Članki

Ti, ti, Putin!

27.02.2015, 13:38

Osem mesecev zaporne kazni in globa v višini 600 evrov. To je kazen, ki jo bo morala odslužiti, razen če plača 30.000 evrov odškodnine tožniku.

Big Brother: Seks na vsakem koraku?!

23.02.2015, 08:10

Udeleženci ruske različice šova Big Brother se ne ozirajo na dejstvo, da lahko javnost vidi prav vse, kar počnejo med štirimi stenami. Stanovalci tako nimajo težav s pretepanjem sostanovalk, ponoči pa v sobah prej kot tišina vlada glasno vzdihovanje.

Bizarno: To so grobnice ruskih mafijcev!

05.02.2015, 14:31

Luksuzni avtomobili, vile, obleke ... izkazovanje razkošja je del življenja mafijskih veljakov. Če 'pomembneži' že živijo v stilu, v stilu tudi odidejo na drugi svet.

Igra, ki ruši rekorde!

05.02.2015, 08:41

Ko je Mathew Inman, ki je zaslovel kot ustvarjalec spletnih stripov The Oatmeal, na platformi Kickstarter predstavil projekt Exploding Kittens (Eksplodirajoče mucke), je prosil za okoli 10.000 dolarjev finančnih sredstev za zagon projekta. Kar je dobil, je preseglo vsa pričakovanja!

Uf, ob ogledu tega posnetka Marije se vam bodo pocedile sline!

30.01.2015, 12:47

Na milijone moških po vsem svetu vzdihuje za lepo in postavno rusko teniško igralko Marijo Šarapovo in se jim sledijo sline, ko v kratkem krilcu teka sem ter tja po igrišču. Nedavno pa je po spletu zaokrožil počasen posnetek z enega izmed turnirjev, ki prikazuje njeno vročo zadnjico počasi in od blizu. Uf, kako zavidamo njenemu izbrancu Grigorju Dimitrovu!

'Pravi Tito je klal srbske otroke!'

30.01.2015, 09:59

Miroslav Todorović, avtor knjige 'Hohštapler', verjetno najbolj kontroverzne knjige o Titu, trdi, da gre za zgodbo o "avstroogrskem 'podnaredniku' Josipu Brozu, ki naj bi kot pripadnik zloglasne 42. vražje divizije dobil medaljo za hrabrost in na bajonet nabadal srbske otroke".

Mimoidoči posneli brezdomca med vročo akcijo

19.01.2015, 13:40

Zdi se, da je seks v javnosti postal že prava modna muha. Nedavno so v ruskem mestu Astrakhan posneli dva brezdomca, ki sta se strastem predajala v prostoru z bankomatom, ki je zaprt le s steklenimi vrati.

Ostal je brez!

15.01.2015, 09:13

Nedavno je Cristiano Ronaldo še praznoval, ko je prejel zlato žogo in bil znova razglašen za nogometaša leta. A kot kaže, tudi njemu ne gre vedno vse po načrtih.

Islamski skrajneži z novim grozljivim posnetkom usmrtitve: tokrat streljal otrok!

14.01.2015, 13:57

IS je objavil nov šokanten videoposnetek, ki prikazuje, kako otrok izvede eksekucijo dveh moških. Oba ustreli v glavo. Kot poročajo tuji mediji, naj bi bila moška na posnetku ruska vohuna, ki naj bi delo opravljala v islamski državi.

To je počela na odru pred vsemi!

14.01.2015, 08:36

Da smo ljudje tekmovalni, ni nič novega. Tekmujemo v hitrosti na tekaških stezah, na snegu, v vodi, na dirkališčih. Pa v lepoti, volumnu naših mišič, spretnostih na ledu in v telovadnici in še in še. Pred vami je nekaj najbolj nenavadnih tekmovanj, ki se vsako leto odvijajo širom sveta.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2