Članki

To mora vedeti vsak, ki se z avtomobilom odpravlja v tujino!

11.07.2014, 10:58

Več kot polovica Slovenk in Slovencev se na poletni dopust odpravi z avtomobilom. Nekateri med njimi na poti do cilja prečkajo tudi več držav, a le redki poznajo njihovo prometno zakonodajo in (včasih tudi precej nenavadna) pravila v prometu. Da boste ob koncu dopustovanja še lastnik vozniškega dovoljenja, zato morda ne bo odveč poznati nekaj najpomembnejših prometnih pravil v nekaterih evropskih državah. Poglejmo!

'Seks hoteli', kjer je dovoljeno prav VSE!

02.07.2014, 08:43

Vsako leto smo priča številnim zgodbam iz celega sveta, ki se dotikajo seks turizma in svingerstva. Ta vrsta počitnic postaja namreč iz leta v leto bolj priljubljena in čeprav je bila še pred nekaj leti prisotna le na določenih počitniških destinacijah, pa je danes razširjena po celem svetu.

Bradavičke za svobodne bradavičke

20.06.2014, 16:03

V Los Angelesu se je odvijala dobrodelna prireditev, na kateri so zvezdniki izrazili svojo podporo projektu Free the Nipple. Gre za gibanje, ki se bori proti stigmatizaciji ženske golote in opozarja na dejstvo, da je v kar 35 državah dojenje v javnosti nelegalno.

Pri teh letih bi mu lahko dala večkrat!

06.06.2014, 09:27

Pozdravljen, rad berem tvoj članke in nasvete. S punco sva skupaj 2 leti, stara pa sva 20 in 19 let. Veliko prostega časa preživiva skupaj, en drugega imava rada, se razumeva, si pomagava in vse je, kot mora bit. Včasih kakšen majhen spor, o katerem se hitro pogovoriva in rešiva. Težava, ki pa nastopi, je pa seks. In tukaj se potem stvari zapletejo. Včasih po 2 tedna ali več nič. Drugače običajno je 1x na teden, če je pri volji. Njej nasploh ni do seksa. Ko se pogovarjava o tem, kako drugi, dobim odgovor: "Nisem punca samo za to (najdi si drugo, če to hočeš)" ... In potem včasih rečem, da bom pa k drugi šel - bolj kot ne iz šale. Kar seveda ne bi mogel narediti, ker me srce boli, ko jo imam tako rad in se včasih tako obnaša in govori: "Saj ne seksava iz potrebe, ampak iz ljubezni." A jaz pravim, da 70 % uspešne zveze predstavlja seks. Brane, povej mi, kaj naj naredim? Kaj bi mi svetoval? Lep Pozdrav, MatoIzBrezovice.

Šokantno razkritje o tragični smrti slavnega igralca!

14.05.2014, 10:56

Šest mesecev po pretresljivem dogodku so v javnost so pricurljale nove informacije o tragični smrti hollywoodskega igralca Paula Walkerja, ki je lani decembra izgubil življenje v hudi prometni nesreči.

22-letni Slovenec, ki osvaja glasbeno sceno!

13.05.2014, 08:33

Michel, raper iz Ljubljane, je preprost fant, ki uživa v tem kar počne. Z glasbo se ukvarja že kar nekaj let, pred kratkim pa se posnel že svoj drugi glasbeni spot za pesem z naslovom Šampionska kri. O tem, kje črpa navdih za besedila, ki jih piše sam, in od kod ljubezen do glasbe, smo se z njim pogovarjali tudi mi. Kaj nam je razkril komunikativni 22-letnik?

Par posneli med seksom v gozdičku pri Kopru

06.05.2014, 12:44

Po Sloveniji se nahaja kar nekaj skritih seks kotičkov! Kot kaže, je eden od teh tudi v enem od gozdičkov pri Kopru. Tam so namreč pred kratkim opazili par, ki se je sredi narave predajal strastem, in ju pri tem tudi posneli.

'Mencanje' je preseglo vse meje!

05.05.2014, 14:14

Nekateri radi počnejo packarije na obljudenih krajih. Še več, perverzije na javnih mestih jih dodatno vzburjajo. Nad tem pa običajno niso navdušeni ostali prisotni.

Dejstvo: Več ko spijemo - lepše ste!

23.04.2014, 10:45

Pivo v mnogo pogledih blagodejno deluje na človeški organizem, dokazano pa deluje pomirjajoče tudi na psihološko raven pivcev. Poglejmo si na povsem uporabnem primeru.

Takega resničnostnega šova še ni bilo!

19.04.2014, 17:27

V začetku preteklega meseca se je na eni izmed nizozemskih televizijskih postaj pričel vrteti resničnostni šov s pomenljivim naslovom 'Adam išče Evo' ('Adam zkt Eva'), v katerem tekmovalci iščejo svojo sorodno dušo. Nič posebnega, boste rekli. Kaj pa, če vam izdamo, da se šov odvija na enem izmed otokov v Tihem oceanu in da so tekmovalke in tekmovalci popolnoma goli?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14