Članki

Pa ju imamo!

24.07.2014, 14:38

Tablični računalnik Galaxy Tab S z najnaprednejšim zaslonom na tržišču mobilnih naprav in izjemno zmogljiv Galaxy S5 mini, tretja generacija telefonov mini sta na voljo tudi v Sloveniji.

Šokantna izpoved prostitutke, ki je spala z 10.000 moškimi!

01.07.2014, 15:27

Gwyneth Montenegro je pri 18 letih doživela skupinsko posilstvo, potem pa se je odločila, da bo denar postal glavna gonilna sila v njenem življenju. Postala je profesionalna spremljevalka in danes trdi, da je spala s točno 10.091 moškimi.

Tako se je zahvalila Anžetu Kopitarju!

16.06.2014, 13:49

Slovenski hokejski mojster Anže Kopitar je ta vikend v zrak dvignil že drugi Stanleyjev pokal v treh letih, ki ga je osvojil z LA Kingsi. A to še ni vse. Skromni Kopitar, ki ga pohvale, s katerimi ga zasipajo z vseh strani, spravljajo v nelagodje, je s 26 zbranimi točkami letos postal tudi najboljši strelec končnice.

Tudi moška stopala naj bodo negovana!

12.06.2014, 12:20

Da morajo biti skrbno negovana samo ženska stopala, sploh ne bo držalo. Pa ne le iz estetskih razlogov, temveč predvsem tudi zdravstvenih. Ena od težav, ki se pogosto pojavlja pri številnih moških (in tudi ženskah), je otrdela koža na predelu pete. To je treba odpraviti, kajti razpoke niso le neprivlačne na pogled, temveč so lahko vzrok bolečih ran in zapletenih okužb, ki se jih ne boste tako zlahka znebili.

Tako 'vsestranske ritke' že dolgo niste videli!

29.05.2014, 10:13

Ameriška lepotička Lux, bolj znana kot Luxiboo, ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera ženska, medtem ko moški sanjarijo o tem, da bi se je lahko dotikali in da bi lahko s svojimi rokami gnetli njene obline.

Skrbi, da je ne boste pozabili!

21.05.2014, 10:28

Po dolgi odsotnosti, se je italijanska starleta Sara Tommasi, ki je zaslovela s svojo razuzdanostjo, znova oglasila na Facebooku.

Ogabna poškodba nogometaša!

19.05.2014, 13:26

Na družbenem omrežju Twitter se je pred kakšnim dnevom pojavila grozljiva fotografija prelomljenega gležnja, iz katerega dobesedno štrli kost. Poškodbo naj bi staknil nogometaš pol-profesionalnega nogometnega kluba Blyth Town FC, kot kaže pa ne gre za pristen posnetek, temveč neslano šalo.

Krive so za poraze moških!

14.05.2014, 08:30

Poker je dolgo veljal za moško igro - in takšno prepričanje, roko na srce, velja še danes. Kljub temu se ženske konstantno borijo, da bi z znanjem in sposobnostmi dokazale, da so za pokrskimi mizami povsem enakovredne moškim. In čeprav so enakopravnost skorajda že dosegle, je resnica ta, da jih moški s tako široko razprtimi rokami sprejemajo ne zaradi tega, ker bi si želeli njihove enakopravnosti, temveč zaradi njihovega videza. Predstavljamo pet najbolj vročih profesionalnih igralk pokra.

Tudi pri vas nosi hlače ženska?

08.05.2014, 08:53

Vse več je razmerij in zakonov, v katerih so tradicionalne vloge partnerjev povsem pomešane. Tako so ženske vse bolj poslovno naravnane, moški pa vse več časa preživimo za štedilnikom in skrbimo za gopodinjska opravila. Je z nami kaj narobe?

Najboljša 'paleo' dieta na svetu!

22.04.2014, 09:52

Super seksi lepotička Ayelen Paleo je nedavno pozirala za H Para Hombres in priznati je treba, da ima argentinska manekenka vse, kar moški radi vidijo na ženski. Bujno oprsje, mehko zadnjico in 'skrita' rebra.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14