Članki

23-letni Slovenec: Invalid in v hudi stiski

02.09.2014, 08:07

Zdravo brane! velikorat berem tvoj forum im mi je zelo vsec saj znas pomagat ljudem zato sem se tudi odlocil da se obrnem nate saj imam problem..star sem 23 let in sem na vozicku res da samo ne morem hoditi ampak to se zacne moja tezava imam problem rad bi spoznal punco vendar imam tezave z samozavestjo .. ne vem kako naj se priblizam punci oz zacnem pogovor z njo saj me je strah da me bo takoj zavrnila ker danes ljudje gledajo samo zunanjost in te majo za drugacnega ce si na vozicku al karkoli meni zunanjost ni pomebna ampak srce. Upam da bos mi znal svetovati ker ne vem vec kaj naj naredim.

To pa je mazohizem!

02.09.2014, 07:58

Ekipa Whatever se je odpravila po Evropi in preverjala, kako 'lahka' so dekleta. Mladenič po imenu Brian je tako kar 200 deklet vprašal, ali bi seksala z njimi. In reakcije?

Lina, kaj pa počneš?!

29.08.2014, 09:46

Slavni italijanski modni oblikovalec Roberto Cavalli se je na počitnicah v Grčiji predajal užitkom v družbi svoje veliko mlajše spremljevalke Line. A paparaci jima niso dali miru.

Tako se je imel v svingerskem klubu!

28.08.2014, 09:23

Svingerstvo je v družbi še vedno tabu tema. Ste se kdaj spraševali, kako svingerstvo sploh izgleda? Španec Pablo se je odločil izkušnjo deliti s svetom ...

Bravo, Resnik, to je pogum!

26.08.2014, 09:45

ŽIVIJO! Z ženo sva že dolgo skupaj, vendar ne dobesedno, saj sem jaz dolga leta delal na terenu. Jaz sem star 47, ona 7 let manj, imava čudovita otroka, bi lahko rekel, popoln zakon, vendar le čez dan, ko se stemni, ni več tako, priznam, da sem slab ljubimec. Težko ugotovim, kaj bi najbolje njej ugajalo, oba sva bolj rekobesedna in je komunikacija zvečer popolnoma zatajila, zdaj se malo trudiva pogovarjati, dogajalo se je, da sem bil vedno prehiter in je bilo hitro končano, zdaj traja mnogo dlje, pa vendar ona ne doživi, tistega, kar bi morala. Vedno me je krivila, da gledam samo zase, pa nič nanjo, čeprav je ona mislila s tem, ko je meni prišlo, da si jaz mislim, da sem zmagovalec. Obupno sem se počutil, pa ne že spet prehitro, zdaj se mi film vrti nazaj, pa me preganjajo čudne misli, saj sva imela pred približno 15 leti enga prijatelja. Z njim naju je spoznala njena kolegica, enkrat sem na njenem tel. našel ljubezenski sms, potem sta rekla, da je bil namenjen drugi osebi z enakim imenom, vendar tega nisem verjel. Od takrat dalje ga nisem smel videti blizu hiše, bi ga ubil. Pri nas je ostajal dolgo v noč in tašča je celo rekla, naj bo eden - sva imela takrat 4 leta starega otroka in ona je trdila, da z njim nima nič, po tistem sem mu jaz napisal sms in od takrat ga nisem več videl. Za njo ne vem, vem, da je težko, vendar ji ne verjamem: rad bi se znebil tega občutka, saj zdaj že nekaj časa ne delam na terenu, pač pa doma, rad bi, da bi tudi ona uživala, pa mi pravi, da je zdaj prepozno, da sem tisto njeno strast uničil ker sem bil vedno prehiter, mene vsakič, ko na to pomislim, oblijejo solze, tudi v službi med delom. Pravim ji, daj vodi ta najin ples, čeprav sem slab plesalec, pa bova kljub temu zaplesala, prosim te, povej mi samo mnenje ali kakšen napotek, saj bi rad, da ostanemo normalna družina in midva par, da tudi ona ob tem uživa. Hvala za nasvet, čeprav me solze oblivajo. Čao. Resnik

19 mitov in zablod o seksu!

25.08.2014, 10:52

Če mislite, da o seksu veste vse, ste se zmotili. V to je prepričana tudi ekipa Mental Flossa, ki je skušala s pomočjo dr. Aarona Carolla dokazati, da ljudje verjamemo številnim mitom in zablodam o seksu.

Sredi trga jahala 30-letnika, a tudi policisti je niso mogli 'odtakniti'!

25.08.2014, 10:09

»Samo še to smo rabili,« so ogorčeni prebivalci italijanskega mesteca Mestre, ki ne odobravajo dejstva, da sta se 45-letna ženska in 30-leti moški strastem predala kar sredi trga.

Vpričo otrok 40 minut seksala na nabito polni plaži

25.08.2014, 13:00

Seks na plaži morda zveni romantično, toda med gnečo turistov utegne biti precej nenavadno ...

18-letnica trepeta: boli s tremi prsti - kako bo šele s penisom?!

22.08.2014, 09:26

Zdravo, stara sem 18 let in sem še nedolžna. Svojo nedolžnost hočem shraniti za nekoga, ki si res zasluži, in vsi moški do zdaj to niso bili. Glede tega pa me zanima nekaj. Redno se samozadovoljujem, ampak ne z prsti, saj uporabljam tuš. Zadnjič sem probala v vagino potisniti en prst, seveda je najprej malo zabolelo, ampak drugače je šlo brez problema. Ko sem probala potisnit noter 2, je že malo zabolelo in ni šlo več tako kot prej in tudi nisem ju mogla do konca dati nor, ko pa sem potisnila noter 3 prste, pa je bolelo kot hudič in tudi nisem ju dobila za nič noter. In zaradi tega mene zelo skrbi glede prvega seksa, ker ali je kaj narobe, da nista šla not do konca 2, kaj šele 3 prsti? Ali to pomeni, da tudi penis ne bo mogel ... zavedam se, da bo prvi seks bolel in da moja skrb glede tega dela stvari še hujše, ampak res me skrbi, da če še prsti ne grejo notri, potem niti penis ne bo.

Najbolj moteče pri seksu: Od 'goltanja' do kondomov!

21.08.2014, 11:27

Moški se mora v postelji počutiti kot glavna zvezda iz porniča, to se verjetno strinjate, kajne? Katere pa so stvari, ki onemogočajo, da se tako počutimo?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8