Članki

Daria ni sramežljiva ...

19.04.2014, 17:36

V Rusiji rojena Daria Badanina, ki je sicer odraščala v Vancouvru in Washingtonu, trenutno živi in dela v Los Angelesu. Je pevka in igralka, nazadnje pa smo jo lahko občudovali v seriji Shameless, v kateri je zaigrala rusko prostitutko.

V teh hlačkah je užival le en Slovenec!

07.04.2014, 12:09

Marija Šarapova ni zgolj ena vodilnih svetovnih teniških igralk, je tudi ena najlepših žensk na svetu. Ruska lepotička si je prejšnji teden privoščila oddih v mehiškem Cancunu, kjer so ji bili ves čas za petami tudi nadležni in vedno pozorni paparaci.

Z Rusi - nič več!

01.04.2014, 11:51

V Ukrajini so se pojavili pozivi k seksualnemu bojkotu ruskih moških. Skupina na Facebooku, ki se je poimenovala "Ne daj Rusom", Ukrajinke spodbuja, naj se borijo proti sovražniku z vsemi sredstvi in naj se zato odrečejo tudi seksu z Rusi, poroča makedonska tiskovna agencija Mia.

Po pol leta kozmonavta in astronavt znova na Zemlji

12.03.2014, 13:57

Dva ruska kozmonavta in ameriški astronavt so se po več kot pol leta na Mednarodni vesoljski postaji (ISS) danes varno vrnili na Zemljo. Rusa Oleg Kotov in Sergej Rjazanski ter Američan Mike Hopkins so v kapsuli sojuz ob 4.24 po srednjeevropskem času pristali blizu odročnega kraja Džezkazgan v Kazahstanu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kate zapeljevala na plaži!

08.03.2014, 20:56

Seksi lepotička in zmagovalka na ruskem tekmovanju za bikini model 2013 Kate Usmanova je v preteklih dneh s svojimi vročimi oblinami zapeljevala na plaži Miami Beach.

Današnji dan si boste zapomnili!

05.03.2014, 07:54

5. marec je datum, ki si ga bomo vsi zapomnili. Zemljo bo namreč na razdalji med našim planetom in luno obšel asteroid DX110, ki so ga odkrili šele letos.

To morate vedeti o Krimu!

05.03.2014, 07:51

Ko je bilo že videti, da se situacija po izbruhu demonstracij in krvavih protestov na Majdanu ter odstavitvi predsednika Viktorja Janukoviča v Ukrajini le nekoliko umirja, se je vsa napetost prenesla na Krim, južni del Ukrajine, kjer imajo Rusija, 'padli predsednik' Janukovič in njegova Stranka regij izjemno močno podporo. Z zamenjavo oblasti v Kijevu so namreč vstali krimski Rusi in rusko govoreči krimski Ukrajinci, njim v bran pa je stopil ruski predsednik Vladimir Putin.

Putinova je na remontu pri sosedih

28.02.2014, 09:08

Luksuzna jahta ruskega predsednika Vladimirja Putina je na generalnem remontu v podjetju Brodotrogir v Trogirju, so potrdili na spletni strani omenjenega podjetja. Gre za luksuzno jahto Čajka (Galeb), ki je dolga 53,8 metra. Za potrebe ruskega predsednika so jo kupili v času mandata Putinovega predhodnika Dmitrija Medvedjeva.

Med tekmo Slovenija-Rusija je hokejiste obiskal Putin ...

19.02.2014, 08:45

Na spletu se je po tekmi naših hokejistov z Rusijo na strani YouTube pojavil šaljiv video, v katerem se je uporabnik Medijski Mogotec pošalil na račun Putina ob vmesnem rezultatu 3 : 2 za Rusijo. Poglejte si ga, ne bo vam žal!

Slovensko naravno katastrofo povzročil NATO?!

19.02.2014, 08:42

Obstaja na stotine, če ne kar tisoče teorij zarot in mnoge med njimi vključujejo bitja z drugih planetov. In ne nazadnje, vesolje je ogromno. Kaj pa če katera od njih drži?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3