Članki

Ob trenerjevi hčeri so vsi ponoreli!

17.09.2014, 09:20

Komaj 20-letna Marianna Gautieri je na spletu povzročila pravo evforijo. Z objavljanjem svojih izzivalnih fotografij je postala pravi hit v Italiji. Je to najboljša propaganda za nogometni klub, v katerem dela njen oče kot trener?

Gostilna išče šefa: Špela obžaluje!

16.09.2014, 12:05

Šov Gostilna išče šefa je kot prva zapustila najmlajša tekmovalka, Špela Klopčič. 19-letnica iz Preloga pri Domžalah je po izobrazbi gastronomka-hotelirka. Njena babica je bila po poklicu kuharica, a sama se je doslej preizkusila le v vlogi pomočnice kuharja. Ob odhodu ni skrivala velikega razočaranja, nam pa je zaupala, kako se je počutila v šovu.

Vas, o kakršni sanja vsak moški!

05.09.2014, 11:26

Si predstavljate naselje, kjer živijo samo samske lepotice, ki neizmerno hrepenijo po moški družbi? Ta 'raj na Zemlji' resnično obstaja!

Nekdanja gimnastičarka se je razgalila ...

22.08.2014, 14:10

Gola koža, poletno vzdušje ... si lahko predstavljate še kaj bolj vročega? Italijanska zvezdnica je oboževalce 'pocrkljala' z izzivalnimi fotografijami.

Špela skočila in ...

08.08.2014, 09:42

Nič ni lepšega od sonca, toplega morja in sproščenih deklet na plaži, kajne? Slovenska pevka Špela Grošelj je s svojimi oboževalci na Facebooku delila nekaj utrinkov s svojih počitnic.

Revica, nihče je noče ...

01.08.2014, 15:39

Lucy je model, ki se sooča s hudo težavo - nikakor ne najde moškega, ki želel biti z njo v zvezi! Zato je izdelala 'plan B'.

Zasačili znano pevko: ni vedela, da jo fotografirajo ...

10.07.2014, 13:14

Nekdanja članica skupine Pussycat Dolls polni naslovnice rumenih medijev s svojim golim oprsjem. Ashley Roberts so namreč paparaci zasačili med sončenjem zgoraj brez in s tem zagotovo nekoliko zagrenili počitniški oddih, ki ga lepotička preživlja na eni od priljubljenih eksotičnih destinacij.

Slovi kot 'plajer', ki išče seks, v resnici pa ...

01.07.2014, 09:57

Zdravo Brane! Zanima me, če bi slučajno vedel, kako naj punci dokažem, da mi nekaj pomeni in da me ne bo imela le za 'plejerja', ki išče samo seks. Nekateri so si namreč izmislili, da menjavam punce kot spodnje gate in zdaj mi nobena ne verjame. Odkar sva se z bivšo punco razšla ne najdem več tiste prave, ki bi mi zakrila bolečino. Še zdaj kdaj pomislim na njo, ampak življenje gre naprej. Če imaš morda kakšno idejo, ali pa nasvet, kako pokazat eni osebi, da se zanimaš za njo, mi prosim povej. Lp! Melckiii

On je seksal z njo, ona z njim NE! Oziroma ...

27.06.2014, 14:05

Imam eno vprašanje. S prijateljico, v katero sem močno zatreskan, sva enkrat 'zabluzila'. Ona je bila takrat zelo pijana, jaz pa trezen. Naslednji dan se mi je zahvalila, da sem pazil nanjo in ji nisem pustil toliko piti, kot je hotela ... Potem pa me je vprašala, kaj se je zgodilo med nama in sem ji povedal, nato pa je vse to izvedel tudi njen fant. Ne jaz ne njena sestra takrat nisva vedela, da sploh ima fanta. Takrat sem jo nekaj časa pustil pri miru, potem pa mi je povedala, da sta s fantom zaključila. Takrat sem ji tudi nekaj pomagal pri učenju itd. In zdaj mi naenkrat noče več odpisovati in me noče sprejeti na Skypu, kljub temu da mi je sama dala Skype ime. Kaj naj naredim? Gamer.

Prek spleta še gre, v živo pa ...

26.06.2014, 13:25

Jaz bi pa vprašal, kako bi dobil kakšno punco, ker sem samski in sem bolj sramežljiv. Med klepetanjem na spletu sem prijavljen, pa mi ne uspeva najbolje. Potem nekaj časa klepetam, ko kakšni rečem, da se želim z njo dobiti v živo, mi pa vse dogovorijo z 'ne, nimam časa', 'se bova zmenila', 'saj boš našel pravo' ... Iščem samske, stare od 18 do 40 let, z otrokom ali brez ... Lepo bi te prosil, če mi lahko pomagaš nekako pri tem. Marko

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8