Članki

V zakulisju je bilo vroče!

04.04.2015, 04:31

Kelly Brook je na spletu objavila fotografijo iz zakulisja snemanja reklame v Istanbulu. Da je temnolaska vroča, ni sicer nič novega, a treba je priznati, da je 35-letnica iz leta v leto bolj seksi ...

Ni doživela orgazma kot v oglasu, zato ...

06.03.2015, 12:32

... toži podjetje, ki izdeluje in prodaja nogavice! Podjetje iz Kanade je objavilo reklamo, v kateri napeljuje na seks, Ženska nase navleče nov par nogavic, nato pa se odpravi na sprehod po mestu. Težava Newyorčanke, ki toži, je, da je oglas razumela dobesedno. ...

Tako vroče Nine pa že dolgo ne!

26.02.2015, 13:00

Lepa manekenka danskih korenin je v preteklosti že večkrat dokazala, da zna biti seksi in zapeljiva, za to pa ji ni treba pokazati nič kaj preveč. Tokrat je na socialnem omrežju postregla z novo izzivalno fotografijo.

Izpoved Slovenke: Maser mi ga je porinil v roke

12.02.2015, 09:19

Dragi Brane, pozdravljen! Tvojo rubriko rada prebiram ob priliki napovedanega seksa in svaka ti čast - car si. Zanima me tvoje mnenje oziroma, kaj mi svetuješ ob mojih (ne)problemih. Stara sem 50 let, poročena, z odraslimi otroki in nadvse obdarjenim možem. Moje seksualno življenje, moram reči, tudi do sedaj ni bilo ravno dolgočasno, daleč od tega, pa vendar se mi je zgodila nadgradnja. Ob priliki masaže sem doživela eksotično šok varianto. Ob masaži vedno zahtevam moškega, saj mi je to nekaj normalnega. Tip je bil prijazen in odličen maser, vendar me je pripeljal dvakrat do obsežnega vrhunca, med tem mi je v roke potisnil še ku*** in tudi jaz sem ga pripeljala do vrhunca. Počutila sem se izpolnjeno in zadovoljeno. Maser me je sicer še naslednji dan vabil na masažo, vendar nisem šla, ker nisem imela te potrebe. Možu sem vse povedala in najin seks je bil vrhunski. Ob masažni zgodbici sva imela še kar nekaj super seksov. Ob priliki mi je mož kupil erotično masažo v sosednjem mestu ob pričakovanju še boljše domače zgodbice. Masaža z mladim postavnim maserjem je bila vrhunska in uživala sem max. Mladenič mi ne gre iz glave, saj je bila njegova pojava zelo erotična in popolna. Vsakdanja misel nanj me vzburja in moža neprestano napadam. Mož ob tem seveda nadvse uživa pa vendar, kaj misliš, ali bi bilo dobro, da ponovim dogodek ali raje ne?

Seks v banki: Posneli so ju iz sosednjega lokala!

04.02.2015, 14:49

"Čestitam moškemu, ki je opravil depozit na banki," je samo eden izmed številnih komentarjev, ki so se vsuli pod fotografije in posnetek para, ki se je strastem predal na mizi v pisarni banke. In to vsem na očeh!

Nina, kam sta izginili bradavički?!

23.01.2015, 14:05

Če je seksi manekenka, ki je krasila med drugim tudi že naslovnico revije Sports Illustrated, pred letom dni zapeljevala v beli oblekici, oblečena v katero je stopala iz morja ter pri tem kazala napeto bradavičko, pa je tokrat pozirala za podjetje LoveHaus in pri tem pokazala ... nič.

Bilo je enostavno preveč!

24.12.2014, 11:22

Nemška manekenka Heidi Klum nikoli ni imela težav z goloto, in čeprav smo vedno radi 'pasli' oči na njenih mamljivih oblinah, pa nekateri nad njimi očitno niso preveč navdušeni.

Bila je z več kot 10.000 moškimi, sedaj pa ...

09.12.2014, 09:23

Gwyneth Montenegro je nakdanja escort dama, ki je v zadnjih 12 letih seksala z 10.091 moškimi, sedaj pa je presenetila z željo, da se želi umiriti, se prvič v življenju zaljubiti in si ustvariti družino.

Vau, to pa je paša za oči!

03.10.2014, 14:12

Ekipa Fabula Football resnično verjame v svojo aplikacijo, natančneje v svojo nogometno igrico za mobilne telefone in potrudili so se izdelati karseda atraktivno reklamo ...

Takšne 'Ančke' še niste preizkusili!

03.10.2014, 12:15

V japonskem podjetju Orient Industry trdijo, da so njihove ’Ančke’ oziroma lutke za seks tako kakovostne in realistične, da vsak tisti, ki bo z njimi seksal, ne bo več niti pomislil, da bi med rjuhe skočil s ’ta pravo’ žensko.

Video

7633c71c7f_60532716

Oglas Polo

05.10.2010

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2