Članki

Ob njej 'orgazmira' več kot 8 milijonov ljudi!

19.12.2014, 13:35

Maria je ženska, ki je osvojila splet. A ne zato, ker bi se slačila, plesala, pela ... Mnogi jo obožujejo, ker naj bi jih kar s posnetki, ki jih objavlja na kanalu YouTube, pripeljala do orgazma. Bo tudi vas?

Se nenadzorovano redite? Razlog je lahko tale ...

07.11.2014, 08:32

Pari se prepirajo, odkar obstaja človeštvo. Brez prepirov pač ne gre. Poleg tega, da vplivajo na naše duševno stanje, naj bi negativno vplivali tudi na naše telo.

Zakaj gledamo, čeprav nas je strah?

25.09.2014, 11:47

Ljudje smo si med seboj različni in imamo radi različne stvari. In to velja tudi za filme. Nekateri prisegajo na romantične komedije, drugi na krvave grozljivke. Kaj je tisto, kar nas pri filmih 'vleče', da še naprej napeto spremljamo dogajanje?

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

V tem primeru je abstinenca edina rešitev!

24.04.2014, 13:29

Pri nekaterih nesrečnežih lahko seks sproži zelo močno alergijsko reakcijo – znanstveniki pa ne morejo odkriti pravega vzroka za to. Kako se spopasti s 'postorgazmičnim sindromom'? Je celibat edina rešitev?

Dejstvo: Več ko spijemo - lepše ste!

23.04.2014, 10:45

Pivo v mnogo pogledih blagodejno deluje na človeški organizem, dokazano pa deluje pomirjajoče tudi na psihološko raven pivcev. Poglejmo si na povsem uporabnem primeru.

Ha, ha, res je!

13.02.2014, 09:30

Zadnje čase je kar nekaj raziskav, ki pihajo na moško dušo. Ena zadnjih je pokazala, da imajo moški resnično večje možgane kot ženske.

To morate poskusiti!

06.01.2014, 12:31

'Slacklining' ali hoja po 'gurtni' lahko izboljša vaše ravnotežje, držo in ustvarja odlične pogoje za meditacijo v gibanju. Da gre za privlačno preživljanje prostega časa, ni dvoma, saj so ti trakovi napeti tudi v naših parkih in dvoriščih. Ali gre za cirkuško točko ali za koristno in zahtevno telesno vadbo, preberite v nadaljevanju.

V Sloveniji ga nezavedno širi okoli 300 ljudi!

22.11.2013, 16:02

V Sloveniji je okoli 300 ljudi, ki ne vedo, da so okuženi z virusom hiv in okužbo širijo naprej, ob začetku evropskega tedna promocije testiranja na okužbo s hiv opozarja Janez Tomažič s klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja UKC Ljubljana. Največja zadržka pred testiranjem sta strah pred boleznijo in stigmatizacija.

Zapeljite jo s telesno govorico

05.11.2013, 08:47

Ste vedeli, da lahko žensko osvojite povsem brez besed? Zgolj s preudarnimi kretnjami in mimiko obraza? Ne verjamete? Preverite, kako se obnese!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek