Članki

Edina Slovenka, ki je Rossija videla golega

14.04.2014, 07:43

Novinarka Eva Koderman Moto GP v naši hiši spremlja že osem let. Je del ekipe, ki ne le spremlja dirke, temveč se pred, med in po dirkah tudi prikrade v zakulisje dogajanja, kjer izve ogromno informacij, ki jih nato lahko predaja gledalcem pred malimi ekrani.

Bi jo imeli?

10.04.2014, 13:35

Odločiti se za tetovažo, nikakor ni enostavno. Vstopiti v studijo pa še manj. In čeprav tetovaže že dolgo ne veljajo le za 'zabavo' pripadnikov marginalnih skupin, 'bajkerjev' in mornarjev, temveč za nekaj povsem običajnega in zabavnega, pa se je pred sprejemom takšne odločitve le potrebno zavedati pomembnega dejstva: tetovaža je večna. Kaj morate vedeti, preden naredite ta korak v življenju?

Golota, razvrat in seks pri sosedih?

07.04.2014, 08:29

Kot kaže, nič več! Plaža Zrće na hrvaškem otoku Pag je nekdaj predstavljala oazo miru in oddiha, kraj, kamor so se domačini in turisti namenili, da bi se odmaknili od vsakdanjega vrveža in stresa.

7 razlogov, zakaj si popoldne privoščite pivo!

01.04.2014, 09:57

Če ste mislili, da je pivo dobro samo za pogum in umirjanje živcev, potem se še kako motite. Čeprav velja, da je treba ta alkoholni hmeljev napitek piti v zmernih količinah, kajti prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju, je pivo v resnici odlično za zdravje. Če tako pravi znanost, zakaj ji ne bi verjeli?!

"Šlo je za goli seks, nič drugega!"

20.03.2014, 15:14

Živjo Brane. Star sem 25 let, moja punca pa je stara 23. Skupaj sva že dobra 4 leta. Imam jo zelo rad, ona pa mene. Spodbujava se pri šoli in pri delu (oba delava preko študentskega). Na žalost se zaradi obveznosti zelo malo vidiva, ampak se slišiva vsak dan preko telefona. Imava v redu razmerje, seksa žal ni zadosti, ampak do sedaj to ni bil velik problem. Pred kratkim se je pa zgodila slaba stvar. Spal sem s prijateljico. Šlo je za goli seks, nič drugega. Ni bilo čustev, ni bilo ljubezni, ampak samo trenutek za potešitev mojih hormonskih potreb. Zelo mi je žal in obžalujem to dejanje. 'Sekiram' se zelo in ne vem, kaj naj naredim. Ne želim ji povedati, ker bi se najino razmerje končalo in ker nočem, da trpi. Jo imam preveč rad, da bi jo izgubil. Počutim se zelo slabo, prazno, umazano. S to prijateljico se seveda ne bom več videval in nikakor ne bom ponovil svoje napake. Počutim se grozno, sram me je, da se je to zgodilo meni. Nisem si želel tega nikoli v življenju. Zanima me, kaj o tem misliš ti. Je človeško grešiti? Bls

Seksi, zapeljive ... in gole!

10.03.2014, 07:43

Ženska golota je že od nekdaj burila domišljijo moške populacije, a če je nekoč veljala za nekaj prepovedanega, nekaj, kar je bilo mogoče videti samo v redkih ter močno ožigosanih filmih, je danes nekaj, česar se nikomur ni treba sramovati. V bogati filmski zakladnici je največ golih prizorov posnetih predvsem na dveh lokacijah: v spalnici ter kopalnici. Slednja sicer še danes močno buri moške fantazije, ženske pa to s pridom izkoriščajo ter vsake toliko postrežejo s sočnimi posnetki iz kopalne kadi. Nekaj vam jih ponujamo v spodnji galeriji!

Porno diva je prava zakladnica seksualnih nasvetov

04.03.2014, 09:01

Jenna Jameson je gotovo ženska s popolnimi oblinami in seksi veščinami, za čemer vzdihujejo moški po vsem svetu. A zapeljiva blondinka, ki je kariero pornese pred kratkim obesila na klin, se je sedaj odločila, da na podlagi svojih izkušenj moškim z nasveti pomaga do boljšega seksa.

Kdo pravi, da za pusta ni vroče?

28.02.2014, 15:11

Več milijonov Brazilcev se bo danes tradicionalno odpravilo na ulice največjih mest v državi, saj je pred vrati brazilski pustni karneval. Vse od nocoj do zgodnjega jutra v sredo bodo Brazilci pozabili na vsakodnevne dejavnosti in se podali na ulice, kjer bodo s pustnimi kostumi plesali v ritmih sambe.

Poznate zlato pravilo oralnega seksa?

18.02.2014, 11:50

Da se ženske trudijo na vse načine krojiti življenje moških, ni nič novega - moški v sebi itak dobro vemo, da jim to na dolgi rok ne bo uspelo. Toda na strani Frisky.com se je pojavil članek, ki ga je oblikovala skupina žensk in v katerem svetujejo, da oralno zadovoljevanje moškega ne bi smelo trajati dlje kot 7 minut. Zakaj? Preberite, kakšni so njihovi argumenti!

Takoj vam bo jasno, zakaj je bil ta oglas prepovedan!

14.02.2014, 11:50

Če so nekateri oglasi, kot na primer za damske vložke, tampone in plenice popolnoma neprivlačni za moško publiko, so drugi nadvse seksi in bi si jih želeli ogledati znova in znova ...

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3