Članki

Katarina, kot je ne poznate!

16.04.2014, 08:56

Plavolasa lepotička Katarina Jurkovič je moškemu svetu večinoma znana po privlačnem videzu, zapeljivem pogledu in seksi telesu, ki ga je na veselje mnogih v celoti razkrila pred časom v priljubljeni moški reviji. Toda razkazovanje telesa še zdaleč ni edina stvar, s katero se vsestranska Katarina ukvarja. Med drugim se je nedavno preizkusila tudi v filmskih vodah, ko je nastopila v slovenskem filmu Izhod, ki si ga lahko kadarkoli ogledate na VOYO. Z lepotičko smo ob tej priložnosti prijetno poklepetali. Preberite, kaj nam je zaupala!

Želi si ženske, ki ga bo obdelala

04.04.2014, 15:57

Zdravo Brane! Star sem 36 let. Živim na kmetiji nad Trbovljami. Ker živim na kmetiji, sem se vsa svoja leta posvetil le kmetovanju in družini, zato nisem imel stikov s puncami. Nekega dne sem se nato začel samozadovoljevati in to se je le stopnjevalo. Nisem vedel, kaj naj naredim. 'Jajca' so bila vedno polna. Pomagaj, prosim ... Kako naj pridem v stik s punco in ji zaupam, da sem devičnik? Torej časa za ljubezen nisem imel in mislim, da je skrajni čas, da stopim v stik z neko žensko, ki me bo lahko obdelala in bova skupaj srečna. Kako, da v svojih letih najdem punco svojih let? In ji pri tem zaupam, da še nisem seksal in samo 'drkam'? Nič nimam od tega, da gledam porno filme ter masturbiram, ker bom še kakšne žulje dobil na roki. Malce mi je nerodno, ampak še dobro, da imamo tebe, ki rad pomagaš. Že vnaprej se zahvaljujem. LP, anonimnež36.

Harry spet v središču pozornosti?!

28.03.2014, 11:39

Resničnostni šov 'Sanjski moški' sicer samskim ženskam resda obljublja, da bodo spoznale simpatičnega in premožnega lepotca, a ena izmed ameriških televizijskih postaj je šla še korak dlje in bo samska dekleta poslala v boj za srce samega princa Harryja – no, vsaj na videz.

Kdo razume ženske?!

27.03.2014, 13:45

Če je veljalo, da najboljšega prijatelja spoznaš v nesreči, potem zagotovo drži, da najboljšo prijateljico spoznaš na pijači. Super je, če je tudi njeno načelo, da eden ni nobeden in da šampanjec za zajtrk naredi lep še tako blesav dan. Med prijateljicami seveda veljajo določena pravila, ki se jih nikoli ne sme kršiti. Predvsem prijateljica nikoli ni tvoja konkurenca.

Štajerka, ki ve, kaj hoče!

18.03.2014, 11:41

26-letna Pia Sara Odlag se je rodila v Münchnu, danes pa živi v Mariboru. Privlačna Štajerka se je Sloveniji prvič predstavila leta 2007 na izboru Miss Universe, te dni pa njeno golo telo krasi strani priljubljene moške revije. Poziranje pa še zdaleč ni vse, s čimer se rjavolaska ukvarja. Poleg manekenstva jo namreč zanima ogromno reči, te dni pa se mudi tudi na ženevskem avtomobilskem sejmu.

Če tega ne počnete, se ne čudite ...

10.03.2014, 09:07

Ni malo moških, ki se pritožujejo nad svojimi ženskami - in obratno, seveda. Dejstvo pa je, da bi bilo vsem veliko lažje, če bi poznali nasprotni spol vsaj do te mere, da bi razumeli partnerjeve potrebe, pričakovanja in želje, si stopili nasproti in zaživeli v sožitju. Preberite si 10 nasvetov, kako bi moški morali skrbeti za svojo žensko in kaj bi ji morali nuditi, da bi zveza funkcionirala tako kot mora.

Vsi se slinijo, a istočasno bežijo od nje!

28.02.2014, 15:18

Elisabetta Canalis velja za eno najbolj seksi žensk na svetu. Viktorijin angelček, nekdanja ljubica filmskega igralca Georgea Clooneyja in mamica, pa je večkrat pokazala tudi svojo 'poredno' in erotično plat.

Samo za ...

24.12.2013, 14:39

Vašemu božičnemu drevescu primanjkuje opaznih okraskov? Se vam zdi okrasitev dolgočasna in neizvirna? Potem so 'pornamenti' nekaj, kar bo popestrilo okrasitev in na vaše obraze - in obraze vaših gostov - narisalo nasmešek.

Povešene prsi? Morda, a njena zadnjica je še kako čvrsta!

28.11.2013, 13:29

Letos koledarjem za leto 2014, ki jih krasijo telesa svetovnih zvezdnic, kar ni videti konca. Po Beyonce, Kelly Brooke, britanski lepotici Helen Flanagan ter pevki Cherly Cole, ima sedaj svojega tudi avstralska zvezdnica Kylie Minogue. Na zapeljivih, a zelo okusnih fotografijah, ki jih je za koledar posnela, je Kylie dokazala, da je njena ritka še vedno tako seksi, kot je bila v spotu za uspešnico Spinning around!

Dragovićeva pozirala popolnoma gola

22.11.2013, 15:17

Manekenko Tatjano Dragović večina pozna kot nekdanjo ženo teniškega asa Gorana Ivaniševića. Par je pred nekaj meseci oznanil, da se po 17 letih zakona ločuje, Tatjana pa v samskem stanu očitno nadvse uživa. Lepotica se je razgalila za novo reklamno kampanjo in za boljšo promocijo pokazala vse svoje čare!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3