Članki

Vse za znanost: sekcija trupel in nehumani poskusi na živih

17.04.2015, 12:10

Že od nekdaj je vse v zvezi s človeškim telesom, rojstvom, smrtjo in trupli zanimivo za večino ljudi. Pri nekaterih vzbuja strah, pri drugih začudenje, tretji se ob truplu zgrozijo. A vendarle – človeško telo je nekaj, za kar zanimanje nikoli ne upade. Že od nekdaj preučujemo zgradbo telesa, njegovo delovanje, večno pa ostaja vprašanje, kaj se z nami zgodi po smrti.

Kako najhitreje v formo po velikonočnih požrtijah?

07.04.2015, 08:11

Velika noč je tradiconalno začinjena s požrtijo in tudi popivanjem. Vrhunec za mnoge pač ni barvanje jajc, ampak goltanje le-teh. Kaj nam torej preostane po praznikih?

ISIS: Na spletu priročnik za teroriste!

27.03.2015, 12:45

"Živijo, svet, tukaj sem, da predam sporočilo. Islam ni terorizem in prenehajte z ubijanjem muslimanov po svet," so besede, ki so v torek zjutraj pretresle rimske občinarje.

Hitler: Dejstva, ki zgrozijo

21.03.2015, 05:49

Zgodb o nekdanjem nacističnem diktatorji Adolfu Hitlerju je že malo morje, v medijih pa se neprestano pojavljajo nove in nove. Hitlerju naj bi med drugim dvakrat rešili življenje, patentiral naj bi erotično igračko in sovražil kadilce. Pred vami je še nekaj bizarnih dejstev o kontroverznem diktatorju!

Študentska igra ubila 23-letnika!

21.03.2015, 05:58

Na Facebooku je še nedavno zapisal 'Raje umrem od vodke kot brez razloga', v tem trenutku pa je videti, kot bi si sam napovedal usodo. 23-letnik je namreč umrl za posledicami zastrupitve z alkoholom.

Preplah pri sosedih: Grozljiva droga, ki razžre obraz?!

18.03.2015, 11:09

V Italiji je zavladala panika, potem ko je v medije pricurljala novica, da se je nevarna droga, imenovana shaboo, pojavila v Padovi, ki ima sicer močne učinke, a katastrofalne posledice.

Se vse uresničuje?!

18.03.2015, 13:12

Papež Frančišek je nedavno naznanil 'jubilej usmiljenja', oglasili pa so se številni podporniki Nostradamusovih teorij in napovedi.

Sara ga obdeluje na vse možne načine, toda ...

16.03.2015, 08:52

Brane, živjo! Ker iskreno povedano nimam več idej za reševanje svojega problema, sem se spomnila nate, morda dobim kak kvalieten "hint" iz tvoje strani. Si ne le moški, ampak več kot očitno obvladaš predmetno tematiko. Moj problem: svojega fanta ne morem pripraviti do orgazma z oralnim seksom. Večkrat gledam kakšne vroče filmčke in zelo me vzburjajo prizori, ko tipu "pride" ob oralnem seksu. Domnevam, da je 'filing' čisto drugačen kot pri običajnem seksu. Meni to nekako ne uspe oziroma bolje rečeno "nama" ne uspe. Karkoli počnem z rokami, usti, jezikom, nikakor ne morem mojega vzburiti do te meje, da bi mu ob tem prišlo. Imaš morda zame kakšen recept? Najlepša hvala!

Zakaj se bojimo številke 13?!

13.03.2015, 06:24

Vas zanima, zakaj toliko ljudi verjame, da odpiranje dežnika v hiši prinaša nesrečo, zakaj trkamo po lesu ali zakaj nam črne mačke prinašajo (ne)srečo?

Nov rekord na Kickstarterju!

06.03.2015, 18:12

Ameriški Pebble, ki je pred tremi leti s prvo različico istoimenske pametne ure na Kickstarterju pobral rekorden znesek, z novo pametno uro Pebble Time postavlja še en rekord. V prvih 48 urah jim je uspelo zbrati 10 milijonov dolarjev, po devetih dneh zbiranja sredstev pa znesek presega 16 milijonov dolarjev.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2