Članki

Ženske - jih sploh še rabimo?!

01.04.2015, 08:21

Roboti – vsakdo ima doma vsaj kakšnega, čeprav verjetno niti ne opazimo, kako jih počasi vključujemo v svoj vsakdan in jim nalagamo vse več nalog. Robotski sesalnik, robotske igrače za otroke, kavni avtomat ... Pa bi imeli takšnega, ki bi vam pripravil zajtrk, počistil stanovanje, opral perilo in ga tudi zložil?

Eden najbolj spornih oglasov doslej?!

20.02.2015, 09:29

Če so se še nedolgo nazaj zdeli roboti del znanstvene fantastike, se je v zadnjem obdobju pokazalo, da so ti vse bolj vpeti v naše vsakodnevno dogajanje in da si življenja brez njih praktično ne znamo več predstavljati, pa če si to priznamo ali ne. Nedavno je eden izmed oglasov za novega robota v obliki psa izzval velikansko ogorčenje.

Tako bomo seksali!

05.11.2014, 09:36

V roku nekaj let naj bi bili roboti vse bolj uporabni tudi za povsem vsakdanje zadeve. Ena izmed stvari, za katere naj bi jih lahko prav kmalu uporabljali, naj bi bil tudi seks.

Ne boste verjeli, s kom bi večina rada seksala!

11.06.2014, 09:49

Tehnologija napreduje in se razvija z vsakim dnem, in sodeč po raziskavi, ki so jo naredili v Veliki Britaniji, bi kar vsak peti pristal na seks z robotom.

Saj ni res, pa je!

30.05.2014, 09:14

Na evropskem lunarnem simpoziju, ki se je odvijal v začetku meseca, so predstavniki agencije NASA razkrili, da naj bi v roku 20 let Luno začeli uporabljati kot vadbeno področje, od koder bi ljudi nato pošiljali na Mars.

Bomo kmalu opremljeni kot roboti?

19.05.2014, 07:52

Google Glass je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih tehnoloških naprav, okrog katere se dviga ogromno prahu. A spletni gigant ne počiva na lovorikah, temveč že razvija proizvod, ki bo pomenil revolucijo za novodobni svet.

V oceanu med ZDA in Azijo odkrili ogromno 'celino'!

15.11.2013, 13:00

Nekje med Azijo in Severno Ameriko lebdi 'celina' s površino več milijonov kvadratnih kilometrov. Sestavljena je iz nerazgradljivih odpadkov in močno ogroža ekosistem.

Prihodnost vojskovanja je tu!

11.10.2013, 08:25

Bojni roboti in vozila, keramični kompozitni materiali, laserji, molekularni topovi in umetna inteligenca. Dobrodošli v vojni prihodnosti!

Olajšajte si življenje z močjo misli!

29.08.2013, 14:22

Ste si ob gledanju znanstvenofantastičnih filmov kdaj zaželeli, da lahko vsa opravila izvršili iz udobnega zavetja vašega naslanjača, ob tema pa vam ne bi bilo potrebno migniti s prstom? Ne boste verjeli, a tovrstna tehnologija že obstaja!

Nova oborožitev brezpilotnih letal: pivo

29.05.2013, 07:47

Kljub temu da svetovne vlade že nekaj časa moralizirajo o morilskih napadih brezpilotnih letal, niso vsi leteči ’roboti’ hudobni. Nekateri so celo na moč prijazni in svojim človeškim ’tarčam’ dostavljajo pivo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2