Članki

Se tega posnetka sramuje?

14.03.2014, 11:05

Oskarjevka Cate Blanchett je nastopila že v mnogo filmih in si prislužila kar nekaj glavnih vlog, toda njeni začetki so bili - tako kot pri mnogih - naporni. V medije je po zadnji podelitvi oskarjev, na kateri si je Cate prislužila že drugi kipec, tako pricurljala 20 let stara reklama.

Takoj vam bo jasno, zakaj je bil ta oglas prepovedan!

14.02.2014, 11:50

Če so nekateri oglasi, kot na primer za damske vložke, tampone in plenice popolnoma neprivlačni za moško publiko, so drugi nadvse seksi in bi si jih želeli ogledati znova in znova ...

Vedno jo bodo poznali kot Clooneyjevo bivšo

13.12.2013, 15:01

Večni hollywoodski samec George Clooney se lahko pohvali z zelo pestrim ljubezenskim življenjem, njegovo posteljo pa so v preteklosti grele same lepotice. Poleg italijanske zvezdnice Elisabette Canalis in dolgonoge Stacy Keibler, je ena izmed njegovih bivših ljubic tudi Lisa Snowdon, ki je pred časom svojim oboževalcem na družabnem omrežju pokazala, čemu se je Clooney odrekel.

Soseda je najbolj seksi športnica!

09.12.2013, 11:50

Antonijo Mišura so lansko leto izbrali za najlepšo športnico na olimpijskih igrah v Londonu. Takrat so trdili, da je 25-letnica daleč najlepša športnica, ki si je kdaj obula športne copate in stopila na košarkaško igrišče, sedaj pa so jo kot pravi fenomen poimenovali tudi Francozi.

Oglejte si prepovedan oglas, v katerem ne manjka seksa!

09.12.2013, 10:36

Ena od glavnih omejitev pri reklamah za kondome je običajno ta, da proizvajalec v oglasu ne more prikazati, kako se produkt obnaša med uporabo. Tako so v Avstraliji prepovedali predvajanje oglasa za Four Seasons Condoms, v katerem je sicer zabavno, a zelo nazorno prikazana raba izdelka.

Le kaj bi brez nje …

22.11.2013, 10:43

Kako bi potekal naš vsakdan, če ne bi neki nadobudni Nemec v 19. stoletju patentiral mehanizma za čudežni prenos slike na daljavo. Za kaj takšnega bi ga pred stoletjem še skurili na grmadi …

VIDEO: Ko babica pokaže, kaj zna

21.11.2013, 08:00

Nenavaden prizor je na ulicah Melbourna presenetil mimoidoče - betežna starejša občanka je meni nič, tebi nič 'zajahala' obcestni znak in pokazala, česa je resnično zmožna.

Slovenska lepotička z veseljem sprejela ponudbo!

13.11.2013, 11:44

Nekdanja zmagovalka mednarodnega lepotnega tekmovanja Miss Alpe Adria, menekenka, umetnica, lepotica, ki je krasila naslovnico revije Playboy in sedaj tudi igralka - vse to in še mnogo več je svetlolasa lepotica Tara Zupančič, ki jo lahko vsak teden vidite v telenoveli Bahir in Zahir v priljubljenem šovu Je bella cesta. 25-letnica priznava, da je v snemanju reklam kot manekenka vedno uživala, in ko so jo povabili k ustvarjanju slovensko-turške telenovele, ni oklevala, ampak je ponudbo z velikim veseljem sprejela.

Dobra prijateljica znane Slovenke pokazala svoje hribčke in dolince!

11.11.2013, 09:18

Britanska starleta, manekenka in dobra prijateljica slovenske estradnice Maje Malnar, Kelly Brook je nekaj tednov pred božičnimi prazniki svojim moškim oboževalcem namignila, s čim naj letos presenetimo svoje boljše polovice. Njeno seksi spodnje perilo je namreč odlična ideja za praznično darilo, ki se ga bo razveselila vsaka pripadnica nežnejšega spola, od njega pa bomo imeli veliko tudi mi, ki jo bomo v njem lahko občudovali. Seksi decembrskih večerov letos ne bo manjkalo!

'Pri 17 letih sem posnela pornič s fantom'

05.11.2013, 11:21

Seksi lepotička paragvajskih korenin je v italijanski oddaji Lucignolo zaupala, da tako kot pred časom njena kolegica Belen Rodriguez, tudi ona sedaj trepeta, da bi se v javnosti pojavil njen domači pornič, ki ga je pri 17 letih posnela s svojim fantom.

Video

7633c71c7f_60532716

Oglas Polo

05.10.2010

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3