Članki

Takega resničnostnega šova še ni bilo!

19.04.2014, 17:27

V začetku preteklega meseca se je na eni izmed nizozemskih televizijskih postaj pričel vrteti resničnostni šov s pomenljivim naslovom 'Adam išče Evo' ('Adam zkt Eva'), v katerem tekmovalci iščejo svojo sorodno dušo. Nič posebnega, boste rekli. Kaj pa, če vam izdamo, da se šov odvija na enem izmed otokov v Tihem oceanu in da so tekmovalke in tekmovalci popolnoma goli?

Tako jo je 'razdevičila'

18.04.2014, 12:19

Jenna in Nicole, ki sta poznani predvsem tistim, ki spremljajo resničnostni šov The Valleys na priljubljenem glasbenem programu, sta vedno polni presenečenj. Če običajno presenečata z izjavami in izzivalnim stilom oblačenja, sta tokrat pozirali zgoraj brez. Za Nicole je bilo to prvič, da je svoje dojke delila za javnostjo ...

V medije pricurljal še en zvezdniški pornič!

18.04.2014, 13:19

Mimi Faust in Nikko Smith sta zvezdnika resničnostnega šova Love and Hip Hop: Atlanta. Čeprav sta oba vajena, da ju kamere spremljajo na vsakem koraku in se rada izpostavljata javnosti, pa nista vedela, da bo njun pornič pricurljal na internet ...

Ji ni nihče povedal, da se skozi belo majico vidijo bradavičke?

17.04.2014, 09:22

50-letna televizijska osebnost in nekdanja sodelujoča v resničnostnem šovu Celebrity Apprentice Lisa Rinna prav gotovo ne kaže svojih let. Igralka, ki je v prvovrstni telesni formi, namreč redno zahaja v telovadnico, kjer skrbi, da njene mišice ostajajo napete.

Pretresov ni in ni konec!

14.04.2014, 14:25

Ko v zakonu zaškripa, se običajno vsi zavijejo v molk in skušajo težave reševati za zaprtimi vrati. A ne Tori Spelling, hči slavnega režiserja Aarona Spelinga in igralka slavne najstniške serije Beverly Hills 90210. Skupaj s svojim možem Deanom McDermottom sta se odločila za drugačen način reševanja krize. Zakon bosta skušala rešiti pred očmi javnosti, v resničnostni seriji True Tori.

Mednožje, prsi ... Pokazala je vse! Čisto vse ...

09.04.2014, 14:10

Britanska manekenka, starleta, kolumnistka, igralka in tekmovalka v sedmi sezoni britanskega resničnostnega šova Aisleyne Horgan Wallace mora, če želi uspeti v svetu slavnih, poskrbeti, da jo opazijo, kjerkoli se pojavi. Kot kaže, pa svoje poslanstvo jemlje nekoliko preveč resno ...

Poraščeno mednožje je pokazala celemu svetu

02.04.2014, 13:48

Kako daleč so nekateri pripravljeni iti, da bi zasloveli? Nekateri očitno zelo daleč.

Spredaj ji je vse uhajalo, pa še brez spodnjic je bila!

01.04.2014, 09:52

Britanska starleta, ki je zaslovela kot igralka v resničnostni seriji TOWIE (The Only Way Is Essex), se je s svojimi prijatelji odpravila v striptiz klub - in se okolju primerno tudi oblekla. Žal pa, kot kaže, 27-letnica nima ravno izbranega okusa, prav tako tudi ne občutka za estetiko.

Modrčki očitno niso v modi ...

31.03.2014, 11:43

Da se seks prodaja, ni nič novega. Tega se seveda zavedajo tudi zvezdnice, še posebej pa Joanna Krupa, ki ob vsaki priložnosti rada kdaj pokaže več, kot bi lahko. Na nedavni dobrodelni prireditvi se je tako pojavila v prosojni obleki, pod katero ni nosila modrčka ...

'Talentka' gola plesala po ulici!

31.03.2014, 10:22

28-letni ameriški pevki Ashthon Jones, ki je zaslovela kot udeleženka v resničnostnem šovu American Idol, je slava očitno tako močno stopila v glavo, da je mnenja, da lahko počne karkoli ji srce poželi. Pozor, vsebina je eksplicitna in zato primerna le za polnoletne.

Video

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3