Članki

Razganja jo od stasti!

17.10.2014, 15:10

Pozdravljen, Brane! S partnerjem (oba sva blizu 50 let) sva skupaj malo več kot leto. Zaljubila sva se takoj ob prvem stiku in najina ljubezen se samo še poglablja. Razumeva se na vseh ravneh. Všeč mi je v vseh pogledih. Jaz sem dobesedno nora nanj. Ves čas mislim nanj in si ga zelo, zelo želim. Službi imava kar precej kilometrov narazen in se zaradi tega večinoma videvava samo ob vikendih. Sicer sva ves čas v stiku in si pošiljava ljubeča sporočila ter ure in ure klepetava s pomočjo sodobne tehnologije :). Problem pa je sledeč. Meni se v zadnjem času čisto meša od želje, da bi se lahko ljubila z njim tudi med tednom. On me povsem razume, vendar zaenkrat nimava možnosti, da bi se več videvala. Kaj nama predlagaš? In seveda, tvoja rubrika je prav zabavna in poučna. Z veseljem prebiram tvoje odgovore in se nasmejim komentarjem bralcev. Lep pozdrav in še veliko zanimivih odgovorov. Pika

Med orgijo umrlo 7 ljudi!

20.10.2014, 09:35

V Belgiji naj bi se odvijala masovna orgija, v kateri naj bi sodelovalo 35 starostnikov. Kot poročajo nekateri tuji mediji, naj bi med predajanjem strastem umrlo kar 7 oseb.

10 razlik med porniči in realnostjo

17.10.2014, 12:24

Se vam je že zgodilo, da ste si lepotičko, ki ste jo ravno spoznali, predstavljali kot glavno zvezdnico filmov za odrasle, gladko pobrito, ki doživlja orgazme drugega za drugim, nato pa jo 'pošpricate' po obrazu in ona vse to sprejme z veliki nasmeškom, na koncu pa doživeli veliko razočaranje? Pred vami je ključnih nekaj razlik med pornografijo in resničnim življenjem, za katere je dobro, da jih spoznate, da bo razočaranj čim manj ...

Tako je seksal Hitler!

16.10.2014, 11:44

Hitler naj bi z Evo Braun seksal tako, da se drug drugega sploh nista dotikala in se nista do konca slekla. Razlog naj bi bila njegova fanatična obsedenost s čistočo, trdi pisatelj Martin Amis.

Vau, to pa je presenečenje!

15.10.2014, 15:58

Res talentirani so tisti pevci, ki pojejo tako dobro, da se človek naježi tudi, če odpojejo suhoparna navodila, je prepričan Željkič z Radia Center. Da bi to dokazal, je v studio povabil Majo Keuc. Dal ji je navodila za uporabo hladilnika in instrumental Emelie Sande. In nastalo je tole …

Nič več mu ne 'poskoči' ...

15.10.2014, 13:06

Pozdravljen, Brane!! Sem redni bralec tvoje rubrike in moram reči, da zelo dobro svetuješ. Preidiva k mojemu primeru. Sem čisto navaden povprečen najstnik, star 17 let. Kot veš, smo mulci pri teh letih divji, saj nas razganjajo spolni hormoni. Včasih, ko sem videl kako hudo bejbo, mi je penis takoj "poskočil", sedaj pa zadnje čase opažam, da kar nekaj časa traja, da mi poskoči" . Kaj bi mi svetoval? Še en problem: kako veš, ali bi ženski pasalo, če bi jo zagrabil za rit? Upam, da nisem bil predolg. Hvala že vnaprej za odgovore!!

Poznate vse pasti?!

17.10.2014, 08:19

’Blagodejni’ učinki spletne prodaje so iz dneva v dan bolj cenjeni, saj se vse več uporabnikov odloča za takšno obliko nakupovanja. Tako si prihranimo pot, ničkolikokrat pa so izdelki, ki jih kupujemo v spletnih trgovinah, tudi veliko cenejši. Zato ne preseneča, da je nakupovanje iz naslonjača zelo priljubljeno, a pozor, kajti spletna trgovina je lahko lažna in hitro se zgodi, da se ujamemo v past.

Jan pomaga s tekom - pomagaj še ti!

09.10.2014, 13:36

"Drugačni pogledi, nasmejani obrazi, drugačne teme pogovorov. Občutki, ki te obogatijo za celo življenje," novinar in kreativni producent oddaje Svet Jan Golja opisuje občutke, ki ga preplavijo, ko sreča družine, ki jim je uspelo finančno krizo prebroditi s pomočjo projekta, ki ga je osnoval. A Mali koraki za VELIK CILJ niso le Jan Golja, je še veliko več - celotna ekipa, darežljiva javnost ...

'Živel bo relativno normalno življenje!'

08.10.2014, 08:24

Jean Todt je razširil verjetno najbolj veselo novico za oboževalce legendarnega voznika Formule 1 Michaela Shumacherja doslej. Dirkač, ki se je hudo ponesrečil med smučanjem lanskega decembra, naj bi kmalu zaživel relativno normalno življenje.

Škandal na srbski osnovni šoli!

07.10.2014, 15:03

45-letna učiteljica, zaposlena na osnovni šoli v predmestju Beograda, se je znašla v središču škandala, ko je na dan prišla informacija, da je učencem pošiljala svoje gole fotografije.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8