Članki

VIDEO: Pasji boji v Sloveniji: Kaj se dogaja?!

29.08.2014, 15:28

Ne, pasji boji niso samo ring, znotraj katerega se dva psa (skoraj) do smrti pogrizeta in se borita za preživetje. Ne, niso le stave in vrtoglavi zneski, ki se vrtijo okoli tega. Dejstvo je, da gre z hudo zlorabo živali, rehabilitacija pa v veliko primerih ni mogoča, pa če si še tako prikrivamo oči. Pogovarjali smo se z Alenko Klemenčič, pasjo inštruktorico v Sloveniji, ki ima edina dovoljenje Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za prevzgojo nevarnih psov.

Osnovna pravila, kako se zaščititi pred hekerji!

28.08.2014, 10:38

Ruski spletni kriminalci naj bi nedavno ukradli več kot 1,2 milijarde vstopnih gesel za različne internetne storitve. Razlog za preplah? Seveda, saj so ogroženi tudi vsi, ki uporabljajo spletno banko. A tisti, ki upoštevajo nekaj osnovnih pravil, se lahko dodobra zaščitijo pred preveliko škodo, ki utegne nastati v primeru, če je med ukradenimi podatki tudi kakšno njihovo geslo.

Zagotovo niste opazili bistva!

22.08.2014, 14:17

Jodie Marsh je na spletu objavila serijo novih seksi fotografij. Čeprav je vsa pozornost na njenem oprsju, menda to ni glavni namen fotografij.

Na dan prihajajo šokantna dejstva o njegovi smrti!

22.08.2014, 11:42

Robin Williams je tragično preminil 11. avgusta na svojem domu. Po potrditvah policije naj bi storil samomor z obešanjem. A nove informacije kažejo na to, da bi Robina lahko pravočasno rešili pred smrtjo.

To je dekle, ki seksa s princem!

21.08.2014, 11:34

Princ Harry je znan po svojih divjih zabavah, in kot kaže, ga prav nič ne zanima, ali je to njegovi kraljevi družini všeč ali ne. Mediji so se razpisali o tem, da ima novo dekle.

Trije starodobniki, en cilj: podreti rekord!

20.08.2014, 11:43

Trije klasični ferrariji, en, skupen cilj: za vsakega izmed njih naj bi poskušali sredi avgusta iztržiti vsaj 25 milijonov evrov. S tem bi postali najdražji avtomobili, ki so jih kdaj prodali na dražbi.

Rusi novačijo lepotice?!

14.08.2014, 14:04

Zapeljive obline, lep obraz, modno oblečena in do potankosti urejena, v rokah pa ... kalašnikov! Je to najbolj seksi vojakinja vseh časov?

57-letna Antonija bi seksala z drugimi, mož pa ...

13.08.2014, 11:02

Prav zanima me moško stališče glede moje trenutne, zagotovo nenavadne situacijske emocije, ki se me je lotila po 35 letih zakona. Skrajšam, kar je mogoče, mojo obrazložitev: Poročila sem se v času študija z 10 let starejšim zelo lepim moškim, univ. izobraženim, ki je imel za seboj 2 leti trajajoč študentski zakon s kolegico. Mož je bil poleg svoje med. izobrazbe tudi izjemno nadarjen glasbenik, ki si je krpal študentski "buđet" z igranjem na prekooceanskih ladjah in "spoznal" veliko žensk. Sploh je imel v življenju izjemno število žensk in me v začetku najine zveze z njimi tudi dražil in se hvalil. Kasneje je to obrazložil, da zato, ker se je zame zanimalo veliko število kolegov študentov, saj sem bila tudi jaz čedno dekle. V začetku najine zveze je mož osvajal in metal komplimente tudi marsikateri drugi, bila sem premlada, da bi se zavihtela in se ne bi ozrla za njim nikoli več. Ženske so ga zares oboževale. Ko se je poročil, je postal vzoren mož in oče, pri svojem poklicu je vsakodnevno imel opraviti z ženskami in milijardo procentov sem prepričana, da mi je bil zvest, kar mi je pred kratkim prisegel na otroka in na svoje zdravje. Mene pa so začele mučiti nenavadne misli, kako je vse, kar počneva v postelji, počenjal z drugimi, enačim ljubezen s seksom, ker sem se jaz dala edino njemu, a sem tudi kasneje imela nemalo prilik, strokovnih potovanj, še danes, pri svojih 57. letih imam dobro telo, še danes požanem vrsto pohval od mlajših moških, a vrtim se v enem samem krogu; začela sem pogrevati nekaj, kar je bilo 35 let nazaj, ko mož še ni poznal mene, ko je živel zelo promiskuitetno. Ko je igral po ladjah in hotelih kot študent, je imel zelo lepe mlade ženske, to so bile ladje, kamor ni stopil nihče iz bivše YU, saj so bile to prestižne ladje. In ko sem kot maldo dekle našla pri njem doma slike teh žensk ... sedaj me muči, zakaj se je poročil z menoj, zmanjkuje mi samozavesti ... Ali sem nora ? Moj mož je že 35 let posvečen družini, moje prijateljice ga obožujejo, v okolju veljava za vzoren par, tako po izledu kot vsebini. Ko sem začela s to dramo, je bil ves iz sebe, poudarja stvari, ki so zares pomembne v najinem zakonu, v katerem nisva prespala noči skregana, imela sva solidno seksualno življenje, sicer pa raj, saj sva videla svet, prepotovala ga po dolgem in počez ... sedaj pa sem nenadoma "zbolela" od ljubosumja na nekaj, kar je bilo pred menoj, česar ne moreva spremeniti, čeprav mož pravi, da bi prav rad in je pripravljen ostati z menoj tudi v primeru, da sama pogrejem posteljo še komu, samo da zadostim nekemu zadoščenju po maščevanju itd. ... Dragi in spoštovani Brane! Ste imeli v življenju kakšno podobno situacijo? Čemu pripisujete to moje "čustvovanje", ki se me je lotilo? Zelo vam bom hvaležna, če se vam bo zdelo vredno prebrati in mi odgovoriti, kako vi razumete nastalo situacijo. Hvala

Pozor! Tekle vam bodo solze ...

31.07.2014, 12:34

Kdo pravi, da ljudje ne premoremo več niti kančka prijaznosti in da je solidarnost izginila neznano kam? Trije študentje so dokaz, da se globoko v nas še vedno skriva nekaj dobrega ...

Tudi ženskam se dvigne!

31.07.2014, 07:55

Da so ženske bolj komplicirana bitja kot moški, bi se strinjali mnogi pripadniki močnejšega spola. A to ne velja zgolj za obnašanje, želje, potrebe in način razmišljanja. tudi ženski spolni organ je veliko bolj kompliciran kot moški ...

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8