pri ženskah.

Slovenec ob dolgčasu masturbira

18.08.2014, 11:17

V naši spletni anketi smo vas spraševali, na kaj najprej pomislite, ko se zjutraj zbudite, in kaj počnete, ko vam je dolgčas. Rezultati so precej presenetljivi.

Babica zaradi seksa v javnosti v zapor

14.08.2014, 14:06

Poročena 68-letna mati 4 otrok in babica 14 vnukov je na javnem mestu seksala s skoraj 20 let mlajšim moškim, zaradi česar bo morala za pol leta za zapahe.

Tamarina slika po seksu pristala na spletu ...

14.08.2014, 13:53

Tamara Milanović, mlada srbska pevka, ki je v šovi X Factor osvojila drugo mesto, je objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojim fantom v postelji.

Tako dolgo traja, da mu pride ...

14.08.2014, 10:22

Zdravo, Brane, pogosto berem tvojo rubriko, tudi na svoja vprašanja najdem večkrat odgovore. Sedaj pa se je tudi pri meni pojavil problem in bi te rada vprašala za nasvet. Stara sem 21 let, moj fant je dve leti starejši. Skupaj sva skoraj eno leto, osebnostno se super ujameva. Tudi glede seksa sem nora nanj, tudi on name. Na začetku, ko sva postala spolno aktivna, sem vedno komaj čakala, da se spet vidiva. Naj omenim, da nisva ravno blizu doma, tako da se vidiva 2 do 3 dni na teden. Seks je bil sprva neverjeten, že ko se me je začel dotikati, sem postala takoj čisto ... Seksala sva tudi do 4-krat na dan, ker sva si drug drugega tako želela. Problem se je pojavljal že takrat, vendar nanj nisem bila tako pozorna. Torej problem, zaradi katerega ti pišem, je, da moj fant rabi res doooolgo, da mu pride (tukaj govorim o kake pol ure intenzivnega ukvarjanja z njegovim lulčkom). Seveda ko seksava po daljšem času ali na kakih nenavadnih mestih mu pride hitreje, če pa seksava že drugič ali tretjič, pa to traja, tako da še že naveličam, čeprav se sliši grozno. Tudi sam pravi, da mu je nerodno, da tako dolgo rabi, vendar jaz vedno rečem, da me to ne moti. Saj tudi če mu bom povedala, ne vem, kako bi to spremenila? Jaz vaginalnega orgazma še nisem doživela, pa čeprav seksava zelo dolgo, tako da mene že začne vse boleti. Klitorisni orgazem včasih doživim, pri tem mi ponavadi pomaga z roko in usti. Strah me je, kako se bo to nadaljevalo, če se ne bom vsega skupaj jaz preveč naveličala, ker že zdaj včasih, ko sem utrujena, rajši rečem, da greva rajši spat, ker vem,da se bo to zavleklo. Upam, da mi veš kaj svetovati, ker zveze ne bi rada prekinila, ker se res super razumeva in ne kregava. Najlepše hvala za odgovor, tvoja Marjetica.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Katera Slovenka ima najlepše oprsje?

Seksi selfie - 3