Članki

Zadnje novice o stanju Schumacherja

07.03.2014, 14:53

Zdravstveno stanje sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1, Nemca Michaela Schumacherja, ostaja nespremenjeno.

Vedno slabše mu kaže ...

14.02.2014, 09:55

Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1, Nemec Michael Schumacher, ki se po hudi decembrski nesreči na smučanju v Meribelu še vedno ni zbudil iz kome, je po poročanju nemškega dnevnika Bild prejšnji teden staknil še pljučnico.

Namigovanja kar ne potihnejo ...

07.01.2014, 09:32

Najpomembnejša bitka sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 Michaela Schumacherja traja že dober teden dni, a so nekatere okoliščine hude nesreče še vedno zavite v tančico skrivnosti. Z vsemi odgovori naj bi postreglo uradno poročilo, ki naj bi ga francoska policija razkrila sredi tedna, nekaj pa so se jih nemški novinarji odločili poiskali kar na lastno pest. Preverite, kaj so odkrili!

Točka za zmago!

25.04.2013, 14:39

Na nedavnem lepotnem izboru najlepše športnice v naši deželi pod Alpami so organizatorji okronali novo miss športa, ki je na vrhu nasledila lanskoletno zmagovalko Uršo Klavs. Ta čast je pripadla komaj 18-letni Kamničanki Klari Krošelj, ki je vse navzoče navdušila s svojo sproščenostjo in simpatičnostjo. Kot velika zmagovalka se je po koncu izbora domov odpeljala z novim jeklenim lepotcem, v katerem ji je družbo delal tudi 'stari' spremljevalec, fant Janez.

Je znana Slovenka res prevroča?

11.03.2013, 10:38

Na eni od zadnjih fotografij, ki jih je Sabina Remar objavila na Facebooku, je lepotička zelo zapeljivo pozirala. Eden od njenih oboževalcev je menil, da je temnolaska kar (pre)vroča. Ste enakega mnenja tudi vi? Pri Sabini smo preverili, ali ji tovrstni komplimenti laskajo in kako se pusti zapeljati.

Kje so končale znane slovenske nagice?

28.02.2013, 07:37

Marsikatera slovenska lepotička je po tem, ko je odvrgla vsa oblačila in se slekla za elitno moško revijo, postala zanimiva za medije. Torej jim razgaljanje na naslovnici revije ni prineslo samo dobrega honorarja, ampak tudi slavo in prepoznavnost, ki so si ju želele. In kje so danes?

Preživeli so nesrečo raketoplana Columbia

01.02.2013, 15:54

V nesreči raketoplana Columbia, ki je zaradi mehanske poškodbe razpadel ob vrnitvi v Zemljino atmosfero, so umrli vsi člani posadke. Reševalci pa so med razbitinami našli preživele.

Kaj se je zgodilo s Keiro?!

01.02.2012, 16:29

Slavni igralki Keiri Knightley nobena vloga ni pretežka, saj se je pred kamero že večkrat slekla, sedaj pa je šla še malce dlje. V filmu A Dangerous Method, ki pripoveduje zgodbo o psihiatru Carlu Jungu in o začetkih psihoanalize, je tako pred kamero prejela tudi nekaj udarcev.

Nina Osenar med najbolj 'hudimi' slovenskimi temnolaskami ...

24.01.2012, 15:11

V Sloveniji je kup lepih deklet. Med zvezdnicami pa imamo kar nekaj lepotic, ki redno spreminjajo barvo las. Kar preveč žensk se tako odločil za svetlo barvo las. Ste tudi vi opazili, da temnolask prav primanjkuje? Na portalu moškisvet.com pa so nam prav temnolaske zelo pri srcu ... Poglejte, katere nas najbolj navdušujejo!

Sara se ne boji pozirati gola

11.01.2012, 09:27

Sara Corrales je igralka, fotomodel, plesalka in poslovna ženska. A kar nas najbolj zanima, je dejstvo, da se za dovolj veliko vsoto brez sramu sleče.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3