Članki

Pa ju imamo!

24.07.2014, 14:38

Tablični računalnik Galaxy Tab S z najnaprednejšim zaslonom na tržišču mobilnih naprav in izjemno zmogljiv Galaxy S5 mini, tretja generacija telefonov mini sta na voljo tudi v Sloveniji.

In tako je vsak lahko James Bond ...

23.07.2014, 08:13

Če je dandanes grafika igric takšna, da je včasih težko ločiti virtualni svet od resničnega, je bilo to včasih nekoliko drugače. A vseeno je igrica Goldeneye nekoč predstavljala vrhunec. Celo tako zelo priljubljena je bila, da je zdaj dostopna aplikacija, ki vaš telefon spremeni v 'uro', kakršno je imel James Bond.

Obupana Sara se na Facebooku ponuja za 150 evrov!

23.07.2014, 08:25

25-letno dekle, ki se predstavlja pod imenom Sara, preko Facebooka ponuja spolne usluge. Pravi, da je za akcijo tako z moškimi kot ženskami ali celo pari. Cena? 150 evrov na uro.

Ojoj! Ta pa je neroden pri seksu!

22.07.2014, 07:56

Pozdravljeni! Imam problem. Po nekaj bedakih sem spoznala super fanta. Odlično se razumeva imava podobne interese ter podobno razmišljanje in res ga imam rada ter želim z njim zgraditi zvezo za vse življenje, saj takega človeka res še nisem spoznala in ne vem, če je kje še tako super fant. Skupaj sva kak mesec in začela sva s seksom, ampak on sploh ne zna seksat! Sliši se čudno, ampak je resnično ... Nikoli me ne zadovolji in glede na seks, ki sem ga imela v prejšnjih zvezah, je ta čisto zanič. Ne paše mi z njim in zelo je neroden ... Ne upam mu tega povedat, ker sploh ne vem kak naj začnem temo in ne vem če bo lahko spremenil svoj 'način' seksa oz. to svojo nerodnost ... Ne vem sploh, kako naj se lotim reševanja tega problema ... seks v zvezi je zame pomemben in je bil v prejšnjih zvezah verjetno edina stvar ki je bila ok ... tu pa je ok vse drugo razen seksa ... kaj naj naredim??! Missy 1234

Šok med astronavti: Svetloba je izginila!

16.07.2014, 08:05

Astronomi so ob pogledu s teleskopom šokirani ugotovili, da v vesolju manjka kar 80 odstotkov svetlobe. Kam je izginila?

Ojoj! Tako ima velikega, da ...

14.07.2014, 15:59

Je bogastvo med nogama zagotovilo večjega ugodja med seksom ali je prej breme? To vprašanje si očitno zastavlja tako veliko moških (pa tudi žensk), da se je dr. Richard Jacobs o tem odločil napisati celo knjigo. A te nikar ne jemljite preveč resno …

Nikoli več vas ne bodo ujeli na radar!

10.07.2014, 13:54

Če ste tudi vi eden izmed tistih, ki je moral že večkrat odšteti več sto evrov zaradi prehitre vožnje, potem imajo pri Hyundaiju za vas rešitev. Razvili so namreč avto, ki sam zaznava radarje in policijske kamere ter pravočasno zmanjša hitrost.

Bodo izginili?

09.07.2014, 07:59

Koralni grebeni karibskih otočij bi lahko že čez 20 let izginili zaradi preobsežnega ribolova, ki je razredčil število rib, ki se prehranjujejo s koralami in algami ter tako ohranjajo uravnotežen koralni ekosistem, je v danes objavljenem poročilu razkrila Mednarodna zveza za ohranjanje narave (IUCN).

Kaja (Gostilna): Potrebna je bila samo prava odločitev ...

08.07.2014, 07:58

Končala je srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, diplomirala pa je iz komunikologije. Nato se je odločila, da bo krenila tja, kamor hoče srce – v kuhinjo. Ugotovila je, da je osrečevanje ljudi s hrano njeno poslanstvo, zato se je prijavila v šov 'Gostilna išče šefa', se uvrstila v finale in na koncu zasedla izvrstno drugo mesto. Danes je Kaja Pogačar del ekipe vrhunske kuharske mojstrice Ane Roš, kar je dokaz, da je v življenju izbrala pravo pot.

Ona hoče seks, on pa ...

07.07.2014, 08:07

Pozdravljeni! Imam en problem, ki ne vem več, kako naj se ga lotim oziroma, kako ga lahko še rešim. Stara sem 23 let. S fantom sva skupaj 2 leti in pol. Na začetku, ko je bila zveza še sveža, sva imela spolne odnose 2-3-krat na teden in večkrat na dan, kjerkoli sva si zaželela in sva ob tem uživala in preizkušala sva več stvari. Sedaj pa moj ne želi imeti več spolnih odnosov. Spolne odnose imava mogoče 1x na mesec. Največji problem je to, da se ta problem vleče že kar nekaj časa in velikokrat ga zagrabim za rit in mu rečem, da bi ga poseksala, da me vzburja. Ko sva v postelji mu dam vedeti, da želim seksati. In tudi če že seksava, sem ponavadi jaz zgoraj in ne čutim tiste strasti, ki jo jaz potrebujem. To sem mu tudi povedala že, da ne čutim pri njemu tistega ''hočem te''. Na to mi je odgovoril, da mu nisem več tako privlačna. S tem me je prizadel in sem ga večkrat vprašala zakaj je potem sploh še z menoj in mi je odgovoril, da me ima rad in da me ljubi. Samo zaradi tega še vztrajam. Tudi zadovoljil me ni že dolgo. Četudi že pride do tega, zadovoljim njega samo jaz. Shujšala sem že 8 kilogramov, vendar se še zmeraj ni nič spremenilo. Ne vem več kaj lahko naredim. Prosim pomagaj mi! Najlepše se ti že vnaprej zahvaljujem! Yesi

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14